A hotelben 70 szoba kapott helyet
Tommy Hilfiger design az Estiloban
0 hozzszls
Kocsis Katica    2012.11.11

Szeptember végén hivatalosan is megnyitásra került a fashion stílusban megalkotott hotel, az Estilo, mely a Mellow Mood Hotels csoport legfiatalabb tagja. A szálloda tulajdonosai, Sameer Hamdan és Zuhair Awado a megnyitón örömüket fejezték ki, hogy egy újabb hotellel bvülhetett a lánc Magyarországon, illetve elmondták, hogy a magyar nemzet kedvessége és tehetsége nélkül nem lennének ilyen sikeresek.


A hotel 70 szobáján túl, még egy konferenciateremmel is rendelkezik, így kiváló helyszíne lehet a különböz eseményeknek, beszélgetéseknek. Az elegáns hotelt a Váci utcában találjuk meg, közel a a Fvám térhez. Az Estilo Fashion Hotel maximálisan újraértelmezi a hotelekrl alkotott képet: a bels térben fontos szerepe van a designnak, szinte azt mondhatjuk, hogy a 21. század egész építészete érzékien sokszín módon van megjelenítve a terekben. A bútorok formatervezettek, a színek meglep társításban jelennek meg. Az Estiloban a nagyvárosi boutique hotelek stílusa és a merészség kombinációja keveredik, így a formalitás és a funkcionalitás kapja a f hangsúlyt.


Az épületben helyet kapott a mediterrán stílusban megalkotott Mercatino Étterem is, amely nyáron szabadtéri terasszal is kiegészül. A fa elemek, elegáns bútorok és pasztell színekkel még jobban visszaidézik a mediterrán hangulatot, a látványkonyha pedig az egész helyszínt izgalmassá teszi. A megnyitón ezen a helyszínen kerültek felszolgálásra az ínyenc falatkák és koktélok. 


A szálloda többféle szobatípust kínál, melyek mindegyike hangszigetelt és egyedi bútorokkal felszerelt. Ha kedvünk támad Tommy Hilfiger stílusában pihenni, akkor mindenképp a Horváth Ágnes által megálmodott szobát válasszuk. A Pandora szobában az ékszerek kapják a fszerepet, itt a divat és a csillogás kerül eltérbe.


A megnyitó ünnepségen, szeptember 27-én Rogán Antal, a Belváros polgármestere, valamint Zaid Naffa, Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja köszöntötte a közel 200 meghívottat és k méltatták a rendkívüli ízlést dicsér egyedi színvilágot és kialakítást. Grundtner Ágota is üdvözölte a meghívottakat, a beszédeket követen pedig a Sonia Produkciós Iroda modelljei egy fergeteges divatbemutatóval kápráztatták el a hotelbe érkezket.

3,120,900 Huf / 10,100 Eur
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Pttys D&G nyakkend
Nagyon divatba jött manapság a vékony, fekete szín nyakkend. Érthet, hiszen fiatalos, laza és mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viseljének.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légier meglepetés csapást mért az iraki atomermre, megalakult a Music Television és az els Indiana Jones-film is mozikba került.