Szerinte ismt demokrata elnke lesz az Egyeslt llamoknak
Obama ktelkedik Trump gyzelmben
Munkatrsunktl    2015.08.06    7 hozzszls

2016-ban ismét elnökválasztás lesz az Egyesült Államokban. Ezen rovatunk végigkíséri a republikánusok és demokraták küzdelmét a Fehér Házért.

Obama ktelkedik Trump gyzelmben
12
JAN

Barack Obama amerikai elnök csak az esti showmsorok egyikében tudná elképzelni Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiránst az ország els embereként, de Joe Biden alelnök reális esélyt lát arra, hogy Trump legyen az Egyesült Államok következ vezetje.

A demokrata párti Barack Obama az NBC kedd reggeli msorában úgy fogalmazott: el tudná képzelni, hogy jövre Donald Trump mondja el az elnöki évértékel beszédet, de csakis egy szombat éjjeli szórakoztató showmsorban. Obama nyilatkozatát néhány órával az eltt sugározták, hogy elmondja elnöksége utolsó évértékel - vagy ahogy az Egyesült Államokban nevezik, az unió helyzetérl szóló - beszédét. Alelnöke, Joe Biden viszont úgy vélte, hogy Trumpból akár elnök is lehet, bár hangsúlyozta, hogy nem örülne ennek.

Barack Obama és Joe Biden a Fehér Házból adtak interjút az NBC reggeli msorának. "Minden lehetséges, nem szabad önelégülteknek lennünk" - fogalmazott Obama. Úgy vélekedett, hogy Trump leegyszersít megoldásokat kínáló és bnbakkeres kampányt folytat. Megítélése szerint Trump az emberek félelmeire és a jöv iránti bizonytalanságaira épít. "Majd beszéljünk akkor, ha megnyeri a választást" - mosolygott az elnök az NBC riporterének.Biden alelnök ezzel szemben úgy fogalmazott, ha Trumpot megválasztanák az Egyesült Államok elnökévé, akkor az üzletembernek egy sor kérdésben "komolyabbnak kellene lennie" - mondta az alelnök. Hozzátette: reméli, hogy Trumpot nem választják meg, mert "az övétl alapveten eltér nézeteket vallok". Az alelnök azt reméli, hogy Trump sokkal komolyabban veszi azt is, hogy elsajátítsa, hogyan is mködik az ország kül-, és belpolitikája. "De ettl még messze vagyunk" - szögezte le.

Arra a kérdésre, hogy jót tesz-e az amerikai demokráciának Trump versenybe szállása, Biden általánosságokkal válaszolt. Amerikát nyitottnak nevezte, olyan demokráciának, ahol bárki hallathatja a hangját, kifejtheti véleményét, elkötelezheti magát egy ügy mellett. Mindazonáltal fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy egyelre még túl korai volna ítéletet formálni bárkirl is.

Trumpot Biden is megosztó személyiségnek minsítette, s úgy fogalmazott, hogy fellépése "nem egészséges" Amerika számára. "Mi mindig akkor vagyunk a legjobbak, ha egységesen, egyetlen Amerikaként cselekszünk, s akkor teljesítünk gyöngén, ha a félelmeinkre és a különbözségeinkre alapozunk" - fejtegette Joe Biden.

Trump ismt Hillary Clintont tmadta
27
DEC

Donald Trump, a republiknusok pillanatnyilag legnpszerbb elnkjellt-aspirnsa vasrnap ismt tmadta Hillary Clintont, ezttal "kiterjesztve" tmadst Bill Clinton ellen is. A millirdos ingatlanfejleszt a Fox televzi vasrnap dleltti politikai vitamsorban szerepelt. Egy msik tvmsorban Bernie Sanders, a demokratk elnkjellt-jelltje volt a vendg.

