Jean-Claude Biver szerint most gyújtják be az igazi rakétákat
Szövetséget kötött az Hublot és a Ferrari
7 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.11.30

Az Hublot Ă©s a Ferrari megállapodtak egy hosszĂştávĂş, stratĂ©giai egyĂĽttműködĂ©sben. EzentĂşl rendszeresen számĂ­thatunk kĂĽlönfĂ©le, Ferrarihoz köthető luxusĂłrákra, az első limitált verziĂłt már nyilvánosságra is hozták: egy tourbillonos Big Banget.

Jean-Claude Biver és Luca
Cordero di Montezemolo - Megállapodtak
Jean-Claude Biver és Luca Cordero di Montezemolo - Megállapodtak

Jean-Claude Biver, a Hublot vezĂ©rigazgatĂłja mĂ©g a hĂłnap elejĂ©n találkozott a Ferrari elnökĂ©vel, Luca Cordero di Montezemoloval, ekkor a tárgyalást megállapodás követte. Az Hublot Ă©s a Ferrari közös nyilatkozatban köteleztĂ©k el magukat egy Ăşj, mindkĂ©t fĂ©l számára hasznos Ă©s gyĂĽmölcsöző partnerkapcsolatra, ami kiterjed a kĂ©t cĂ©g kommunikáciĂłs Ă©s ĂĽzleti kooperáciĂłjára is.


Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen az Hublot lesz a hivatalos időmĂ©rője a Ferrari cĂ©gnek, a Ferrari autĂłknak Ă©s a Ferrari rendezvĂ©nyeknek is. Montezemolo a sajtĂł kĂ©rdĂ©sĂ©re elmondta, hogy mindkĂ©t cĂ©g Ă©rdekei közösek, a Ferrari jelenleg a kĂ­nai piacra összpontosĂ­t, ahol igen jĂłl szerepelnek az autĂłik, mĂ­g az Hublot is erre a tĂ©rsĂ©gre figyel, hiszen jövőre a már meglĂ©vő három butikjuk mellett további tizenkettőt terveznek nyitni. „Miben vagyunk hasonlĂłk? Exkluzivitás, előremutatĂł technolĂłgiák, szenvedĂ©ly Ă©s stĂ­lus!” - nyilatkozta a Ferrari elnöke.

Ricardo Guadalupe (Hublot
ügyvezető igazgató) a Ferrari gyárban
Ricardo Guadalupe (Hublot ügyvezető igazgató) a Ferrari gyárban

„Ez az Ăşj egyĂĽttműködĂ©s hatalmas lökĂ©st ad számunkra az Ăşton” - mondta Jean-Claude Biver, aki szerint az Hublot Ăşjabb lĂ©pĂ©st tett annak Ă©rdekĂ©ben, hogy a világ legjelentősebb, leginnovatĂ­vabb Ăłramárkájává váljon.


Az Ăşj partnerkapcsolat első kĂ©zzel foghatĂł termĂ©ke a mindösszesen 20 pĂ©ldányban elĂ©rhető Big Bang Chrono Tourbillon Ferrari Ăłra, ami tourbillon szerkezettel, fekete bőrbevonatĂş kaucsukszĂ­jjal Ă©s teljes egĂ©szĂ©ben szĂ©nszálas kialakĂ­tással ad előzetest abbĂłl az Ăşj Big Bang Ferrari kollekciĂłbĂłl, amit a jövőre megrendezĂ©sre kerĂĽlő bázeli kiállĂ­táson mutat be az Hublot.

Kapcsolódó cikkek
A fekete szĂ­nt gyakran az elegancia, de ugyanĂ­gy a fĂ©rfiasság szĂ­nĂ©nek is tartják. Csupán egy-kĂ©t Ă©vvel ezelőtt indult meg az ĂłrakĂ©szĂ­tĂ©sben is egy olyan vonal, amely a teljesen fekete időmĂ©rőket az erő, teljesĂ­tmĂ©ny, minősĂ©g szimbĂłlumává igyekszik varázsolni, nem kevĂ©s sikerrel. Ezek közĂĽl szemezgettĂĽnk.
Az Hublot mindössze 31 Ă©ve mutatta be első karĂłráját, de azĂłta a legfelső kategĂłriájĂş luxus időmĂ©rők Ă©lbolyába tartozik. A gyártĂł rendszeresen Ăşjabb Ă©s Ăşjabb darabokkal jelentkezik, csakĂşgy, mint az idei Baselwolrd-ön is.
4,356,900 Huf / 14,100 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
avatar
swissfan
-
2011.12.06. 01:11
7
Olyan modell kéne amiben a számlapon ott a Ferrari logó ;)
avatar
Sammy
-
2011.12.01. 16:42
6
Ket komoly ceg oszefogott, ez dicseretes :)
avatar
donvito
-
2011.11.30. 23:03
5
Jól csinálják :D
avatar
Sonic
-
2011.11.30. 21:54
4
Attilaa: lehet :D de valszeg lesz még olcsóbb órájuk is :D
avatar
Attilaa
-
2011.11.30. 21:48
3
Ez a Tourbillonos óra szerintem bele kerül 1 ferráriba:D
avatar
Sonic
-
2011.11.30. 21:33
2
király a kis modellautó a második képen.. az jár minden órához? :D
avatar
Fluor100
-
2011.11.30. 21:09
1
Ez jó hír! Az új óra is tetszik.
Dolce&Gabbana 'Martini' öltöny
Mi lehet jobb egy Dolce&Gabbana öltönynél? Egy Dolce&Gabbana 'Martini' öltöny!

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.