A Sinéquanone Andrássy úti üzletnyitóján jártunk
Ultra nőiesség a Sinéquanone-nal
20 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.06.22

„Variációk egy sugárzó napsütéses párizsi kalandhoz – bármi megtörténhet!” Így szól a Sinéquanone idei szlogenje, igen, valóban bármi megtörténhet, például az is, hogy beleszeretünk egy könnyed nyári darabba.


Hazánkban Ă©vek Ăłta jelen van a hĂ­res francia brand, de erről sajnos elĂ©g kevesen tudnak. Magazinunk egy kellemes nyáresti rendezvĂ©nyre volt hivatalos, mĂ©ghozzá a legĂşjabb SinĂ©quanone megnyitĂłjára. Az est hangulatát kellemes lágy zene, egy pohár minősĂ©gi pezsgő Ă©s az Ă©lĂ©nk, kis gusztusos partyfalatok tettĂ©k mĂ©g szĂ­nesebbĂ©. A kialakĂ­tott teraszt a bájcsevej halk hangja töltötte meg, az ernyők alatt csinos kis asztaldĂ­szek Ă©s egy hatalmas virágfal varázsolta mĂ©g mesĂ©sebbĂ© a környezetet. Az ĂĽzlettĂ©rbe lĂ©pve egy csodálatosan kialakĂ­tott belső környezet tárult elĂ©nk. A tökĂ©letes francia Ă­zlĂ©s sugárzik a boutique minden pontjábĂłl, de ami a legfontosabb a világ talán egyik legnőiesebb márkájának legĂşjabb kollekciĂłja, mellyel idĂ©n először az Ăşjonnan megnyitott SinĂ©quanoneban találkozhattunk.


A ruhacsodákba első pillantásra beleszeretett mindenki, a prĂłbafĂĽlkĂ©k már a megnyitĂłn megteltek, sőt kĂ­gyĂłzĂł sor állt előttĂĽk. De lássuk csak, mit kĂ­nál idĂ©n a SinĂ©quanone. A márka önmagát meghazudtolĂł mĂłdon idĂ©n nem a „femme fatale”, finom, mondhatni kislányos bájjal megtöltött formáját, hanem a „femme fleur” virágos világát követi. A hetvenes Ă©vek bohĂłkás, hippis világa egy elegánsabb formába bĂşjva öltött testet a SinĂ©quanone 2011-es nyári kollekciĂłjában. A fiatalos darabok, leheletnyi könnyedsĂ©ge adja a tökĂ©letes nőiessĂ©gĂ©t a daraboknak. Ez a könnyedsĂ©g a lehullĂł virágszirmokra enged emlĂ©keztetni, főleg mivel a teljes kollekciĂłt meghatározza a virág, minta- Ă©s formavilága. Fő alapszĂ­nekkĂ©nt a bĂ©zs, a halvány-rĂłzsaszĂ­n Ă©s a testszĂ­nek pĂşderes, halvány szĂ­npalettája szolgált. De az Ă©lĂ©nkebb, markánsabb vonalat követőeknek is kedveztek, a paprika piros Ă©s a caprikĂ©ktől, a majdnem hogy indigĂłkĂ©k szĂ­nekig tartĂł árnyalatkompozĂ­ciĂłkkal. Az aprĂł virágmotĂ­vumok Ă©s dĂ­szĂ­tĂ©sek mellett megjelenik a finom, vĂ­zszintes csĂ­kozás, mely mĂ©g játĂ©kosabbá, ĂĽdĂ©bbĂ©, nyáriasabbá teszi a modelleket.


Hogy maxi, vagy mini, netán midi; oly mindegy, hisz minden darab a nőiessĂ©g jegyĂ©ben szĂĽletett Ă©s egyaránt vonzĂł Ă©s szemet gyönyörködtető. A szoknyák az Ăşgynevezett „new look” vonalat követik, melyet az egyenes szabási forma, vagy az Ă©ppen nyĂ­lĂł virág kelyhĂ©nek vonalvezetĂ©se határozza meg. Ruhák közĂĽl magazinunk kedvence, az aprĂł, lebegő virágokkal dĂ­szĂ­tett rövidujjas egyberuha, mely a bĂ©zs egy halvány szĂ­nárnyalatában Ă©s egy Ă©lĂ©nkebb rĂłzsaszĂ­nes árnyalatban kaphatĂł. A korallos finoman narancsos hatásĂş ruhák pedig a nyári Ă©jszakák frissessĂ©ggel valĂł megtöltĂ©sĂ©Ă©rt felelősek. A test sziluettjĂ©t kiemelő, nyári darabokban valĂłsul meg a nőiessĂ©g, egy-egy testhezállĂłbb fazon tökĂ©letes alakot biztosĂ­t a hölgyeknek.


