A világ legdrágább okostelefonja
Ulysse Nardin Chairman
3 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.04.09

A legdrágább Android rendszerű okostelefon idĂ©n mutatkozott be a BaselWorld nemzetközi luxusrendezvĂ©nyen. Ez volt az első alkalom, ahol a közel tĂ­zmilliĂł forintos telefon teljesen működőkĂ©pes állapotban jelenik meg.


A Chairman legextrább rĂ©sze az Ăłrákban találhatĂł Ulysse Nardin mechanikus Ăłramotor, ami a mozgási energiáját felhasználva segĂ­ti tölteni folyamatosan a mobil akkumulátorát. A telefon GSM Ă©s 3G kompatibilis, 32GB memĂłriája van, Ă©s egy 3,2”-os Ă©rintőkĂ©pernyője. Ez ujjlenyomat-felismerő funkciĂłval is rendelkezik; a hátteret pedig beállĂ­thatjuk akár saját Ulysse Nardin Ăłránk kĂ©pĂ©re. Kamera is találhatĂł a szerkezetben, 8 megapixeles felbontását nem Ă©rheti rossz szĂł.


A különleges hardver és design mellett a Chairmannek még két olyan fontos pontja van: ez a szerviz és a támogatás. Az Ulysse Nardin egy olyan programot kínál a vásárlóknak, melynek tagjaként évente kétszer visszaküldhetik a telefont a céghez, ahol nemcsak hogy letisztítják és újrafényezik a telefont, de felfrissítik a szoftvereket, és ha szükséges, javítják a hardvert. A szolgáltatás a Chariman alapárának 10%-ába kerül évente, és természetesen ezalatt a vásárló kap egy cseretelefont.


A BaselWorld március 24-től 31-ig volt látogathatĂł a svájci Baselben, a Chairman Oroszországban, Amerikában, Ă©s EurĂłpai bizonyos országaiban lesz megvásárolhatĂł hamarosan.

avatar
andy
-
2011.04.11. 19:04
3
Szép de nekem kicsit bonyolultnak tűnik :$
avatar
Bebe
-
2011.04.10. 01:54
2
Phh de drága!
avatar
Szeki
-
2011.04.09. 19:51
1
Oroszországban el fognak adni 1-2 dbot ;)
Modern Armani Collezioni pulcsi
Itt az idő, hogy felkészüljünk a következő évszakokra! Az Armani Collezioni egyik dizájner pulóverét vásárolhatjuk meg a YOOX jóvoltából, amivel minden bizonnyal ki fogunk tűnni a többiek közül.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Amikor mindenki kĂ©t számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a fĂ©rfiak nagy rĂ©szĂ©nek is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.