Az 50. évfordulóra adták ki
Tömör arany óra az Omegától
Munkatársunktól    2014.09.29    2 hozzászólás

Ăšj karĂłrát mutatott be a napokban az Omega. Az egyre jobb eladási számokat produkálĂł svájci márka ezĂşttal a legsikeresebb reklámszlogenjĂ©t, a 007-es ĂĽgynököt vette elő. A Seamaster Aqua Terra Goldfinger nevű Ăłra A legendás James Bond filmet elevenĂ­ti meg, mĂ©ghozzá fullarany kivitelben.

Szokatlan hĂşzás ez az OmegátĂłl, hiszen eladott Ăłráik döntő többsĂ©ge acĂ©l, most azonban Ăşgy tűnik, erősĂ­tenĂ©nek a jĂłval drágább Ă©s ezáltal nagyobb presztĂ­zst jelentő tömör arany időmĂ©rők piacán is. KĂĽlönös az is, hogy nem a manapság divatos vörös aranyra esett a választásuk, az Aqua Terra Goldfinger 18 ugyanis karátos sárga aranybĂłl kĂ©szĂĽlt (mely nemesfĂ©met leginkább a Rolex tart Ă©letben). A 38.5 mm-es átmĂ©rő is a tradĂ­ciĂłt Ă©s a visszafogottságot mutatja, mĂ­g a tokban az Omega saját fejlesztĂ©sű automata szerkezete, a Co-Axial 8501 dolgozik. TermĂ©szetesen ezen Aqua Terra modell is 15 000 Ă©rtĂ©kig ellenáll a mágneses indukciĂłnak. Az egyedi dĂ­szdobozban Ă©rkező exkluzĂ­v Ăłra ára nem ismert.

avatar
Sammy
-
2014.10.03. 22:47
2
Acélban nem lesz??
avatar
Blue3y3
-
2014.10.01. 21:11
1
Az számlap lehetne fekete inkább, de múgy szép!
Csíkos Diesel garbó
Bizonyára sokan meglepődtök, de a YOOX új kínálatának eddigi legütősebb garbóját a Diesel hozta!

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.