A nadrágok a short hosszĂşságtĂłl, a „bokalengetős” fazonokon át a normál hosszĂşságĂş formákig igen szĂ©les választĂ©kban szolgálják ki a hölgyeket idĂ©n. Jellemző a vĂ©kony passzĂ©ban visszahajtás a rövidebb fazonoknál, mĂ­g a 7/8-ados daraboknál a vastagabb hajtásokat rĂ©szesĂ­tettĂ©k előnyben. A szűk szárĂş modellek mellett megjelennek az enyhĂ©n trapĂ©zos, lenge, bővebb szabásĂş nadrágok is. Az Ă©lĂ©re vasalt hĂłfehĂ©r alapdarab, pedig mindenki nyári ruhatárábĂłl elengedhetetlen. Most következzen az örök kedvenc, az egyik legkellemesebb nyári viselet, az overáll. Egy övvel dĂ­szĂ­tve tökĂ©letes megjelenĂ©st Ă©s eleganciát biztosĂ­t az egyĂ©bkĂ©nt laza viselet.


A hűvösebb nyárestĂ©ken egy vĂ©kony kis blĂ©zer, bolero, vagy egy kosztĂĽmfelső kĂ©nyelmes viseletkĂ©nt koronázza meg öltözĂ©kĂĽnket. A száguldás szerelmeseinek ajánlom a motoros jacketeket, melyek Ă©lĂ©nkpiros Ă©s fekete szĂ­nĂ©vel az országutak királynői bátran repeszthetnek vadmotoros királyuk mellett. Ha pedig egy Ă©jszakai, belvárosi koktĂ©lozásra indulunk, vagy egy elegánsabb fogadásra, a megjelenĂ©sĂĽnkről ott is gondoskodhat a SinĂ©quanone. A finom, sápadt rĂłzsaszĂ­n Ă©s fehĂ©r kosztĂĽmök teljes ĂĽdesĂ©gĂĽkkel az alkalomhoz illő megjelenĂ©st biztosĂ­tanak.


A kiegĂ©szĂ­tők aprĂłlĂ©kos kidolgozására is nagy hangsĂşlyt fektettek. A virágokkal dĂ­szĂ­tett Ă©kszerek mellett megjelennek az aprĂł virágos brossoktĂłl a legnagyobbakig mindenfĂ©le mĂ©retű Ă©s szĂ­nű, a kollekciĂł darabjaival hibátlan párt alkotĂł kiegĂ©szĂ­tők. A sálak Ă©s kendők sokasága kedvez mindazoknak, akik alapbĂłl kedvelik a finom kiegĂ©szĂ­tőket, valamint azoknak, akik szeretik a nyári meleg ellenĂ©re is fedni vállaikat, karjukat. De az idei divatnak megfelelően egy mĂ©g vadabb, hippisebb megjelenĂ©st követve hajkoronánkat is feldobhatjuk egy-egy kendővel. A nyári fejfedĂ©sről, szĂ©les karimájĂş kalapokkal gondoskodtak, melyek stĂ­lusvilágukban passzolnak a kollekciĂł modelljeihez. Hogyan is maradhatnának el az övek, melyek a bővebb szabásĂş lenge darabok vonalának megtörĂ©sĂ©re is alkalmasak, valamint tovább szĂ­nesĂ­tik ruhatárunkat.


Kedves kis virágaim! Aki közelebbről is szeretne megismerkedni a SinĂ©quanone 2011-es nyári kollekciĂłjával Ă©s ĂĽde darabokban ĂĽdĂĽlni idĂ©n nyáron is, az mindenkĂ©pp látogasson el az Andrássy Ăşt 7-es szám alatt találhatĂł Ăşjonnan nyitott SinĂ©quanone ĂĽzletbe. A hetvenes Ă©vek dallamai: szeret, nem szeret, szeret… ezekkel a darabokkal csengenek mindenki fĂĽlĂ©ben Ă©s a SinĂ©quanonetĂłl a nők számára egyetlen válasz van: szeret.

