8 féle változatban kapható
Snowboard deszkák Star Wars módra
11 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.11.12

A Star Wars filmek igazi birodalommá nőtték ki magukat az elmúlt közel három évtized alatt: számítógépes játékok, képregények, LEGO modellek és egyéb ereklyék szolgáltattak újabbnál újabb energiát a rajongók számára. Most ismét egy olyan területet „fertőzött meg” a világhírű filmsorozat, amire nem számítottunk volna: a snowboardosok világát! A Burton Snowboards és a Lucasarts ugyanis egyedülálló egyezséget kötött: limitált példányszámú snowboard deszkákat dobnak piacra a sportág iránt érdeklődő Star Wars rajongók nagy örömére. A deszkák 8 különböző változatban lesznek kaphatók, mindegyiken a világhírű sci-fi fontosabb karakterei jelennek meg, úgymint Yoda, Darth Vader, Luke Skywalker, Boba Fett, vagy éppen a két mindig bajba kerülő robot, azaz R2D2 és 3PO, de a klónhadsereg is kapott egy külön deszkát.


A többféle méretben kapható deszkák 190 dolláros áron kaphatók, továbbá megvásárolható lesz egy szintén Star Warshoz köthető, az R2D2 mintájára készült bukósisak is, melynek ára 100 dollár.


Egyes nemzetközi Star Wars klubok szerint jövőre ismét meg fog erősödni a filmhez kapcsolódó különféle marketingtermékek száma a világon, hiszen Lucas produkciós cége már javában dolgozik a Star Wars filmek 3D változatain, melyekből évente egyet kívánnak majd kiadni, az ebből befolyó bevételekből pedig a világhírű producer egy teljesen új, a VI. rész után sok évvel játszódó trilógiát szeretne készíteni.
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
avatar
Tompi
-
2013.08.07. 22:46
11
Én már tűkön ülve várom az új sw részt :O
avatar
Cmo
-
2013.08.07. 19:38
10
tök jó az oldal, látogatni fogom :D
avatar
Attilaa
-
2013.08.07. 17:05
9
Bár a cikk nem mai.
Írnék ide ha megengedtek nekem egy kis reklámot!:)
hátha sokan kedvelitek itt is a témát

Na szóval ha valaki szereti a Star Wars világát annak tudom ajánlani az alábbi oldalt, idén indult:

http://starwarsmedia.hu/news.php

Friss infók és folyamatosan bővülő adatbázis a SW univerzumról.
Facebook: https://www.facebook.com/starwarsmedia

Attila néven szoktam híreket kitenni.:)

És bocs az offért, remélem nem zavar senkit itt és eljut pár emberhez az oldalról akit érdekel.:)
avatar
intel
-
2011.11.26. 17:13
8
most hogy mondjátok tényleg.. pedig az újabb 3-ban is vannak jó karakterek pl: Duoku gróf, JarJar, Mace-Windu
avatar
fenyvesipeti
-
2011.11.19. 06:29
7
\"Vajon miért csak az első trilógiából tettek a boardokra képeket? :P\"

De tényleg!
avatar
Bonanza
-
2011.11.14. 01:05
6
Vajon miért csak az első trilógiából tettek a boardokra képeket? :P
avatar
Shadow88
-
2011.11.13. 21:21
5
Új SW filmet minél előbb! :D
avatar
Burton
-
2011.11.13. 17:21
4
Aaaaaztaaaa! Egy Darth Vaderest bevállalnék :D Amúgy tök jó lenne ha már hamarabb elkezdenék forgatni az új filmeket és nem kellene várni a 3D-re.
avatar
gery
-
2011.11.13. 14:50
3
SW láz :P
avatar
intel
-
2011.11.13. 04:11
2
ha snowboardoznék akkor biztos ilyennel csúsznék a havon :D
avatar
Xnorbi
-
2011.11.12. 21:39
1
Tök jók, én Boba Fettet választanám!
Dockers kockás ing
A Dockers sem túl ismert brand hazánkban, pedig a tengeren túl nagy népszerűségnek örvend. A Levi Strauss & Co tulajdonában álló márkát előszeretettel hordják olyan sztárok is, mint Kristen Stewart vagy Robert Pattinson.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.