A futballsztár hétfőn jelentette be visszavonulását
Ronaldo elfáradt
5 hozzászólás
Kirschner Dávid    2011.02.17

A futballban a harmincas korosztály már veteránnak számít, de valóban ki is fáradnak ekkorra a játékosok. A „Fenomén” becenévre keresztelt labdarúgó idén szeptemberben lesz 34 éves, és már úgy érzi, nem a régi formájában van.


A brazil labdarĂşgĂł 1976-ban szĂĽletett Ronaldo Luis Nazário de Lima nĂ©ven, Ă©s hĂşsz Ă©ves korára, 1996-ban már az Ă©v labdarĂşgĂłja lett, majd ezt megismĂ©telte 1997-ben, Ă©s 2002-ben is. A minden idők egyik legnagyobb focistájának tartott Ronaldo tehetsĂ©ge Rio de Janeiro utcáin kezdett kibontakozni, mĂ­g 14 Ă©ves korára fel nem ismertĂ©k kĂ©pessĂ©geit, ekkor egy korábbi világbajnok beajánlotta a Cruzeiro Esporte Clube-hoz, a kilencvenes Ă©vek derekán pedig már a Barcelona FC-ben játszott. A ’98-as VB után lesĂ©rĂĽlt, Ă©s jĂł ideig nem lĂ©pett pályára, majd igazán 2002-ben tĂ©rt vissza, Ă©s a braziloknak sikerĂĽlt eljutniuk az aranykupáig. 2007-ig a Real Madrid játĂ©kosa, majd egy Ă©vig az AC Milan csatára volt. 2009 Ăłta van a Corinthians-nál, ahol összesen 14 meccsĂ©ből, tizenegyszer lőtt gĂłlt. KĂ©tszer szenvedett komoly tĂ©rdsĂ©rĂĽlĂ©st – egyszer 1998-ban, majd legutĂłbb 2008-ban. Bár sikeres Ă©s profi játĂ©kos, magánĂ©lete mĂ©gsem a siker mintapĂ©ldája, ami egyes vĂ©lemĂ©nyek szerint nem játszott közre karrierjĂ©nek mĂ©lypontjaival. 2004-ben, ötĂ©vnyi házasság után elvált első felesĂ©gĂ©től, majd sajnos a 2005-ben megismert, Ă©s eljegyzett modellel, Daniela Cicarelli- vel sem volt hosszĂş távĂş a kapcsolata.

Vasárnap Ăşgy nyilatkozott az Estado de Sao Paulo cĂ­mű lapnak, hogy „Folytatni akartam, de már nem megy. Elgondolok egy akciĂłt, aztán nem tudom Ăşgy kivitelezni, ahogy szeretnĂ©m. Itt az idő”. Saját elmondása szerint az esze mĂ©g akarja a focit, de a teste már nem – ezt sajnos már korábban is tapasztalta, ugyanis kĂ©tszer szenvedett komoly tĂ©rdsĂ©rĂĽlĂ©st – egyszer 1998- ban, majd legutĂłbb 2008-ban. HĂ©tfőn az összehĂ­vott sajtĂł tájĂ©koztatĂłn sĂşlyos szavakkal magyarázta visszavonulását: „Nem bĂ­rom tovább… Folytatni akartam mĂ©g, de már nem megy. Hiába tudom, mit akarok csinálni a pályán, már nem jönnek a mozdulatok. Lejárt az időm. De gyönyörű szĂ©p időszak volt.

Cimkék: labdarúgás, Ronaldo,
2,502,900 Huf / 8,100 Eur
3,476,250 Huf / 11,250 Eur
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
avatar
Balumsn
-
2011.02.18. 13:30
5
Ez igy van Adri!
avatar
Adrihanna
-
2011.02.18. 11:00
4
ez kemény =) ha nem csinál semmit se, akkor is biztos vagyok benne, hogy az unokáinak se lesz gondja. =)
avatar
greenclub
-
2011.02.17. 21:45
3
Kiskoromban ilyen mezem volt! Nagyon jó focista volt, de \"kiöregedett\"
avatar
javorszarvas
-
2011.02.17. 20:12
2
Egy legenda volt, de az idő mulásán nem lehet változtatni!
avatar
Badboy
-
2011.02.17. 17:36
1
Itt volt ennek az ideje. Kíváncsi leszek mihez fog kezdeni.
Sötétszürke Emporio Armani napszemüveg
Aki szereti a nagyobb méretű, világosabb lecsével rendelkező napszemüvegeket, azoknak tökéletes választás lesz a képen látható modell.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.