Kapcsolódó cikkek
Az Andrássy Ăşt nevĂ©nek hallatán mindenkiben feldereng valamilyen emlĂ©k. Egy nyár esti sĂ©ta az Operánál, halk sĂłhajok a kirakatok előtt, karácsonyi dĂ­szbe öltöztetett fák a fehĂ©r hĂłban, egy piros Vespa, a megállĂ­thatatlanul hömpölygő tömeg, arcok, árnyak, szĂ­nek, illatok. Budapest ĂĽtőerĂ©t tapintjuk ilyenkor.
Tavaly december 4-én megnyitott a várva várt D&G boutique az Andrássy út 33. szám alatt! A rég várt megnyitóról eddig csak álmodtak a nemzetközi luxuscikkek szerelmesei, mára azonban mindenki nagy örömére a D&G store tökéletes valóság itt Magyarországon is. 
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
avatar
lisa
-
2011.08.01. 19:56
19
voltam bent és vettem egy tök szép felsőt :) köszi még 1x
avatar
pongo
-
2011.07.08. 14:22
18
a kutya mit csinált? őrizte a ruhákat? :D
avatar
Adrihanna
-
2011.07.08. 08:35
17
Angelina: én kaptam az első pezsit =) de most halál komolyan mondom =) nagyon fini volt csak én nem bírom a pezsgőt a buborékjai miatt fáj a gyomrom így mértékkel ittam =)))) nem vagyok részeg újságíró illedelmességből minden rendezvényen elfogadok egy kicsit abból amivel kínálnak de ennyi =)

Lisa: nagyon örülünk, ha örömet szerezhettünk Neked a magazinnal =))) reméljük a jövőben is elnyerjük a tetszéseteket a cikkeinkkel!
avatar
Angelina
-
2011.07.08. 04:57
16
Van valami plusz a francia divatban amit nem lehet megtalálni sehol máshol. Ezeken a képeken is látom ezt. :) Adri: te is pezsgőztél?:)
avatar
lisa
-
2011.07.06. 20:15
15
álomszép és az külön pozitívum nekem hogy nem horrordrága! benézek köszi TM :]
avatar
katca
-
2011.07.04. 16:04
14
Ez engem is érdekel flashy2!
avatar
flashy2
-
2011.06.26. 23:47
13
szép az üzlet :) például az a piros ruha ami a képen van kb mennyibe kerülne?
avatar
Marcipan
-
2011.06.25. 23:57
12
Mindig is ilyen ruhákra vágytam :-)
avatar
sweetie
-
2011.06.25. 18:57
11
nagyontetszik:)
avatar
lovelyrekus
-
2011.06.24. 20:25
10
sosem hallottam még erről a márkáról, de a képek alapján nem lehet rossz :)
avatar
alawa
-
2011.06.24. 14:47
9
gyönyörű ruhák :))))
avatar
Zoldalma
-
2011.06.24. 12:25
8
Szuper cikk! A francia divatot nem nagyon ismerem, de ez tetszik!
avatar
encsii
-
2011.06.23. 23:00
7
mindenkepp elmegyek a napokban, felcsigaztatok :-)
avatar
selena
-
2011.06.23. 20:32
6
Adrihanna: jól hangzik! kell azért megfizethetőbb üzlet is az Andrássy útra.
avatar
Torpedo
-
2011.06.23. 18:48
5
Jó party lehetett :D ti mindenhol ott vagytok :P
avatar
Adrihanna
-
2011.06.23. 16:58
4
Marci: igen =P minden bizonnyal hehe...
Challenger: közép árkat. magas minőséggel =) érdemes bemenni, simán találhatsz valami csodaszépet =)
avatar
Marci20
-
2011.06.23. 16:43
3
A kutya is meghívott vendég volt? :D
avatar
Szandi
-
2011.06.23. 15:36
2
ez nekem nagyon tetszik:) jó dolog hogy nyílnak új boltok!
avatar
challenger
-
2011.06.23. 15:19
1
Szép ruhák! Valamit lehet tudni az árakról? Akarok ajándékba venni valamilyen kiegészítőt de nem ilyen LV árban :)
Kék Just Cavalli pénztárca
Fiatalos pénztárca a Just Cavallitól. A kék szövetet jól látható JC logókkal látták el, belül pedig kártyáknak, fémpénznek és papírpénznek is van helye.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.