Trump a vasrnap dleltt szoksos politikai vitamsorok egyikben, a Fox tvben, visszatrt a szombaton Hillary Clintonnak kldtt Twitter-zenetre, amelyben va intette vetlytrst attl, hogy t szexizmussal vdolja, hiszen a sajt frje - akit Hillary Clinton janurtl be akar vonni a vlasztsi kampnyba - "igazn bebizonytotta hajlandsgt a szexizmusra". "Bill Clintont tmadni fogjk, s nemcsak n" - fogalmazott Trump, utalva arra, hogy Bill Clintonnak ismt felhozhatjk ngyeit, s maga is kihasznlhatja e tmt a kampnyban. "Azt hiszem, Bill Clinton mr a Barack Obama elleni kampnyban is (2008-ban) krt okozott" - fogalmazott Trump.

A vasrnapi vitamsorok egyikben, az NBC televzi legends "Meet the Press" cm msorban a demokratk elnkjelltsgnek elnyersre plyz Bernie Sanders volt a vendg. A vermonti szentor nem akart szt vesztegetni sem Trumpra, sem a Trump-Clinton vitra, st, mg az amerikai klpolitikra sem, hanem inkbb az amerikai polgrok gondjairl beszlt. "Igen, szt kell zznunk az Iszlm llamot, de ettl fggetlenl nem sznhetnk meg kzdeni az amerikai dolgozkrt s a kzposztlyrt sem. 55-60 ves emberek aggdnak, mert nincs elg pnz a nyugdjszmljukon, fiatalok millii nem tanulnak tovbb, mert nem akarnak flig eladsodni, mire befejezik a tanulmnyaikat. Mi vagyunk az egyetlen olyan nagy orszg a fldkereksgen, ahol nincs csaldi ptlk s fizetett betegbiztosts, s ezekrl a gondokrl igenis, beszlni kell" - hangoztatta a demokrata prti politikus.

Trump hamarosan Izraelbe repl
05
DEC

A toronymagasan vezet republikánus elnökjelölt bejelentette, hogy hamarosan Izraelben találkozik Benjamin Netanyahuval.

A New York Times forrásai szerint az ingatlanmogul rövid idn belül útra kel saját repülgépével, hogy megbeszélést folytathasson az izraeli miniszterelnökkel. A napokban Trump és riválisai is részt vettek a Republican Jewish Coalition rendezvényén, amit a kaszinómilliárdos Sheldon Adelson mködtet.


 

"Ti csak azért kedveltek, mert a lányom zsidó" - indított humorosan Trump a RJC hallgatósága eltt elmondott beszédében. Majd azzal folytatta, hogy az egyedüli jelölt a rendezvényen, aki nem a gazdag tagok adományaiért jött, hiszen saját zsebbl finanszírozza kampányát.

"Nagyon szeretem Izraelt. Hamarosan Izraelbe látogatok, és találkozni fogok Bibi Netanyahuval, aki egy remek ember, nagyon sokat dolgozik, miközben semmi segítséget nem kap Obama elnöktl." - Ezt pedig már egy Manassasben megrendezett fórumon mondta.

Ismt Romney-rl lmodoznak
13
NOV

A pnikkal hatros nyugtalansg vett ert az amerikai Republiknus Prt elitjn, mert hrom hnappal az elvlasztsi kzdelem megkezdse eltt mg mindig kt politikai kvlll vezeti az elnkjellt-aspirnsok npszersgi listjt, s ezrt komolyan felvetdtt Mitt Romney ksei mozgstsnak lehetsge - rta internetes kiadsban a The Washington Post.

Romney volt massachusettsi kormnyz 2008-ban s 2012-ben is versenybe szllt a prt hivatalos elnksgrt. Ezt a msodik alkalommal sikerlt is megszereznie, m a hivatalban lv demokrata elnktl, Barack Obamtl vgl veresget szenvedett.

Romney vlasza: ksznm, nem
(Fot: theriskyshift.com)
Romney vlasza: ksznm, nem (Fot: theriskyshift.com)


A lap gy tudja, hogy a prtvezetsben annak ellenre is fontolra vettk a politikus meggyzst, hogy elutastotta a rszvtelt egy jabb vlasztsi kzdelemben. A republiknus vezetk ugyanis attl tartanak, hogy akr Donald Trump ingatlanmgns, akr Ben Carson volt idegsebsz hivatalos elnkjelltt vlasztsa gyakorlatilag bebiztostan Hillary Clinton gyzelmt, s megnveln annak valsznsgt, hogy a demokratk visszahdtsk a szentust is.

