Újabb egyedi Veyron született meg
Bugatti a veterán tiszteletére
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.09.04

A 84 éves Type 37A előtt tiszteleg a Bugatti a speciálisan átalakított Veyronnal, ami a Grand Sport Vitesse nevet kapta.


A monterey-i Concours d’Elegance autókiállításon bemutatott sportkocsi az előd egyedi fehér-kék festését viseli, ehhez illő konyak bőrrel a beltérben. A speciális verzió körülbelül 500 millió forintba kerül.


A kabrió megjelenésének alkalmából a Parmigiani egy hozzá illő órát is elkészített: a La Bugatti Vitesse-t. A koncepció azonos a két éve megjelent Super Sportéval, tehát maradt az egyedi, függőlegesen elhelyezkedő számlap – az újdonság az autóéval megegyező színezés.

avatar
tSas
-
2012.09.08. 15:09
2
A kocsit nagyon eltalálták! Az órát kevésbé!
avatar
gery
-
2012.09.07. 13:52
1
eléggé furcsa ez az óra :O
Gyémántmintás Dolce&Gabbana ing
"A fekete mindig menő" - nem csak órákra igaz ez az állítás, hanem ingekre is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.