A fullarany Royal Oak nem lesz olcsó
Sárgaarany óra az Audemars Piguettől
Munkatársunktól    2015.07.13    2 hozzászólás

Az Audemars Piguet nem mindennapi lĂ©pĂ©sre szánta el magát: bemutatták első sárgaarany Royal Oak modelljĂĽket. Korábban már az Hublot is lĂ©trehozott egy sárgaarany Classic Fusion modellt, Ă­gy várhatĂł volt, hogy a nagy rivális AP is igazodik a trendekhez Ă©s a vörösarany mellett behozza az örök klasszikus aranyszĂ­nt. Az Audemars Piguet Royal Oak Extra-Thin The Hour Glass Edition nĂ©vre keresztelt Ăłra 39 mm-es átmĂ©rővel rendelkezik, gyönyörű mĂ©regzöld számlapot kapott, a hátlapján pedig megcsodálhatjuk a 2121-es kaliberű saját fejlesztĂ©sű AP szerkezetet. Mindössze 50 darabos limitáciĂłban kĂ©szĂĽl el, az árcĂ©dulára 59 000 USD kerĂĽlt.

avatar
doma
-
2015.07.14. 20:17
2
Hublot milyen sárga arany órát hozott ki és mikor
avatar
Balumsn
-
2015.07.14. 11:54
1
WOW ez klassz!!
A.P.C. kockás zakó
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.