Két órányi kerékpározás a levegőn egyenlő fél óra biciklizéssel a víz alatt
Szobabicikli a pezsgőfürdőben
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.11.02

Mindannyian egyetértünk abban, hogy nem lehet egyszerre tornázni és pihenni is. Egymás után a kettőt, azt lehet, és általában az edzést követi is a jól megérdemelt pihenés. Itt az ideje megváltoztatnunk az életszemléletünket, mert a FitWet JetBike-ja leszámol ezzel az elmélettel. Ez ugyanis egy pezsgőfürdőben lévő szobabicikli.


Az egyik nem túl régi felfedezés az volt, hogy mindenféle mozgás a vízben sokkal hatékonyabb, mint a levegőn, mert a víznek nagyobb az ellenállása, és mivel sokkal nagyobb erőfeszítéseket kell tennünk a vízben, sokkal több kalóriát is elégetünk. Azt is tudjuk, hogy biciklizéssel lehet nagyon könnyen nagyon sok kalóriát elégetni.


Sajnos a víz nem a legjobb környezet a biciklizéshez, mert nem erre tervezték. A FitWet JetBike szakít ezzel az elmélettel, ezt pontosan erre tervezték, vízben kerékpározásra. Két órányi kerékpározás a levegőn egyenlő fél óra biciklizéssel a víz alatt. Különösen hatékony a fenékizmokra, combokra, vádlikra és hasizmokra, mivel a kimutatások szerint 800 kalóriát lehet vele elégetni óránként. A víz kellemesen hűsít, míg 12 fúvókából áramló víz masszírozza az alsóbb testrészeinket, és pihenteti az izmainkat, az eredmény fantasztikus. És lányok, jó hír, hogy ez nagyon hatékony eszköz a cellulitisz eltüntetésére.


Egy érintőképernyős kijelzőn követhetjük nyomon az elégetett kalóriákat, pulzusunkat és egyéb mozgás közben fontos értékeket. Akik a higiéniáért aggódnak, azoknak sincs mitől félniük, mert minden edzés után leengedhető és újratölthető a víz. Kiskereskedelmi árról és pontos megjelenésről egyelőre még nincsenek információk, de reméljük, nem kell már sokat várnunk rá, hogy élőben is kipróbálhassuk a FitWet Jetbike-ot.

avatar
gepszij
-
2012.11.02. 20:20
3
ez marha nehez lehet :O vizben tekerni
avatar
mandark
-
2012.11.02. 18:04
2
az aquaspinninget már régen feltalálták... :) érdekes viszont hogy itt tényleg hátráltató közeg a víz, a a gyógytornánál pedig épp azt használják ki, hogy kisebb a terhelés az izületekre
avatar
Nora16
-
2012.11.02. 15:10
1
Ez nagyon érdekes találmány! Minden sportot imádok, ami vízzel kapcsolatos, tuti szeretném ezt is.
Elefántcsont színű Tonello zakó
A YOOX a napokban egy egész üzletnyi Tonello ruhát pakolt fel a webáruházába, amik között számos remek vételt lehet találni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.