500 ékkővel díszített sütemény
Swarovski luxustorta
4 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.02.10

Egy extravagáns eskĂĽvő elkĂ©pzelhetetlen extravagáns torta nĂ©lkĂĽl. A Swarovskira már itt is számĂ­thatunk; 500 kristállyal Ă©kesĂ­tett rekordtortát kĂ©szĂ­tettek.


A sĂĽtemĂ©ny a hĂ­res 5 diplomás cukrász, Laura Aguglia műve, akinek Ă©desanyja, Heidi is besegĂ­tett. 36 Ăłra kemĂ©ny munka után fejeztĂ©k be a 4 rĂ©szből állĂł mesterművet, melyet zöld Ă©s kĂ©k selyemszalagok, kĂ©t pompás ĂĽvegmadár, Ă©s persze az 500 Swarovski kő dĂ­szĂ­t.

200 tojás, 12 liter tej, 8 kilĂł cukor, 8 kilĂł liszt, 12 kilĂł csokoládĂ© Ă©s 5 liter tejszĂ­n kellett a nem mindennapi desszert elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©hez. Bőven elĂ©g ahhoz, hogy finomnak is higgyĂĽk, ne csak lássuk, milyen gyönyörű.


A torta az ötödik Bride Villa eskĂĽvői kiállĂ­tásra kĂ©szĂĽlt, melyet a dĂ©l-olaszországi Herculaneum városában tartottak. Az Ă©rdeklődők február 4-6-ig látogathatták meg a Signorini Villát, hogy megcsodálhassák - többek közt - ezt a 6000 eurĂłs sĂĽtemĂ©nyt. Nem nagy ár ez a szeretetĂĽnk kifejezĂ©sĂ©hez, nemde?

avatar
zsu
-
2012.05.28. 19:59
4
mmm ezt kár is megenni :)
avatar
szabina
-
2012.05.28. 15:40
3
Kurva jól néz ki.Király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
pongo
-
2011.02.11. 17:31
2
Előtte leszedegetik róa a kristályokat? :D
avatar
flashy2
-
2011.02.11. 16:46
1
ahhh ez már torta :D
Tom Ford zakó a YOOX kínálatában
Tom Ford megérkezett a YOOX-ra! Ha már régóta vágysz ruhadarabra a világ jelenleg egyik leginnovatívabb tervezőjétől, akkor most itt a lehetőség...

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.