A Disney sikere új precedenst teremt?
Szállodákat építene a Paramount
0 hozzászólás
Nagy Anna    2012.05.17

Szállodákat Ă©pĂ­tene a Paramount Pictures – közölte a friss hĂ­rt a Bloomberg hĂ­rĂĽgynöksĂ©g. A világ egyik legnagyobb mozgĂłkĂ©pes vállalata (melyet a magyar szĂĽletĂ©sű, zsidĂł származásĂş Adolph Zukor alapĂ­tott 1927-ben) a filmgyártás Ă©s a tömegszĂłrakoztatás mellett a wellness-piacba is be akar szállni.


A hĂ­rek szerint a cĂ©g nem kis feladatot vállal magára, ugyanis mintegy 50 kisebb-nagyobb szállodát Ă©s nyaralĂłhelyet kĂ­ván felĂ©pĂ­teni a jövőben. A Paramount szerint a vállalat hoteljei Hollywood Ă©s Kalifornia stĂ­lusjegyei szerint kĂ©szĂĽlnek majd el, termĂ©szetesen a prĂ©mium szegmenst megcĂ©lozva. A tervezett lĂ©tesĂ­tmĂ©nyek a kikapcsolĂłdni vágyĂł vendĂ©gek mellett bizonyára hasznosak lehetnek cĂ©ges rendezvĂ©nyek számára is, pĂ©ldául egy film bemutatĂłja kapcsán. A Bloomberg szerint jelenleg is zajlik a megfelelő helyszĂ­nek keresĂ©se, de a legesĂ©lyesebbek között van Anglia, BrazĂ­lia, Oroszorság Ă©s DĂ©l-Afrika is.

A Paramount valĂłszĂ­nűleg azután döntött egy ilyen befektetĂ©s beindĂ­tása mellett, miután nagy riválisuk, a Disney tavaly nagy sikerrel nyitotta meg Hawaii-szigetek egyikĂ©n, melyről egy korábbi összeállĂ­tásunkban olvashatsz!

Aviator stílusú Gucci napszemüveg
Szerintem egy barna lencsés aviator stílusú napszemüveg egyetlen férfi kelléktárából sem hiányozhat.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.