Laptoptáskák és vezeték nélküli egér Lamborghini-módra
Újabb Asus Lamborghinik érkeznek
2 hozzászólás
Munkatársunktól    2010.12.05

Mint már korábban beszámoltunk róla, az Asus és a Lamborghini együttműködése kapcsán a két cég közösen fejleszti az Asus Lamborghini VX laptopszériát. Most azonban újabb termékeket vásárolhatunk meg ezen márkanév alatt.

Asus - Lamborghini Classic
Notebook Bag
Asus - Lamborghini Classic Notebook Bag

Logikus lépés, hogy a VX laptopok után most olyan táskákat jelentetett meg a két cég, melyekben a már meglévő hordozható számítógépünket szállíthatjuk biztonságos módon.

Asus - Lamborghini Backpack
Asus - Lamborghini Backpack

Az Asus - Lamborghini Classic Notebook Bag tökéletes lehet mindazok számára, akik egy stílusos laptoptáskát szeretnének vásárolni. Akiknek azonban már nagyobb pakolótérre van szükségük, azoknak az Asus - Lamborghini Backpack elnevezésű hátizsákot ajánlja a gyártó.

Asus - Lamborghini WX Wireless
Mouse
Asus - Lamborghini WX Wireless Mouse

A táskák mellett további kiegészítők megjelenése is várható, ezek egyike az Asus - Lamborghini WX Wireless Mouse, mely vezetéknélküli technológiájával és a tökéletes ergonómiát biztosító formájával szintén jól illeszkedik a brand többi tagjához. Minden egyes új terméken megtalálható lesz az összetéveszthetetlen Asus Lamborghini logó is. Az új termékek kiskereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.

avatar
Jonny
-
2010.12.08. 15:10
2
Az egér bejövős :)
avatar
Fire
-
2010.12.08. 09:52
1
Az Asus az egy jó márka. Az is kedvező szempont, hogy nem elérhetetlenek az árai. Nekem nincs semmi gondom vele. Otthon van egy 3 éves Asus laptop, meg egy hónapos monitor ( még szép ehogy az újjal nincs baj) és még semmi gond se volt velük. Asus Lamborghini, mik vannak?
Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny
A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkáról van szó? Természetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjúból készült, nagyon fényes kék öltönyt.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.