Romney bartai mr elksztettk a volt elnkjellt ksei kampnybelpjnek forgatknyvt, de a lap rteslse szerint a politikus tovbbra sem mutat rdekldst a lehetsg irnt. A The Washington Post szerint a vetlytrsak normlis esetben tmadsokat intznnek az llovasok ellen, de Trump ellencsapsai eddig megsemmistek voltak, Carson doktor pedig spiritulisan is, nem csak politikai rtelemben tudja megszltani a prt tmogatit.

Nagyon kiakadtak a republiknusok
01
NOV

Kilátásba helyezte pénteken az amerikai republikánus elnökjelöltek február 26-i - az NBC televízió által közvetítend - vitájának lemondását a párt vezetése, arra hivatkozva, hogy a legutóbbi hasonló msort a CNBC moderátorai "rosszhiszemen" vezették.

Reince Priebus, a Republikánus Nemzeti Bizottság elnöke levélben közölte az NBC-vel, hogy felfüggeszti az együttmködést az NBC News-szal. Rámutatott: a párt elvárja, hogy jelöltjei "teljes kör és tisztességes" lehetséget kapjanak a politikai nézeteik kifejtésére. Priebus szerint a vitáknak kemény kérdéseket kell tartalmazniuk, felszínre kell hozniuk a riválisok nézetei közötti különbségeket. Szerinte azonban a CNBC msorvezeti sarokba szorító szándékú, rosszhiszem kérdéseket tettek fel a megszégyenítés szándékával. Az aspiránsok tervezett vitáját megtartják, de annak egyedüli médiaszponzora a jelenlegi állás szerint a National Review magazin lesz.

Az NBC közölte, hogy rendezni szeretné a Republikánus Párttal a msor formátumáról folytatott vitát, és lehetség szerint továbbra is le kívánja adni a vitát, amelyet az általa birtokolt, spanyol nyelv Telemundo is közvetítene. A Fehér Házra pályázó republikánus aspiránsok legutóbbi, harmadik televíziós összecsapását szerda este a coloradói Boulderben rendezte meg a CNBC. Azon a legnagyobb tapsot Ted Cruz texasi szenátor kapta, aki élesen bírálta a moderátorokat, mert szerinte nem az amerikai embereket leginkább érdekl kérdéseket tették fel, és konfrontálódtak a vitázókkal. "Ez nem ketrecharc" - mondta. "A kérdések, amelyeket ebben a vitában eddig feltettek, azt illusztrálják, hogy miért nem hisznek az amerikaiak a médiának" - tette hozzá.

A vita több más részvevje is bírálatot fogalmazott meg a moderátorok magatartásával kapcsolatban. A republikánusok hivatalos elnökjelöltségéért verseng riválisok legközelebb novemberben csapnak majd össze kamerák eltt a Fox Business csatorna és a The Wall Street Journal rendezésében. A CNBC a (Comcasthoz tartozó) NBCUniversal gazdasági hírekre szakosodott kábelcsatornája, az NBC News pedig az anyavállalat hírrészlege, amely a legnagyobb nézettség esti híradót állítja el az Egyesült Államokban.

A teljes vita felvétele:

 

Hillary simn legyzn Trumpot
14
OKT

Az NBC/WSJ által készített közvéleménykutatás szerint Hillary Clinton könnyedén legyzné Donald Trumpot, ha ma tartanák a választást, ám a többi republikánus jelölt sokkal közelebb lenne hozzá.


Hillary Clinton vs. Donald Trump: 49% - 39%

Hillary Clinton vs. Carly Fiorina: 45% - 44%

Hillary Clinton vs. Ben Carson: 46% - 45%

Hillary Clinton vs. Jeb Bush: 44% - 45%

A felmérés kimutatta az egyes jelöltek szimpátia-értékét is, Trump számára itt kezddnek a problémák.

