Limitált modellek érkeztek
Tízéves lett az Hublot Big Bang
Munkatársunktól    2015.07.18    2 hozzászólás

2005-ben indult hĂłdĂ­tĂł Ăştjára a Big Bang, ami nĂ©hány Ă©v leforgása alatt az egyik legkeresettebb svájci luxusmárkává tette az Hublot-t. Ennek a 10 Ă©ves menetelĂ©snek állĂ­t emlĂ©ket a legĂşjabb modelljĂĽk, mely a Big Bang Red Dot nevet viseli. Az Ăłra a "klasszikus" 44mm-es Big Bang tokra Ă©pĂĽl Ă©s kĂ©tfĂ©le verziĂł kĂ©szĂĽlt belőle. Az 50 darabos limitáciĂłban megjelenő Hublot Red Dot Bang Hublonium (kĂĽlönleges ötvözete az alumĂ­niumnak Ă©s a magnĂ©ziumnak) egyben SzingapĂşr 50. fĂĽggetlensĂ©gi Ă©vfordulĂłjának is tiszteleg, mĂ­g a 18 karátos sárgaarany tokozásĂş verziĂł mindössze 10 pĂ©ldányban kerĂĽl a vásárlĂłk elĂ©.

avatar
zooloo
-
2015.08.02. 23:06
2
@Attilaa
Akkor nem volt annyira sok tőkéjük, inkább az volt hogy az óra kinézete megkapó volt és sokan megrendelték. Utána már tudtak szponzorációkat csinálni.
avatar
Attilaa
-
2015.07.19. 02:14
1
2005-ben indult hódító útjára a Big Bang, ami néhány év leforgása alatt az egyik legkeresettebb svájci luxusmárkává tette az Hublot-t.

Meg az a tonna pénz amit a marketingre költöttek, hogy kb mindenhol ott legyenek. :D
Nike 'FC Barcelona' galléros póló
A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.