Trendmagazin

Vajon itthon is befut a Crash Canyon?

Új animációs sorozat március 11-től az MTV Hungary műsorán

2012.03.07 | Munkatársunktól

A hamarosan induló Crash Canyon a Simpsons és az Így jártam anyátokkal készítőinek közös, nem kicsit szokatlan rajzfilm sorozata, főszerepben egy kanadai családdal, akik egy kanyonba zuhanva találkoznak minden idők legdiszfunkcionálisabb kolóniájával.


Márciusban érkezik Magyarországra a Kanadában osztatlan sikert arató Crash Canyon, amit a Simpson család executive producereként tevékenykedő Joel Cohen talált ki, hogy aztán Simpson családos kollégájával, Tim Longgal és az Így jártam anyátokkal társírójával és producerével, Chuck Tathammal összeállva meg is valósítsa álmát. A kanadaiak saját hazájuknak fricskát mutatva képesek viccet csinálni mindenből, így Tim számtalan kanadai viccel tűzdelte meg a sorozatot.


A többi animációs sorozathoz hasonlóan a Crash Canyon is egy család, ezúttal Wendellék kalandjaira fókuszál, akik családi nyaralásuk során egy kanyonba zuhannak. Itt találkoznak egy teljesen diszfunkcionális társadalommal, amelynek tagjai bővelkednek a többi sorozathoz hasonló idiótákban: ezúttal van egyszámos punk-rock legenda, egy nő, aki örökbe fogad és rabszolgaként tart egy medvét, egy állandóan kómában lévő férfi, sőt, egy hasbeszélő is, akinek a bábuja folyamatosan beszól mindenkinek.



Greg Lawrence, a sorozat co-producere elmondta: próbáltak szélsőségesebbek lenni a Simpson családnál, amihez egy katasztrófába torkolló családi nyaralás, ami után ki tudja meddig kell bírniuk a főszereplőknek ütődött sorstársaik idegpróbáló viselkedését, kellően megadja az alaphangulatot. Érdekesség, hogy Saskatchewan, ahova a család utazik a baleset előtt, valóban létezik, és a közelében van egy kanyon is, amit Green Canyonnak hívnak. A Wendell család egyáltalán nem hétköznapi mindennapjait március 11-én mutatja be az MTV Hungary.