Hillary Clinton - szimpatikus: 39% / unszimpatikus: 47%

Donald Trump - szimpatikus: 25% / unszimpatikus: 58%

Carly Fiorina - szimpatikus: 27% / unszimpatikus: 20%

Joe Biden (még nem indult) - szimpatikus: 40% / unszimpatikus: 28%

Bernie Sanders - szimpatikus: 32% / unszimpatikus: 22%

Ben Carson - szimpatikus: 29% / unszimpatikus: 21%

Eközben a CNN legújabb felmérése szerint Trump egyre nagyobb arányban vezet a republikánusok között.

Trump nagy bejelentst tett
03
SEP

Donald Trump rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Trump Towerben, ahol az alig kétperces beszédében bejelentette, hogy akárki is lesz majd a republikánusok hivatalos elnökjelöltje, nem fog függetlenként indulni. Ezzel Trump elkötelezte magát a republikánusok mellett, ugyanakkor eldobta a legnagyobb ütkártyáját.

A bejelentés után az újságírók kérdéseket intézhettek Mr. Trumphoz.

Donald Trump nagyon megersdtt ezen a nyron
01
SEP

A BloombergPolitics/Des Moines új iowai felmérése kitért a republikánusokra is, ami elképeszt számokat mutat Donald Trump kapcsán. Az ingatlanmogul májushoz képest hatalmas növekedést könyvelhet el.

Donald Trump legújabb népszerségi mutatója (2015 augusztus 23-26):

Szimpatikus - 61%
Unszimpatikus - 35%

Donald Trump korábbi népszerségi mutatója (2015 május 25-29):

Szimpatikus - 27%
Unszimpatikus - 63%

Kezd szoross vlni a verseny a demokratknl
01
SEP

A BloombergPolitics/Des Moines legújabb felmérése Iowában készült, ami jól mutatja, hogy Hillary Clinton mögött szépen lassan felzárkózik Bernie Sanders, aki hasonlóan Donald Trumphoz, hétköznapi üzenetekkel szólítja meg a választókat, és többezres tömegek kíváncsiak beszédeire. A harmadik helyen Joe Biden jelenlegi alelnök áll, azonban még be sem jelentette indulását. Ha megteszi, még durvább harc indulhat a demokraták térfelén.

Bernie Sanders nagyon jn fl
(Fot: latimes.com)
Bernie Sanders nagyon jn fl (Fot: latimes.com)


A BloombergPolitics/Des Moines legújabb felmérése Iowából (2015 augusztus 23-26):

1. Hillary Clinton - 37%
2. Bernie Sanders - 30%
3. Joe Biden - 14%

A BloombergPolitics/Des Moines korábbi felmérése Iowából (2015 május 25-29):

1. Hillary Clinton - 57%
2. Bernie Sanders - 16%
3. Joe Biden - 8%

Jeb Bush adomnygyjtket vesztett
29
AUG

Jeb Bush kampnyval valami gond van - terjed szakmai krkben a pletyka, aminek most beigazolst is lthatjuk: a republiknus aspirns elvesztette hrom legjobb adomnygyjtjt. Eddig 140 milli dollrt kalapozott ssze kampnyval, ezzel messze ll az els helyen, de az utbbi hetekben tmogatottsga folyton apad, egyes llamokban a korbbi msodik helyrl a negyedik-tdik helyre csszott vissza.

Donald Trump rgtn kommentlta a hreket.

Rubio: Putyin egy gengszter
29
AUG

Marco Rubio republikánus elnökjelölt-aspiráns pénteken beszédet mondott Dél-Karolinában, ahol kitért a külpolitikai kérdésekre is. Florida korábbi szenátora szerint az USA számára az 5 legnagyobb fenyegetés a következ: Oroszország, Észak-Korea, Irán, Kína és a dzsihádista terroristák.

