30 darabot gyárt belőle az Hublot
Tourbillon a szmokinghoz
Váradi Zoltán    2013.12.27    3 hozzászólás

Az idei Ă©v vĂ©gĂ©re időzĂ­tette legĂşjabb limitált Ăłráját az Hublot, melyet a kifinomult Ă­zlĂ©ssel Ă©s igencsak vastag pĂ©nztárcával rendelkező Ăşriemberek számára hoztak lĂ©tre.


FĂ©nyűző bálok Ă©s fekete szmokingok közĂ© helyezhető a Classic Fusion szĂ©ria legĂşjabb ĂĽdvöskĂ©je, a Tourbillon Night-Out modell, mely a svájci ĂłragyártĂł szerint az időtlen eleganciát testesĂ­ti meg, ám mindezt a modern kor vĂ­vmányaival vegyĂ­ti, hiszen a strapabĂ­rĂł kerámia tok Ă©s a kaucsukra varrt lakkbőr mind-mind arra bátorĂ­tják az Ăłra birtokosát, hogy bátran viselje azt a hĂ©tköznapokon is.


A tourbillon szerkezettel megbolondĂ­tott fĂ©nyes fekete számlap 10 darab baguette csiszolásĂş gyĂ©mántot is kapott, a tok hátlapján pedig megcsodálhatĂł az MHUB6011 elnevezĂ©sű Ăłraszerkezet, ami teljes egĂ©szĂ©ben az Hublot főhadiszállásán lett kifejlesztve.

A 30 darabos limitáciĂłban megjelenő Hublot Classic Fusion Tourbillon Night-Out jövőre lesz megvásárolhatĂł, ára minden bizonnyal 20 milliĂł forint fölött lesz.

avatar
Darren
-
2013.12.28. 22:39
3
Magnificent. Check the video:
avatar
kristoftoth
-
2013.12.28. 15:52
2
Az ára is klasszik :P
avatar
rpg
-
2013.12.27. 16:38
1
Komoly lett, erre mondják hogy \"timeless classic\"
Kétrétegű Energie pulcsi
Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.