Gardrob Testreszabva
Személyre szabott divat Budapesten
Munkatársunktól    2015.02.13

FelmĂ©rĂ©sek sokasága mutatja, hogy hazánkban Ă©vről-Ă©vre növekszik a divat iránti Ă©rdeklődĂ©s. Az öltözködĂ©si kultĂşra alakulásával a vásárlĂłk egyre jelentősebb hányada kezd odafigyelni megjelenĂ©sĂ©re, hiszen a "a stĂ­lus az ember maga".

Nyugati országokban általános, hogy az emberek jĂł megjelenĂ©sűek, fĂĽggetlenĂĽl a társadalmi helyzetĂĽktől, ugyanis a kellemes fellĂ©pĂ©sben nem csupán önmagunk megbecsĂĽlĂ©se, hanem az is megjelenik, hogy meg akarjuk tisztelni ezzel környezetĂĽnket. Amikor valaki emberek közĂ© megy - vegyĂĽk pĂ©ldául a manapság hazánkban mĂ©g ilyen szempontbĂłl sarkalatos állásinterjĂşkat - a tiszta, korának Ă©s alkatának megfelelő ruha, a jĂłl összeválogatott szĂ­nek, az egymással harmonizálĂł szĂ­nű kiegĂ©szĂ­tők (cipő, táska, öv, Ăłra szĂ­ne) nyomban segĂ­tenek, hogy kellemesebb benyomást tegyĂĽnk, hogy Ăşgymond "komolyan vegyenek". A fejlett eurĂłpai országokban már több Ă©vtizedes tradĂ­ciĂłja van a mĂ©retre kĂ©szĂ­tett alkalmi Ă©s hĂ©tköznapi ruháknak, de Magyarországon is egyre többen választják ezt a megoldást. Angelusz Katalin egy varrodát ĂĽzemeltet Budapesten, vele beszĂ©lgettĂĽnk a tĂ©mában.


Mi a Gardrob Testreszabva fő profilja?

Pár Ă©ve nyitottam meg a Gardrob Testreszabva ĂĽzletĂ©t a XIII. kerĂĽltben, a RadnĂłti MiklĂłs u. 15/A alatt, ahol kellemes környezetben tudjuk fogadni vendĂ©geinket. A lakossági kiszolgálásra szakosodtunk, fő profilunk a szabás-varrás, ruhák javĂ­tása Ă©s mĂ©retre alakĂ­tása, valamint alkalmi ruhákat is kĂ©szĂ­tĂĽnk, de akár gyerekek rĂ©szĂ©re is lĂ©trehozunk jelmezeket farsangra, vagy egyĂ©b kĂĽlönleges alkalmakra.

Az évek során úgy látom, egyre többen döntenek úgy, hogy egyedi ruhát varratnak maguknak, mivel nem találják meg az üzletek kínálatában azt a darabot, amit éppen szeretnének. Sokan pedig az üzletben megvásárolt ruhadarabjukat hozzák be ide, mert nincsenek megelégedve a konfekciómérettel, hiszen rengeteg ember alkata nem felel meg a hagyományos S-M-L méreteknek, így ezeket utólag kell itt-ott igazítani.

Gardrob Testreszabva
Gardrob Testreszabva

Melyik korosztály fordul meg nálatok a leggyakrabban?

Ez változĂł. Leginkább a közĂ©pkorĂş hölgyek keresnek fel minket, ők általában kosztĂĽmöt, nadrágot, vagy kabátot szeretnĂ©nek. A ruhák mĂ©retre alakĂ­tása viszont nem korfĂĽggő, Ă­gy a fiatalabbaktĂłl az idősebbekig mindenki megfordul nálunk.


Mi az, amiben a vendégeid tanácsra szorulnak?

Sokan nincsenek tisztában az adottságaikkal, ilyenkor a legfontosabb megmutatni, hogy milyen stílus és fazon állna jól nekik.

Tapasztalataid szerint fejlődik a divatkultĂşra hazánkban?

Igen. A mĂ©dia, a szĂłrakoztatĂłipar nagy hatással van a divatra, sokszor maguk a látogatĂłk hoznak kĂ©peket, amik alapján kĂ©rik a vágyott Ăşj ruhadarab megtervezĂ©sĂ©t. Sokkal kreatĂ­vabbak manapság a vendĂ©geink, több Ăşjdonságot hajlandĂłak kiprĂłbálni, legyen szĂł Ăşj anyagokrĂłl, vagy szĂ­nekről. Aki pedig bizonytalan, vagy nincs mĂ©g kialakult elkĂ©pzelĂ©se, annak mi mutatunk ötleteket a varrodában lĂ©vő divatmagazinokbĂłl.

Gardrob Testreszabva

- Ruhakészítés mérték után
- Méretre igazítás
- Alakítás
- Javítás
- Felhajtás

Tel.: 06-30-251-4901
1132 Budapest, RadnĂłti MiklĂłs u. 15/a
varroda@testreszabva.hu

7,910,400 Huf / 25,600 Eur
5,901,900 Huf / 19,100 Eur
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
Thomas Pink csíkos ing
A Thomas Pink ugyan hazánkban nem ismert, de bátran állíthatom hogy az egyik legminőségibb márka az ingek gyártásában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.