Fot: selfgovern.com
Fot: selfgovern.com


Rubio beszédében nem kímélte Putyint: "Oroszországot napjainkban egy gengszter irányítja. lényegében egy szervezett bnöz, aki kontrollálja a kormányzatot és egyéb nagy területeket. Ez egy olyan személy, aki megölet embereket, mert azok a politikai ellenfelei. Ha Vlagyimir Putyin ellenfele vagy, akkor plutóniumot kevernek az italodba, vagy lelnek a nyílt utcán."

Marco Rubio a CNN legutóbbi felmérése alapján a negyedik helyen áll a republikánus aspiránsok között, támogatottsága 8%. A top3: Ben Carson 9%, Jeb Bush 13%, míg Donald Trump tovább vezet, 24 százalékon áll.

Spielberg lett Obama tancsadja
21
AUG

Egyelre még korai találgatni, hogy ki lesz az Egyesült Államok következ elnöke, de egy biztos: Barack Obama második ciklusa után kiköltözik a Fehér Házból.

Jeffrey Katzenberg s Steven
Spielberg (Fot: Jerusalem Post)
Jeffrey Katzenberg s Steven Spielberg (Fot: Jerusalem Post)


Obama már idén megkezdte a felkészülést az elnöki pozíció utáni évekre, a New York Times információi szerint az Obama Foundation szervezeten keresztül mintegy 1 milliárd dollárt kíván összegyjteni (a korábbi elnökök ennél jóval kevesebbet kalapoztak össze: Bill Clinton 165 millió dollárt, George W. Bush 500 millió dollárt). A jelenlegi elnök ebbl a pénzbl hozná létre az Obama Library-t Chichagoban, továbbá lenne elég forrása, hogy egyéb projekteket indíthasson, és így befolyását megrizze az amerikai társadalomban.

Obama még idén júniusban Beverly Hillsbe utazott, ahol Hollywood két nagyágyújával találkozott. Steven Spielberg rendezt és Jeffrey Katzenberg producert bízta meg, hogy tanácsokkal segítsék öröksége felépítésében.

Donald Trump a legjabb TIME cmlapjn
20
AUG

Elitellenessggel prblkozik a Harvard professzora
12
AUG

Igazán formabontó ötlettel állt el a Harvard Egyetem professzora, Lawrence Lessig, aki a demokrata párt jelöltségét kívánja elhappolni Hillary Clinton ell. Terve szerint kampánya egyetlen célra fókuszálna; mindössze arra kérne felhatalmazást az amerikai szavazóktól, hogy elnökként átalakítsa a választási rendszert, és ezzel együtt "megszabadítsa a politikát a gazdasági elit fogságából". Miután ezt a törvényét átvitte, rögtön le is mondana.

Lawrence Lessig eddig 1 millió dollárt kalapozott össze híveitl, és komolyan gondolkodik az induláson.

Lawrence Lessig (Fot:
ted.com)
Lawrence Lessig (Fot: ted.com)

Trump a vita utn is nagyon vezet
11
AUG

Donald Trump ingatlanmágnás és valóságshow-sztár annak ellenére is rendületlenül vezeti pártjának népszerségi listáját, hogy a republikánus elnökjelölt-aspiránsok els tévévitáján tett kijelentéseivel és "hímsovinisztának" tartott megnyilvánulásaival indulatokat kavart - derült ki a Reuters hírügynökség és az Ipsos közvélemény-kutató intézet hétfn nyilvánosságra hozott közös felmérésébl.

Donald Trump vitte el a
msort az els vitn (Fot: chicagotribune.com)
Donald Trump vitte el a msort az els vitn (Fot: chicagotribune.com)

