Kizárólag a Tourneau üzletekben kapható
Újabb limitált Hublot Big Bang érkezik
0 hozzászólás
Molnár Gergely    2010.11.18

Nemrégiben az Hublot vezérigazgatója, Jean-Claude Biver bemutatta New Yorkban a Big Bang kollekció legújabb karóráját, amelyet csak korlátozott számban fognak értékesíteni és csak a Tourneau üzleteiben lesz kapható a két cég által kötött megállapodás szerint. A Tourneau – amely Amerika vezető karórákkal foglalkozó kiskereskedelmi hálózata - gyakran szerez kizárólagos forgalmazási jogot különleges órákra, népszerű márkára.


Biver Úr – aki 2004 májusa óta az Hublot vezérigazgatója - nemrég megemlítette egy interjúban, hogy az amerikai piac különösen fontos az Hublot-nak, erős is a cég ezen a területen, azonban Ázsia felé is nyitni kívánnak. Kína és a környezetében lévő jó néhány ország előretörése miatt válik egyre fontosabbá a térség a nyugati márkák számára. Bár az ázsiai piac sok esetben instabil, kiszámíthatatlan, mégis a jövőben fontos az Hublot-hoz hasonló cégeknek, hogy komolyabban megvessék a lábukat a térségben. Maga az óra egy új változata a klasszikus Big Bang szériának. A tok átmérője 44mm, 18 karátos rózsaaranyat, ruthénium számlapot és wolfram lünettát tartalmaz ez az új exkluzív karóra. Azt még nem tudni, hogy pontosan hány darabot jelent a limitált kiadás, de az ára 25.900 és 26.300 dollár között lesz attól függően, hogy milyen szíjjal szeretné viselni tulajdonosa.

Cimkék: arany, Hublot, karóra, luxus,
Nike 'FC Barcelona' galléros póló
A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.