Mint a kullancsok
Támadnak a lesifotósok
11 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.05.05

A népszerűségnek ára van. Ha valaki ismerté válik, például egy sikeres film vagy TV műsor szereplőjeként, nemcsak a sztárvilág csillogó oldalával találkozhat, hanem a hátrányait is megismerheti. Hiszen sokakat érdekel egy híresség magánélete, privát szférája. Ezért egy celebnek fel kell készülnie a lesifotósok támadásaira is. Először Federico Fellini Az édes élet című filmjében ismerte meg őket a világ, és azóta követik a hírességeket.

Öreg Gekko nem vén Gekko. Nemrég megismerhettünk egy videót, amin - a Tőzsdecápák Mr. Gordon Gekkója – Michael Duglas és felesége, Catherine Zeta-Jones keveredett csetepatéba egy fotóssal, miközben autójuktól a szállodájukig próbáltak meg eljutni, átvágva a rengeteg odasereglett, fotót és videót készítő emberek között. A nagy kavarodásban nem nagyon látott senki semmit egészen addig, amíg Zeta-Jones fel nem kiáltott: Az a fickó ököllel megütött, rendőrt akarok.Sokak kedvenc sztárjának sem kellett több, személyesen vett elégtételt felesége állítólagos támadóján. Douglas bebizonyította, hogy a rák legyőzése után ismét ereje teljében van, jól megrángatta az illetőt. Mintha valamelyik filmjének jelenetét néznénk, olyan hatásosra sikeredett a revans. A történtek ellenére a házaspár nem fordult a rendőrséghez.

A Twilight Saga-nak köszönhetően manapság igencsak népszerű, így a lesifotósok zaklatásainak is rendszeresen ki van téve. Egy idő után tényleg idegesítő lehet, ahogy pofátlan módon zaklatják, egészen közelről villantják a vakut a szemébe. Néha valóságos tortúrának érezheti a zaklatásokat.Több videó is fellelhető ezekről az esetekről, de az egyiken különösen jól látszik, hogy mennyire megviseli a folyamatos zaklatás. Tényleg szinte minden pillanatában a nyomában van valaki fényképezőgéppel vagy kamerával, hogy megörökítse akár csak azt, ahogy kiszáll a kocsijából és be akar menni egy épületbe.

És egy kis hazai. Néhány éve emlékezetes dolog történt Hujber Ferenccel egy budapesti bevásárlóközpontban. Ugyanis egy riporter kezéből kikapta a kamerát és ledobta a negyedik emeletről, a népszerű színész később azt nyilatkozta, hogy így akart visszavágni annak az internetes lapnak, amelyik pocskondiázta a feleségét. Az eset után az említett lap munkatársai és Hujber között hosszas üzengetés és adok-kapok zajlott.


Sokan azzal vádolták Ferit, hogy legrosszabb esetben akár meg is ölhetett volna valakit a félkilós kamerával, amely négyemeletnyi szabadesés után bizony valóban veszélyes lehet, illetve a lap szerint semmi köze sem volt a dolognak semmilyen korábbi sérelmekhez. Az ittas és agresszíven viselkedő színész a pillanat hevében balhézott.

A közelmúltban megtartott királyi esküvő kapcsán eszünkbe juthat Diana hercegnő halála is, ahol szintén a - kullancs módjára tapadó - lesifotósok, pontosabban az előlük való menekülés került a középpontba. A hercegnő, akit a szívek királynőjeként is emlegetnek, Párizsban szenvedett halálos autóbalesetet, miközben az őt követő sok fotós elől menekültek.


A nyomozás során felmerült annak lehetősége is, hogy valamelyik újságíró autójával ütközött a Dianát szállító jármű és ennek következtében történt a baleset, de senkit nem ítéltek el az ügyben. A hivatalos szakvélemény szerint a sofőr meglehetősen ittas volt és ez okozta elsősorban a balesetet.

1,900,350 Huf / 6,150 Eur
Az utĂłbbi időben szĂĄmtalan kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂŠrkeztek a vĂĄlaszok!
A Trendmagazin tavaly mĂĄr bemutatta az AndrĂĄssy Ăşton talĂĄlhatĂł Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot vĂĄltott ki, ĂŠppen ezĂŠrt Ăşgy lĂĄttuk, van ĂŠrtelme egy Ăşjabb interjĂşnak is ebben a tĂŠmakĂśrben. KolozsvĂĄri ZsuzsĂĄval, az Ermenegildo Zegna ĂźzletvezetőjĂŠvel Hennel ÁdĂĄm beszĂŠlgetett.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
avatar
Nora16
-
2011.05.09. 13:43
11
amerikában nagyon bevállalósak a paparazzik.. :D ha kell akkor még fára is másznak =)
avatar
Xnorbi
-
2011.05.08. 18:14
10
simán bevállalnak még egy verést is, mert ha jó képeket készítenek akkor szép summát kapnak a lapoktól :P
avatar
andy
-
2011.05.08. 16:17
9
nem tudom hogy bírják.. én utálom ha fotóznak, biztos nekimennék:P
avatar
biropeti
-
2011.05.07. 21:44
8
Szegény Pattinsonra nagyon rászálltak, mondjuk az is elég kemény hogy kihívta a rendőrséget. :)
avatar
donvito
-
2011.05.06. 14:42
7
Hujber elég paraszt volt. Mr.Gekko pedig nagymenő :P
avatar
vicany
-
2011.05.06. 10:16
6
Húha, Michael D. most nagyon szimpi lett,
egy igazi férfi így viselkedik ! :) :)
Amúgy a cikk is nagyon érdekes !
avatar
Marcipan
-
2011.05.06. 00:17
5
Szegény Robot kikészítik a fotósok és ez nem először fordul elő! Nagyon sajnálom!
avatar
DaNi
-
2011.05.05. 22:58
4
Hujber Feri nem sokat tökölt... :D Végül kifizette a kamerát?
avatar
Shadow88
-
2011.05.05. 20:14
3
Hát elég rámenősek néha a paparazzik!
avatar
Chewaa
-
2011.05.05. 19:24
2
Michael Douglas az új Chuck Norris :D
avatar
Burton
-
2011.05.05. 17:19
1
Hujber elég \"bátor\" volt..
Modern Ungaro Homme ing
Remek döntés volt a YOOX részéről, hogy az Emanuel Ungaro által alapított Ungaro Homme márkát is elérhetővé tette a kínálatában. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a néhány napja elérhető, 2012 spring/summer kollekciók egyik legszebb ingjét mutatom be számotokra.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
Ebben az ĂŠvben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobtĂĄk piacra Madonna első ĂśnĂĄllĂł lemezĂŠt is.