Trump, miként a csütörtöki vita eltt, most is 24 százalékon áll a párt szavazói között: a válaszadók egyharmada jobban, egy másik harmada pedig kevésbé kedveli t a televíziós összecsapás után. A második helyre most is Jeb Bush volt floridai kormányzó került, akinek tábora azonban a korábbi 17-rl 12 százalékosra apadt. A többi republikánus jelölt támogatottsága az online felmérés szerint nem haladta meg a 8 százalékot. Donald Trump, aki nem zárta ki, hogy független jelöltként induljon a 2016-os elnökválasztáson, ha nem nyeri el a Republikánus Párt hivatalos elnökjelöltségét, éles bírálatokat kapott azt követen, hogy a Twitteren megjegyzéseket tett Megyn Kellyre, a Fox News csatorna msorvezetjére, aki a vita során kemény kérdéseket tett fel neki. Ezek közül a legnagyobb felháborodást az váltotta ki, amelyben Trump, talán az újságírón msor közbeni felfokozott idegállapotára utalva, azt állította, hogy Kellynek "vér jött a szemébl, vér jött belle - akárhol".

Teljes cikkünk itt olvasható.

A Wall Street elsszm bankra Trump mellett ll
10
AUG

Donald Trump korábban többször megemlítette már, hogy amennyiben megválasztanák az Egyesült Államok elnökévé, akkor bankárokkal, tzsdegurukkal töltené fel kormányát.

"Összeszedném a gyilkosokat a Wall Streetrl, és kiadnék nekik egy-egy területet. Te tárgyalsz Kínával, te tárgyalsz az OPEC-kel. Nagyon felpörögnénk."

Trump egyik eladásában Phil Ruffint, a Las Vegas-i üzletembert emelte ki, akit kiváló üzletkötként jellemzett (100 millió dollárért vásárolt meg egy hotelt, majd 1,2 milliárd dollárért adta el). Máskor Carl Icahnról beszélt, akit mindenképpen szívesen látna csapatában.

Carl Icahn a TIME cmlapjn
Carl Icahn a TIME cmlapjn

Carl Icahn nem más, mint a Wall Street legsikeresebb bankára, befektetései között ott van például az Apple, amibl mintegy 53 millió darab részvény áll a tulajdonában (ez közel 1%-a az Apple összes kibocsátott részvényállományának). Icahn eddig nagyon visszahúzódóan nyilatkozott az elnökválasztási kampányról, most viszont meglep kijelentést tett a Twitteren: ha Trump felkérné, igent mondana a pénzügyminiszteri pozícióra.

Rengeteg republiknus vita jn mg
08
AUG

A republikánus jelöltek túl vannak az els nyilvános megmérettetésen, de a következ évet végig fogják vitatkozni. Íme a tervezett vitamsorok listája.

Szeptember 16, 2015
CNN/Salem republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: CNN és Salem Radio
Helyszín: Reagan Library, Simi Valley, CA
Támogatók: Reagan Library Foundation, CNN, Salem Media Group
Moderátorok: Jake Tapper, Hugh Hewitt,
Jelöltek: ???

Október 28, 2015
CNBC republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: CNBC
Helyszín: University of Colorado
Támogatók: CNBC
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

November, 2015
FOX Business/Wall Street Journal republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: Fox Business Network
Helyszín: Wisconsin
Támogatók: Fox Business Network, Wall Street Journal
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

December 15, 2015
CNN/Salem republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: CNN
Helyszín: Las Vegas, Nevada
Támogatók: CNN, Salem Media Group
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

Január, 2016
Fox News republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: Fox News Channel
Helyszín: Iowa
Támogatók: Fox News
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

Február 6, 2016
ABC/IJReview republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: ABC
Helyszín: St. Anselm College, Manchester, New Hampshire
Támogatók: ABC News, IJReview.com
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

Február 13, 2016
CBS News republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: CBS
Helyszín: South Carolina
Támogatók: CBS News
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

Február 26, 2016
NBC/Telemundo republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: NBC és Telemundo
Helyszín: Texas
Támogatók: NBC/Telemundo, National Review
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

Március, 2016
Fox News republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: Fox News
Helyszín: ???
Támogatók: Fox News
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

Március, 2016
CNN/Salem republikánus elnökjelölti vita
Közvetíti: CNN
Helyszín: Florida
Támogatók: CNN, Salem Media Group
Moderátorok: ???
Jelöltek: ???

