Játssz velünk és nyerj!
Tökéletes hang nyereményjáték
TM    2013.03.20

A Trendmagazin a UIP Duna felajánlásából nyereményjátékot szervez. Nyerd meg a 20 kisorsolásra váró mozijegy egyikét a Tökéletes hang című új amerikai vígjáték bemutató előtti vetítésére! A játékon partnerünknél, a Starity.hu-n vehetsz részt.

A játék kezdete: 2013.03.20. Sorsolás: 2013.03.25. A vetítés március 27-én lesz, este 7-kor a Duna Plazában.

TÖKÉLETES HANG nyereményjáték: ITT TUDSZ RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN!

Színes, szinkronizált amerikai vígjáték

Mickey Rapkin könyve alapján írta Kay Cannon, Jeff Roda

operatőr Julio Macat
zene Christophe Beck, Mark Kilian
producerek Paul Brooks, Elizabeth Banks, Max Handelman
executive producerek Scott Niemeyer
rendezte Jason Moore

Szereplők:
Beca - Anna Kendrick (Czető Zsanett)
Chloe - Brittany Snow (Bogdányi Titanilla)
Aubrey - Anna Camp (Vadász Bea)


Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele Ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő.

A TÖKÉLETES HANG szenzációs zenés, romantikus vígjáték, melyben rengeteg régi és új sláger csendül fel új köntösbe bújtatva, úgy, ahogy még sohasem hallottad – és láttad – őket.

Eredeti cím: Pitch Perfect
Gyártó: Universal, 2012
Hossz: 108 perc
Hang:
Kód:
Korhatár: 12
Országos bemutató: 2013. március 28.
Bemutatja a UIP-Duna Film

Cimkék: nyereményjáték,
Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.