A futballsztár hétfőn jelentette be visszavonulását
Ronaldo elfáradt
5 hozzászólás
Kirschner Dávid    2011.02.17

A futballban a harmincas korosztály már veteránnak számít, de valóban ki is fáradnak ekkorra a játékosok. A „Fenomén” becenévre keresztelt labdarúgó idén szeptemberben lesz 34 éves, és már úgy érzi, nem a régi formájában van.


A brazil labdarúgó 1976-ban született Ronaldo Luis Nazário de Lima néven, és húsz éves korára, 1996-ban már az év labdarúgója lett, majd ezt megismételte 1997-ben, és 2002-ben is. A minden idők egyik legnagyobb focistájának tartott Ronaldo tehetsége Rio de Janeiro utcáin kezdett kibontakozni, míg 14 éves korára fel nem ismerték képességeit, ekkor egy korábbi világbajnok beajánlotta a Cruzeiro Esporte Clube-hoz, a kilencvenes évek derekán pedig már a Barcelona FC-ben játszott. A ’98-as VB után lesérült, és jó ideig nem lépett pályára, majd igazán 2002-ben tért vissza, és a braziloknak sikerült eljutniuk az aranykupáig. 2007-ig a Real Madrid játékosa, majd egy évig az AC Milan csatára volt. 2009 óta van a Corinthians-nál, ahol összesen 14 meccséből, tizenegyszer lőtt gólt. Kétszer szenvedett komoly térdsérülést – egyszer 1998-ban, majd legutóbb 2008-ban. Bár sikeres és profi játékos, magánélete mégsem a siker mintapéldája, ami egyes vélemények szerint nem játszott közre karrierjének mélypontjaival. 2004-ben, ötévnyi házasság után elvált első feleségétől, majd sajnos a 2005-ben megismert, és eljegyzett modellel, Daniela Cicarelli- vel sem volt hosszú távú a kapcsolata.

Vasárnap úgy nyilatkozott az Estado de Sao Paulo című lapnak, hogy „Folytatni akartam, de már nem megy. Elgondolok egy akciót, aztán nem tudom úgy kivitelezni, ahogy szeretném. Itt az idő”. Saját elmondása szerint az esze még akarja a focit, de a teste már nem – ezt sajnos már korábban is tapasztalta, ugyanis kétszer szenvedett komoly térdsérülést – egyszer 1998- ban, majd legutóbb 2008-ban. Hétfőn az összehívott sajtó tájékoztatón súlyos szavakkal magyarázta visszavonulását: „Nem bírom tovább… Folytatni akartam még, de már nem megy. Hiába tudom, mit akarok csinálni a pályán, már nem jönnek a mozdulatok. Lejárt az időm. De gyönyörű szép időszak volt.

Cimkék: labdarúgás, Ronaldo,
2,441,100 Huf / 7,900 Eur
2,691,390 Huf / 8,710 Eur
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
avatar
Balumsn
-
2011.02.18. 13:30
5
Ez igy van Adri!
avatar
Adrihanna
-
2011.02.18. 11:00
4
ez kemény =) ha nem csinál semmit se, akkor is biztos vagyok benne, hogy az unokáinak se lesz gondja. =)
avatar
greenclub
-
2011.02.17. 21:45
3
Kiskoromban ilyen mezem volt! Nagyon jó focista volt, de \"kiöregedett\"
avatar
javorszarvas
-
2011.02.17. 20:12
2
Egy legenda volt, de az idő mulásán nem lehet változtatni!
avatar
Badboy
-
2011.02.17. 17:36
1
Itt volt ennek az ideje. Kíváncsi leszek mihez fog kezdeni.
Thomas Pink csíkos ing
A Thomas Pink ugyan hazánkban nem ismert, de bátran állíthatom hogy az egyik legminőségibb márka az ingek gyártásában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.