8 féle változatban kapható
Snowboard deszkák Star Wars módra
11 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.11.12

A Star Wars filmek igazi birodalommĂĄ nőttĂŠk ki magukat az elmĂşlt kĂśzel hĂĄrom ĂŠvtized alatt: szĂĄmĂ­tĂłgĂŠpes jĂĄtĂŠkok, kĂŠpregĂŠnyek, LEGO modellek ĂŠs egyĂŠb ereklyĂŠk szolgĂĄltattak ĂşjabbnĂĄl Ăşjabb energiĂĄt a rajongĂłk szĂĄmĂĄra. Most ismĂŠt egy olyan terĂźletet „fertőzĂśtt meg” a vilĂĄghĂ­rű filmsorozat, amire nem szĂĄmĂ­tottunk volna: a snowboardosok vilĂĄgĂĄt! A Burton Snowboards ĂŠs a Lucasarts ugyanis egyedĂźlĂĄllĂł egyezsĂŠget kĂśtĂśtt: limitĂĄlt pĂŠldĂĄnyszĂĄmĂş snowboard deszkĂĄkat dobnak piacra a sportĂĄg irĂĄnt ĂŠrdeklődő Star Wars rajongĂłk nagy ĂśrĂśmĂŠre. A deszkĂĄk 8 kĂźlĂśnbĂśző vĂĄltozatban lesznek kaphatĂłk, mindegyiken a vilĂĄghĂ­rű sci-fi fontosabb karakterei jelennek meg, Ăşgymint Yoda, Darth Vader, Luke Skywalker, Boba Fett, vagy ĂŠppen a kĂŠt mindig bajba kerĂźlő robot, azaz R2D2 ĂŠs 3PO, de a klĂłnhadsereg is kapott egy kĂźlĂśn deszkĂĄt.


A tĂśbbfĂŠle mĂŠretben kaphatĂł deszkĂĄk 190 dollĂĄros ĂĄron kaphatĂłk, tovĂĄbbĂĄ megvĂĄsĂĄrolhatĂł lesz egy szintĂŠn Star Warshoz kĂśthető, az R2D2 mintĂĄjĂĄra kĂŠszĂźlt bukĂłsisak is, melynek ĂĄra 100 dollĂĄr.


Egyes nemzetkĂśzi Star Wars klubok szerint jĂśvőre ismĂŠt meg fog erősĂśdni a filmhez kapcsolĂłdĂł kĂźlĂśnfĂŠle marketingtermĂŠkek szĂĄma a vilĂĄgon, hiszen Lucas produkciĂłs cĂŠge mĂĄr javĂĄban dolgozik a Star Wars filmek 3D vĂĄltozatain, melyekből ĂŠvente egyet kĂ­vĂĄnnak majd kiadni, az ebből befolyĂł bevĂŠtelekből pedig a vilĂĄghĂ­rű producer egy teljesen Ăşj, a VI. rĂŠsz utĂĄn sok ĂŠvvel jĂĄtszĂłdĂł trilĂłgiĂĄt szeretne kĂŠszĂ­teni.
Rajongsz KristenĂŠrt? SzeretnĂŠl Ăźzenni neki? Rajtunk keresztĂźl Ă­rhatsz kedvencednek!
Hennel Ádåm is rÊszt vett azon a rendezvÊnyen, ahol az orszåg legtehetsÊgesebb fodråszai mutattåk be munkåikat.
Kristen Stewart megjelenĂŠsĂŠt igen erős kritikĂĄk szoktĂĄk ĂŠrni, lezser, kĂśnnyed, laza hĂŠtkĂśznapi viseletei miatt. SzĂźletĂŠsnapja alkalmĂĄbĂłl egy rĂśvid ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst olvashattok a legemlĂŠkezetesebb ruhĂĄirĂłl.
avatar
Tompi
-
2013.08.07. 22:46
11
Én már tűkön ülve várom az új sw részt :O
avatar
Cmo
-
2013.08.07. 19:38
10
tök jó az oldal, látogatni fogom :D
avatar
Attilaa
-
2013.08.07. 17:05
9
Bár a cikk nem mai.
Írnék ide ha megengedtek nekem egy kis reklámot!:)
hátha sokan kedvelitek itt is a témát

Na szóval ha valaki szereti a Star Wars világát annak tudom ajánlani az alábbi oldalt, idén indult:

http://starwarsmedia.hu/news.php

Friss infók és folyamatosan bővülő adatbázis a SW univerzumról.
Facebook: https://www.facebook.com/starwarsmedia

Attila néven szoktam híreket kitenni.:)

És bocs az offért, remélem nem zavar senkit itt és eljut pár emberhez az oldalról akit érdekel.:)
avatar
intel
-
2011.11.26. 17:13
8
most hogy mondjátok tényleg.. pedig az újabb 3-ban is vannak jó karakterek pl: Duoku gróf, JarJar, Mace-Windu
avatar
fenyvesipeti
-
2011.11.19. 06:29
7
\"Vajon miért csak az első trilógiából tettek a boardokra képeket? :P\"

De tényleg!
avatar
Bonanza
-
2011.11.14. 01:05
6
Vajon miért csak az első trilógiából tettek a boardokra képeket? :P
avatar
Shadow88
-
2011.11.13. 21:21
5
Új SW filmet minél előbb! :D
avatar
Burton
-
2011.11.13. 17:21
4
Aaaaaztaaaa! Egy Darth Vaderest bevállalnék :D Amúgy tök jó lenne ha már hamarabb elkezdenék forgatni az új filmeket és nem kellene várni a 3D-re.
avatar
gery
-
2011.11.13. 14:50
3
SW láz :P
avatar
intel
-
2011.11.13. 04:11
2
ha snowboardoznék akkor biztos ilyennel csúsznék a havon :D
avatar
Xnorbi
-
2011.11.12. 21:39
1
Tök jók, én Boba Fettet választanám!
Emporio Armani gyűrű
Lányok! Nem tudjátok mit vegyetek a párotoknak karácsonyra? Mutatok néhány lehetőséget, rögtön itt is van egy rozsdamentes acélból készült, durván bordázott, Armani logós gyűrű.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
Amikor mindenki kĂŠt szĂĄmmal nagyobb felső ruhĂĄt, de szűk nadrĂĄgot hordott, amikor a fĂŠrfiak nagy rĂŠszĂŠnek is nőies frizurĂĄja volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik szĂĄzad legnagyobb kulturĂĄlis forradalma.