Donald Trump a Hannity-ben rtkelte a vitt
07
AUG
Scott Walker stratgija Putyin ellen
07
AUG
gy indult a vita
07
AUG

Azonnal clba vettk Donald Trumpot.

Carly Fiorina Irnrl
07
AUG

Két telefonhívás - Netanyahu és az ajatollah.

Minden idk legnzettebb republiknus vitja
07
AUG

A Nielsen adatai szerint 24 millióan nézték a FOX NEWS-t a vitaest alatt, ami a kategóriájának minden idk legnézettebb adása volt. A 24 millióból 7.9 millió néz 25-54 év közötti volt. Rengetegen figyelték interneten keresztül a vitát, ami akkora terhelést okozott, hogy a foxnews.com szerverei többször megbénultak. A tévétársaság szóvívje szerint a következ alkalommal nagyobb kapacitással készülnek.

A nagy vita felvtele
07
AUG

Megtekinthet a nagy vita is, szereplk: Donald Trump, Jeb Bush, Scott Walker, Rand Paul, Ben Carson, Marco Rubio, Mike Huckabee, Ted Cruz, Chris Christie és John Kasich.

Carly Fiorina szerepelt a legjobban a kis vitn
07
AUG
A bemelegt vita felvtele
07
AUG

Megtekinthet a kis vita teljes egésze, melyen a lemaradt jelöltek szerepeltek (Rick Perry, Carly Fiorina, George Pataki, Bobby Jindal, Lindsey Graham és Rick Santorum).

Nzd lben a vitt a FOX NEWS oldaln
06
AUG

Ma összecsapnak a republikánus elnökjelöltek a FOX NEWS els vitáján, melyen a tíz legnépszerbb aspiráns vesz részt, név szerint: Donald Trump, Jeb Bush, Scott Walker, Rand Paul, Ben Carson, Marco Rubio, Mike Huckabee, Ted Cruz, Chris Christie és John Kasich. A vita magyar id szerint 23:00-kor kezddik, az alábbi linken lehet majd nézni élben.

A legnagyobb figyelem egyértelmen Donald Trumpra fog esni, aki most elször néz majd szembe politikai ellenfeleivel egy nyílt vitán. Az ingatlanmilliárdos szerint mind a kilenc jelölt t fogja támadni, így kénytelen lesz védekezni. További érdekesség, hogy a 2012-ben is elinduló Rick Perry, Texas nemrég leköszönt kormányzója be sem jutott a legjobb tízbe, ahogy Lindsey Graham, Carly Fiorina és George Pataki sem.

avatar
intel
-
2015.08.22. 22:38
7
\"A jelenlegi elnk ebbl a pnzbl hozn ltre az Obama Library-t \"

?? :O
avatar
domino
-
2015.08.08. 08:07
6
Azrt az szemtsg lenne ha Trump kvzi harmadikknt elindulna mert ezzel az ellenfl biztosan nyerne!
avatar
Sapphire2000
-
2015.08.06. 22:40
5
A f vita 9pm kezddik, amire itt hivatkoztok az a kisebb vita a ht lemaradt jellt kztt.
avatar
Barti33
-
2015.08.06. 20:38
4
salvador: Szvsz kt rszre lesz osztva a vita, de ez csak tipp.
avatar
biropeti
-
2015.08.06. 20:36
3
Lesz majd youtube live oldal, kitesszk a linkjt.
avatar
Barti33
-
2015.08.06. 20:34
2
Nincs valami Youtube link? Ez a foxnews oldal nlam mr most akad.
avatar
salvador
-
2015.08.06. 20:29
1
Mikortl kezdődik a vita igazbl? A linkelt oldalon ez van:

August 6th: Watch Online and On Air
5pm ET
First Debate
6pm ET
Online Pre-Show
9pm ET
Primetime Debate
11pm ET
Online Post-Debate Show

??
Tommy Hilfiger 'Ryder F09' farmer
A Tommy Hilfiger ezen farmere tökéletes választás a hétköznapokra. Sötétkék színe miatt szinte mindenhez viselhet, legyen az pulóver, póló vagy éppen ing.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.