Nagyon ár alatt passzolta el a svájci órát
Rolexet lopott a mentős
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.11.15

Egy mentős lopási ĂĽgye borzolja a kedĂ©lyeket Arizonában, aki a betegtől eltulajdonĂ­tott Rolexet az Ebayen keresztĂĽl prĂłbálta eladni.

A gyanĂşsĂ­tott a 32 Ă©ves Jason Edward Alexander, aki a Rural Metro betegszállĂ­tĂł cĂ©gnĂ©l dolgozik. A rendőrsĂ©g elmondása szerint, Alexander Ă©pp abban a mentőben dolgozott, amelyik Michael Brandon­t szállĂ­totta a mesai otthonábĂłl a Banner Baywood kĂłrházba. A Vietnámban is harcolĂł veterán sajnos a kĂłrházban meghalt, azonban a családja Ă©szrevette, hogy a fĂ©rfi 1969­-es Rolex Submariner karĂłrája eltűnt - nyilatkozta a rendőrsĂ©g. A hiányzĂł Ăłrát egy családtag kezdte el keresni, Ă©s nem sokkal kĂ©sőbb meg is találta az Ebay­en, majd jelentette ezt a rendőrsĂ©gnek is. KĂ©sőbb megtudhattuk a rendőrsĂ©gtől, hogy Alexander volt az eladĂł, amit ő el is ismert, sőt azt is elmondta, hogy az Ăłrát sikerĂĽlt eladnia egy barátjának, 1400 dollárĂ©rt (a vintage Ăłra piaci Ă©rtĂ©ke mintegy 8-13 000 dollár).


„Ez egyszerűen nagyon aljas dolog volt”­ - mondta Brandon barátja, Ă©s egyben szomszĂ©dja, Pat Marzullo, majd Ă­gy folytatta: „Amikor az ember mentőt hĂ­v, Ăşgy gondolja, hogy azok barátságosak lesznek, Ă©s segĂ­teni szeretnĂ©nek.”

Alexander jelenleg közigazgatási fizetés nélküli szabadságát tölti a Rural Metro Corporation­nél, árulta el John Karolzak, az arizonai vállalat elnökhelyettese, majd így nyilatkozott: „Nagyon komolyan vesszük ezt az ügyet.” A hatóságok Alexandert jelenleg lopással, és lopott tulajdonnal való kereskedéssel vádolják. Munkaadója elmondása szerint még soha nem történt ilyen, vagy ehhez hasonló eset a cégnél.

avatar
Blue3y3
-
2015.01.06. 22:26
4
kirb: Ne általánosítsunk. Nekem többször kellett igénybevennem mentőt az életem során és soha semmi rossz tapasztalatom nem volt, nem tűnt el semmim. /igaz nincs Rolexem/
avatar
spearx
-
2014.11.22. 18:00
3
Ez semmi ehhez kepest:
Kiraboltak az Hublot butikot. http://index.hu/belfold/2014/11/22/kiraboltak_egy_oraboltot_az_andrassy_uton/

avatar
kirb
-
2014.11.17. 16:05
2
Hát ez nagyon ciki, de annyira nem vagyok meglepve. Olyan alakokat vesznek fel manapság mentősnek hogy......
avatar
Shadow88
-
2014.11.16. 18:57
1
Balfék!
Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.