Iszak Eszter nehezen viselte a fürdőszoba hiányát.
Tanyára költözött a VIVA TV!
Bánhidi Dóra    2012.11.15    3 hozzászólás

IsmĂ©t jelentkezik A Stáb a VIVA TelevĂ­ziĂłn. A Stáb előző Ă©vadaiban Ausztráliába vagy Ă©ppen BalatonfĂĽredre kĂĽldtĂ©k a változĂł felállásĂş csapatot, ezĂşttal azonban szakĂ­tottak a hagyománnyal, Ă©s laza nyaralás helyett nagyobb kihĂ­vás elĂ© állĂ­tották az öt menő hĂ­ressĂ©get. Iszak Eszter, Odett, SanyĂłca, Fluor Tomi Ă©s EckĂĽ kĂ©nytelen volt szembesĂĽlni azzal, hogy milyen is, amikor az Ă©lĂ©skamra gyakorlatilag ĂĽres, Ă©s malacokkal vagy Ă©ppen kecskĂ©kkel kĂ©nytelenek megbirkĂłzni, miközben egy közös dalt prĂłbálnak összehozni. Az öt fiatalnak gyorsan össze kellett szoknia ahhoz, hogy sikerĂĽljön zenĂ©szkĂ©nt Ă©s gazdakĂ©nt egyszerre bizonyĂ­taniuk rátermettsĂ©gĂĽket.


A műsort egy Mátranovák melletti tanyán vettĂ©k fel, ahol a közeli faluban csupán másfĂ©l ezren Ă©lnek, amit a pörgĂ©shez szokott sztároknak elĂ©g nehĂ©z megszokni. A tanyát a falu korábbi polgármestere, az állattartással foglalkozĂł Gyula bácsi biztosĂ­totta, aki minden nap Ăşjabb Ă©s Ăşjabb megprĂłbáltatások elĂ© állĂ­totta a városi kĂ©nyelemhez szokott fiatalokat. A malacok etetĂ©se Ă©s a kecskefejĂ©s között a csapatnak arra is időt kellett szakĂ­tania, hogy megĂ­rják A Stáb Dalt Ă©s koncertet szervezzenek a helyiek segĂ­tsĂ©gĂ©vel. A dalhoz klipet is forgattak a tanyán.

A VIVA műsorvezetője, Iszak Eszti a modellkedĂ©snek köszönhetően járt már többek között a thaiföldi Phuket szigetĂ©n is, viszont az istállĂł mindennapi közelsĂ©gĂ©hez nincs hozzászokva. „Nagyon Ă©rdekes Ă©lmĂ©ny volt, hiszen mĂ©g soha Ă©letemben nem voltam ilyen körĂĽlmĂ©nyek között, annak ellenĂ©re, hogy sokáig vidĂ©ken Ă©ltem ­– mesĂ©lte Eszti. – A 2012­es esztendőt ráadásul arra tettem fel, hogy Ăşj Ă©lmĂ©nyeket szerezzek. Akkor mĂ©g nem tudtam erről a forgatásrĂłl, de az biztos, hogy hozzájárult ahhoz, hogy teljes legyen ez az Ă©vem.” SzintĂ©n a csatorna műsorvezetője a budapesti Ă©jszakában csak magyar Jim Carrey­kĂ©nt ismert SanyĂłca, aki a MegállĂłban Ă©s az InteraktĂ­vban is bizonyĂ­tja humorát. KĂ©rdĂ©s, hogy a falusi Ă©letet is ugyanolyan vidámnak tartja­-e, vagy attĂłl már lehervad az arcárĂłl a mosoly. „Nagyon jĂłl Ă©reztem magam, rengeteg Ăşj Ă©lmĂ©nyt adott a forgatás. Mikor odaĂ©rtĂĽnk, Ăşgy álltam hozzá, hogy mindenkit meg akarok ismerni a csapatbĂłl Ă©s közben Ăşj dolgokat csinálni – emlĂ©kezett vissza SanyĂłca. – VĂ©gĂĽl ezt is kaptam, pĂ©ldául megtanultam kecskĂ©t fejni, Ă©s sok vicces szituba is kerĂĽltĂĽnk a srácokkal.” – tette hozzá.


Odett számára sem volt felhőtlen a tĂşlĂ©lőtĂşra, ahol az állattartás nehĂ©zsĂ©geivel is megkĂĽzdöttek a hĂ­ressĂ©gek. Az Ă©v egyik legĂ­gĂ©retesebb underground Ă©nekesnője ráadásul hĂşst a halon Ă©s a rákon kĂ­vĂĽl nem eszik, Ăşgyhogy nem kis kihĂ­vás elĂ© kerĂĽlt a szalonnatáblák között.

„Nagyon jĂłl Ă©reztem magam a tanyán, igazi kikapcsolĂłdás volt a nagyváros után, ráadásul rengeteg Ăşj Ă©lmĂ©nnyel gazdagodtam. Nagyon örĂĽlök, hogy egyĂĽtt voltam ezzel a nĂ©gy emberrel, akikkel a műsor során jĂł barátságba kerĂĽltĂĽnk, Ă©s ez a mai napig tart.” Fluor Tomi Ă©s EckĂĽ Ă©vek Ăłta jĂł barátok, nemrĂ©g jelent meg közös számuk is. Fluor mĂ©g soha nem Ă©lt tanyán, EckĂĽ viszont vidĂ©kről származik – a zenĂ©ben mindketten helytállnak, de a falusi Ă©letmĂłd nem biztos, hogy mindkettőnek fekszik.

"Életre szĂłlĂł Ă©lmĂ©ny volt a forgatás, azt hiszem, több lettem tőle. PĂ©ldául jobban bánok a zöldsĂ©gekkel Ă©s az állatokkal, sőt, mĂşltkor vettem hagymát is, mindez rĂ©gen távol állt tőlem ­ mesĂ©lte nevetve Fluor Tomi. – Imádtam az egĂ©szet, megszerettem a többieket, már szervezzĂĽk a közös afterparty­t."


„Nagyon vagány volt a forgatás, mindenki kihozta magábĂłl a maximumot. SzĂ©pen összekovácsolĂłdott a banda, csomĂł vicces szituáciĂłba keveredtĂĽnk, főleg SanyĂłval Ă©s Tomival pörögtĂĽnk egyĂĽtt. Ezekből aztán elĂ©g jĂł sztorik lettek, azt hiszem, minden határon tĂşlmentĂĽnk” – mondta el EckĂĽ.

A vezető ifjĂşsági zenecsatorna reality­je november 9­e Ăłta, minden pĂ©nteken dĂ©lután 16:00­-tĂłl láthatĂł, de a VIVA arrĂłl is gondoskodik, hogy aki lemarad, vĂ©letlenĂĽl se maradjon ki: minden hĂ©ten szombaton 13:00­kor, valamint pĂ©ntekenkĂ©nt is megismĂ©tlik a rĂ©szeket.

avatar
piroslabda
-
2012.11.17. 08:39
3
Odettkának ennyire nem megy a karrierje, hogy ilyen valóságshowkban kell szerepelnie a nyilvánosságért?
avatar
Fluor100
-
2012.11.16. 22:04
2
Hajráá :DD
avatar
Tompi
-
2012.11.15. 19:20
1
Vicces lesz xD
Szürke Calvin Klein pulóver
A Calvin Klein ismét egy remek pulóverrel jelentkezett, amit a Dress for Lessnek hála most mi is megvásárolhatunk.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.