Új hajós óra 100 darabra limitálva
Ulysse Nardin Monaco 2011 Executive Dual Time
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.12.14

A tengeri navigációt is elősegítő óráinak köszönhetően ismét a Ulysse Nardin kapta meg a lehetőséget a Monaco Yacht Show-n való együttműködésre: az Executive Dual Time Limited Edition a hercegség életstílusát idézi fel.


A tengerkék színben pompázó modell tökéletes választás azok számára, akik kivételes precizitást szeretnének divatos külsővel. A vizet utánzó kéket csak a mutatók és a rozsdamentes acéltok töri meg, egy épp hullámokat lovagló hajót utánozva. A túlméretezett római számok és a nagy dátumablak segítségével könnyen leolvasható az idő, ezek és a kiemelt másodpercmutató segítségével mindig pontos lehet az időpontra igyekvő tengerész.


Akárcsak a hajózás, az órakészítés is gyorsan fejlődik az idő haladtával. A Ulysse Nardin már 165 éve köti össze ezt a két mesterséget, így joggal nevezhetjük a hajós órák királyának – főleg ilyen művészi modellek láttán. A Dual Time 100 darabos limitált szériában készül.

avatar
Sonic
-
2011.12.21. 22:44
2
fura hogy nem a 3-asnál van a dátum :D
avatar
Chewaa
-
2011.12.21. 18:53
1
Nagyon tetszik, elég ritka az ilyen kék színű óra!
Virágmintás Robert Graham ing
A Robert Graham az ingek királya - legalábbis szerintem. Az igencsak merész újításokkal előrukkoló divatcég kifejezetten ingekre specializálódott. 

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.