Nila&Nila 2011-es téli kollekció
Tökéletes csizmák a Nagy Csizmából
9 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.10.20

A Nila & Nila márkát a tavasz során mutattuk be Nektek először, most ismĂ©t lehetősĂ©gĂĽnk nyĂ­lt, hogy bemutassuk a legĂşjabb kollekciĂłt. Senki ne hĂşzza fel a nyĂşlcipőt Ă©s szeleljen el, tartsatok velĂĽnk egy kis őszi-tĂ©li trendtĂşrára a hamisĂ­thatatlan olasz cipők birodalmába!


KezdjĂĽk egy kis visszatekintĂ©ssel. A tavaszi kollekciĂłt a feltűnő mondhatni, rikĂ­tĂł szĂ­nek, jellemeztĂ©k. A legĂĽtősebb szĂ­nek, a lila, a pink, a tĂĽrkiz Ă©s a sárga voltak, melyekkel feldobhattuk ruhatárunkat. A hozzájuk szĂ­nĂ©ben, mintázatában Ă©s anyagában egyeztetett táskák pedig tökĂ©letes párost alkottak a csinos kis lábbelikkel. Aki ezeket a cipőket viselte, bátran magaslati levegőt szĂ­vhatott, ugyanis nem kĂ­mĂ©ltĂ©k a tervezők a csinos női lábakat, hatalmas platformokat Ă©s giga magas sarkakat terveztek műalkotásaiknak. De mivel kĂ©szĂĽltek a hidegre? KezdenĂ©m az átmeneti cipőkkel, melyek főleg balerina topánok, talán ezek a legkomfortosabb daraboknak mondhatĂłak. A kerek orrocskákat most szőrös kis pompomok, gyöngyök Ă©s selyem masnik dĂ­szĂ­tik. HasĂ­tott bőr Ă©s lakkbőr anyagbĂłl kĂ©szĂ­tettĂ©k el a cipellőket, melyeket a ’90-es Ă©vek stĂ­lusvilágába igyekeztek beilleszteni. SzĂ­nek tekintetĂ©ben a kĂ©ket, a barnát, a mĂ©regzöldet, a szĂĽrkĂ©t Ă©s a tört-fehĂ©ret választották alapkĂ©nt.


A táncolĂł fekete lakkcipőt megspĂ©keltĂ©k a hasĂ­tott bőrrel Ă©s pár optikai turbĂłzással egy tökĂ©letes Ăşj modellt alkottak. A forma már jĂł ideje Ăşjra divatban van, de most a lakk Ă©s velĂşr kettősĂ©vel lĂ©trejött szĂ©psĂ©g minden lazább hölgy kedvencĂ©vĂ© válhat. A már más cikkeinkből ismert masculine stĂ­lus jegyĂ©ben tökĂ©letes párost alkot egy ennek a világnak megfelelő öltözĂ©kkel.

De mĂ©gse gázolgatunk a bokáig Ă©rő latyakban egy ilyen lábbelivel, tĂ©li terepre tĂ©li lábravalĂł kell. Mi volna alkalmasabb, mint egy bĂ©lelt, strapabĂ­rĂł bakancs? – nos, talán egy bĂ©lelt, strapabĂ­rĂł Nila&Nila bakancs. A legtöbb embernek a bakancs szĂł hallatán valami ormĂłtlan, Ă©gbekiáltĂłan ronda Ă©s női lábon roppant előnytelen rĂ©msĂ©g jut eszĂ©be Ă©s előbb választaná a lábujjfagyot, mint a cseppet sem csini surranĂłt. Nem kell fĂ©lnĂĽnk, ugyanis olyan fazonĂş bakancsokat fejlesztettek ki, melyeket ugyan nem vennĂ©k fel estĂ©lyivel, de egy hideg tĂ©li napon teljes nyugalommal Ă©s bĂĽszkĂ©n sĂ©tálhatunk benne az emberek közt. SzőrmĂ©s rátĂ©ttel, alacsonyabb sarkakkal, csatokkal, kövekkel Ă©s egyĂ©b dekorelemekkel tettĂ©k barátságosabbá a modelleket. A hĂłcirkálĂłk főleg fekete, barna Ă©s sötĂ©t szĂ­nekben jelennek meg, de az okkeres beĂĽtĂ©sű sárgás-barna is megjelenik a világosabb darabok kĂ©pviseletĂ©ben.

Folytatnám a telitalpĂş csizmák evolĂşciĂłjakĂ©nt megalkotott kollekciĂł családdal. A magas, szilárd Ă©s rĂĽcskös talpakon először egy bőr felsővel találkozunk, mely egy kötött szárba fut. Az egyben lábszármelegĂ­tőkĂ©nt funkcionálĂł csizma felsőrĂ©szĂ©t kedvĂĽnk szerint hordhatjuk egĂ©szen tĂ©rdig felhĂşzva, vagy rövidebbre engedve. Persze a hagyományos darabok is megtalálhatĂłak a Nila&Nila polcain.


