A fullarany Royal Oak nem lesz olcsó
Sárgaarany óra az Audemars Piguettől
Munkatársunktól    2015.07.13    2 hozzászólás

Az Audemars Piguet nem mindennapi lépésre szánta el magát: bemutatták első sárgaarany Royal Oak modelljüket. Korábban már az Hublot is létrehozott egy sárgaarany Classic Fusion modellt, így várható volt, hogy a nagy rivális AP is igazodik a trendekhez és a vörösarany mellett behozza az örök klasszikus aranyszínt. Az Audemars Piguet Royal Oak Extra-Thin The Hour Glass Edition névre keresztelt óra 39 mm-es átmérővel rendelkezik, gyönyörű méregzöld számlapot kapott, a hátlapján pedig megcsodálhatjuk a 2121-es kaliberű saját fejlesztésű AP szerkezetet. Mindössze 50 darabos limitációban készül el, az árcédulára 59 000 USD került.

avatar
doma
-
2015.07.14. 20:17
2
Hublot milyen sárga arany órát hozott ki és mikor
avatar
Balumsn
-
2015.07.14. 11:54
1
WOW ez klassz!!
A.P.C. kockás zakó
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.