Újabb egyedi Veyron született meg
Bugatti a veterán tiszteletére
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.09.04

A 84 Ă©ves Type 37A előtt tiszteleg a Bugatti a speciálisan átalakĂ­tott Veyronnal, ami a Grand Sport Vitesse nevet kapta.


A monterey-i Concours d’Elegance autĂłkiállĂ­táson bemutatott sportkocsi az előd egyedi fehĂ©r-kĂ©k festĂ©sĂ©t viseli, ehhez illő konyak bőrrel a beltĂ©rben. A speciális verziĂł körĂĽlbelĂĽl 500 milliĂł forintba kerĂĽl.


A kabriĂł megjelenĂ©sĂ©nek alkalmábĂłl a Parmigiani egy hozzá illő Ăłrát is elkĂ©szĂ­tett: a La Bugatti Vitesse-t. A koncepciĂł azonos a kĂ©t Ă©ve megjelent Super SportĂ©val, tehát maradt az egyedi, fĂĽggőlegesen elhelyezkedő számlap – az Ăşjdonság az autóéval megegyező szĂ­nezĂ©s.

avatar
tSas
-
2012.09.08. 15:09
2
A kocsit nagyon eltalálták! Az órát kevésbé!
avatar
gery
-
2012.09.07. 13:52
1
eléggé furcsa ez az óra :O
Paolo Pecora kabát bőrdíszítéssel
Az itt látható Paolo Pecora szövetkabát már első ránézésre is magával ragadó, hiszen a szürke színt barna bőrdíszítésekkel dobták fel a tervezők.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.