A bokacsizma egy ideje Ăşjra nagy kedvenccĂ© vált. A tavalyi szezonban Ă©s idĂ©n is a kerek orr a jellemző ezekre a modellekre, azonban 2011-ben egy picit visszább vettek a pumposĂ­tásbĂłl Ă©s finomabb, nőiesebb formát adták a nĂłziknak. A kedvenc jelenetem, mikor valakinek olyan vĂ©kony a lába, hogy az ablakba rakott kiscsizma-virgács mĂ©retbeli kĂĽlönbsĂ©geire emlĂ©keztet a csizma-boka viszonya. Ez idĂ©n nem lesz problĂ©ma, a gyönyörű, vĂ©kony bokájĂş hölgyekre vĂ©gre gondoltak a tervezők. A lábfejhez simulĂł felsőrĂ©sz Ă©s a bokához igazodĂł szár lehetővĂ© teszi, hogy viselője ne mĂłkásan, hanem dĂ­vásan hasson. TermĂ©szetesen magas sarkĂş darabokrĂłl beszĂ©lĂĽnk, melyek a tĂ©li időjárás tekintetbe vĂ©telĂ©vel Ăşgy kĂ©peztek ki, hogy stabil lábakon álljunk.


De most egy sokkal meredekebb tĂ©li sĂ©tára indulunk egy pár magas szárĂş sztreccs csizmában, ami vĂ©lemĂ©nyem szerint minden hölgy kedvence lesz ezen a tĂ©len. A csizma szárával a legtöbb embernek mindig baja akad, vagy tĂşl nagy, vagy passzentos, vagy be se Ă©ri a vádlit, ez egy örök orvosolatlan problĂ©ma volt. RejtsĂĽk nadrágszár alá a zipzár okozta esztĂ©tikai bakikat? Erre nem lesz semmi szĂĽksĂ©g, ugyanis a sztreccses csizmaszár kialakĂ­tásának köszönhetően a csizma a lábunk formájához igazodik. Tovább fokozzák az esztĂ©tikai funkciĂłkat az orr rĂ©szt dĂ­szĂ­tő kövek Ă©s csatok. A kifinomult elegancia Ă©s letisztult modernsĂ©g jegyĂ©ben pedig a sarkokat Ă©s talp Ă©leket vĂ©kony ezĂĽst csĂ­kkal emeltĂ©k ki. A kĂ­gyĂłbőr hatásĂş betĂ©tek pedig annak köszönhetően, hogy textĂşrájukban elĂĽtnek az alaptĂłl szintĂ©n feldobják a darabokat.

Aki nem szeretne szĂ©dĂĽlni, annak sem kell bánkĂłdni, leszállunk a magas sarkakrĂłl Ă©s laposabb terepre gyalogolunk. A vĂ©kony sarkak, vagy sarok nĂ©lkĂĽli, lapos talpĂş csizmák is gazdagĂ­tják a kĂ­nálatot. A sportosabb fazonoktĂłl, az elegáns bőrön át a szőrmĂ©sig, valamint a csit-csatokkal Ă©s kövekkel dĂ­szĂ­tett modellekig minden megtalálhatĂł a kĂ­nálatban. Magazinunk kedvence a mini ezĂĽstös masnival dĂ­szĂ­tett fekete kötött felsővel ellátott csizma.


Azt hiszem, mindenki megtalálja a kedvĂ©re valĂł tĂ©li lábbelit idĂ©n is. A Nila&Nila Ăşj ĂĽzlettel bővĂĽlt szeptemberben, a MOM Parkban, valamint továbbra is a Mamut II-ben, a földszinten várják szeretettel a vásárlĂłkat, hogy 2011 telĂ©n is az olasz cipőcsodákban uralhassuk a terepet.

Kapcsolódó cikkek
A Nila & Nila a közelmĂşltban nyitotta meg kapuit a főváros egyik legforgalmasabb Ă©s legközkedveltebb plázájában, a Mammut BevásárlĂł Központban.
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
avatar
katca
-
2011.10.22. 14:11
9
Csizmára fel! :)
avatar
flashy2
-
2011.10.21. 16:47
8
árak? :O
avatar
nashi
-
2011.10.20. 22:20
7
meg az se mind1 hogy hol dolgozol, vagy hogy közlekedsz.. mert aki sokat gyalogol annak jobb valami strapabíró bőrt választani sötét színben
avatar
Adrihanna
-
2011.10.20. 22:17
6
nem tudom ki hogyan van vele... én nagyon szépen tudok menni minden lábbeliben és nagyon vigyázok is rájuk de nekem olyan mindegy, hogy fehér vagy koszszínű, lakk, velúr, vászon, bőr vagy mi ugyanúgy koszolódik... más kérdés, hogy mennyire látszik meg rajta..... de van most egy csizmám amit nagyon kímélek mert gyönyörű barna (még) =P
avatar
italianfashion
-
2011.10.20. 20:14
5
Perfetto!
avatar
zZz
-
2011.10.20. 18:12
4
télre a legjobb az olyan csizma ami az utolsó képen van (bőr, könnyen tisztítható)!
avatar
Adrihanna
-
2011.10.20. 17:23
3
hát szerintem télen minden koszolódik... de pl a mi gépünk olyan, hogy behajítjuk a cipőt és kimossuk simán szerintem ez is kibírja... ne viccelj NilaNila strapabíró olasz szépségek ezek... simán ki lehet szerintem mosni ha bekoszolódik a zoknirésze =) de valami brutáljók...
avatar
petra19
-
2011.10.20. 17:21
2
csak nem koszolódik télen??
avatar
petra19
-
2011.10.20. 17:21
1
a lábszármelegítős csizma nagyon tetszik!
Dockers kockás ing
A Dockers sem túl ismert brand hazánkban, pedig a tengeren túl nagy népszerűségnek örvend. A Levi Strauss & Co tulajdonában álló márkát előszeretettel hordják olyan sztárok is, mint Kristen Stewart vagy Robert Pattinson.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.