Netanyahuval fog tárgyalni
Trump hamarosan Izraelbe repül
Munkatársunktól    2015.12.05    0 hozzászólás

A toronymagasan vezető republikánus elnökjelölt bejelentette, hogy hamarosan Izraelben találkozik Benjamin Netanyahuval.

A New York Times forrásai szerint az ingatlanmogul rövid időn belül útra kel saját repülőgépével, hogy megbeszélést folytathasson az izraeli miniszterelnökkel. A napokban Trump és riválisai is részt vettek a Republican Jewish Coalition rendezvényén, amit a kaszinómilliárdos Sheldon Adelson működtet.


 

"Ti csak azért kedveltek, mert a lányom zsidó" - indította humorosan beszédét Trump a RJC hallgatósága előtt elmondott beszédében. Majd azzal folytatta, hogy ő az egyedüli jelölt a rendezvényen, aki nem a gazdag tagok adományaiért jött, hiszen saját zsebből finanszírozza kampányát.

"Nagyon szeretem Izraelt. Hamarosan Izraelbe látogatok, és találkozni fogok Bibi Netanyahuval, aki egy remek ember, nagyon sokat dolgozik, miközben semmi segítséget nem kap Obama elnöktől." - Ezt pedig már egy Manassasben megrendezett fórumon mondta.

Kris Van Assche sneaker
Gyakori probléma a fiataloknál, hogy a mostanság divatos sportosan elegáns, feketét a fehérrel kombináló stílushoz nem találnak megfelelő cipőt. A Kris Van Assche megalkotta számukra a tökéletes modellt, mely fekete bőrből készült, a talpa pedig fehér színű.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.