Megjelent az új változat
Rolex Submariner - itt az új változat
11 hozzászólás
Munkatársunktól    2010.06.28

A Baselworld idei kiállításán a Rolex bejelentette az egyik legkelendőbb modelljének, a Submariner-nek az új változatát. Talán ez az óra jelképezi legjobban a Rolex-brandet a világon. Az első Submariner 1954-ben látott napvilágot, és azóta is töretlen sikernek örvend. Emlékezzünk csak, hogy James Bond is az első filmekben még a Submarinert viselte.

Sean Connery a Goldfinger című
James Bond filmben nato szíjas Submarinert viselt
Sean Connery a Goldfinger című James Bond filmben nato szíjas Submarinert viselt

A Rolex Submariner együttesen sugároz sportosságot és komolyságot, hírnevével, minőségével és természetesen árával is kivívja az emberek elismerését szerte a világon. Mivel búváróváról van szó, így az óra dizájnja is ehhez alkalmazkodik. Az új modell is megtartotta a jól megszokott lünettát, mely mára már a Submariner védjegyévé vált, azonban az új változat ezen része már kerámiából készült. Az átmérője maradt 40 mm-es, de az új dizájn hatására mégis rusztikusabb lett az új Sub. Továbbra is 300 méteres vízállósággal rendelkezik, így a búvárok és a tenger mélyének szerelmesei ezúttal sem fognak csalódni.

Az új arany-acél Submariner
kék és fekete változatban is elérhető
Az új arany-acél Submariner kék és fekete változatban is elérhető

A Rolex Submariner több változatban elérhető, megvásárolható. Három főbb változatra oszthatjuk a modelleket. Az acél verzióban elérhető a legendás, klasszikus fekete lünettás, fekete számlapos Submariner, ám emellett még zöld színben is elérhető az acél verzió. Az arany-acél verzió szintén elérhető fekete színben, azonban aki fiatalosságra, élénkebb színekre vágyik, az a kék változatot választja. A Submariner legdrágább, legexkluzívabb sorozata pedig teljes arany színben pompázik. Itt külön lehet választani, hogy a vásárló sárgaarany vagy pedig fehérarany példányt igényel. A sárgaarany szintén két színben (fekete, kék), míg a fehérarany csak egy színben (kék) elérhető.

Cimkék: James Bond, karóra, luxus, Rolex,
avatar
Toma
-
2010.07.04. 00:53
11
nem azért mondtam...nagyon is divat:)
csak most nincs pénzem venni egy olyat amilyet szeretnék ennyi :D
avatar
kristoftoth
-
2010.07.02. 14:27
10
miért Toma most órát hordani nem divat?
avatar
alawa
-
2010.07.02. 13:06
9
Matthaus: én kérek elnézést :D
avatar
Matthaus
-
2010.07.01. 15:24
8
alawa: az a lünetta, és nem más az elosztása, csak az első képen el van forgatva, mert ez forgatható... :-)
avatar
alawa
-
2010.06.30. 11:38
7
gyönyörű ez az óra. azér látszik hogy sokat változott a Goldfinger óta :) még a mutatók kiosztása is más, meg az elhelyezkedése a kis körön.
avatar
Toma
-
2010.06.29. 13:08
6
tudom hogy nem tűl kifizetődő :)
csak megemlítettem :) bár én is fémszíjasat hordtam nagyon sokáig, msot nem hordok órát...majd pár év múlva veszek újra, de ki tudja mikor lesz újra a divat
avatar
Barbie
-
2010.06.29. 13:02
5
Imádtam a Sean Conneryt mint MR Bond :)) Ez az óra tényleg klasszikus, nem sokat változott 50 év alatt.
avatar
bigmaster
-
2010.06.29. 11:07
4
toma: mivel ez buvarora igy itt borszij nem biztos hogy okos dolog lenne

egyebkent a zold valtozat az Anniversary edition, nagyon ritka
avatar
Toma
-
2010.06.29. 10:17
3
hát ez a nato szíj tényleg nem valami siker...de fémszíjjal nagyon szép, bár nekem manapság a bőrszíjasok tetszenek :)
avatar
biropeti
-
2010.06.28. 23:17
2
Egy Rolex legyen fémszíjas.
avatar
Matthaus
-
2010.06.28. 22:25
1
Ez a NATO strap nem volt valami sikeres dolog, nem is hozták aztán kereskedelembe.
Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.