Tantál és vörösarany
Vagány búváróra az Audemars Piguet műhelyéből
Munkatársunktól    2014.06.04    3 hozzászólás

Az Audemars Piguet hallgatott egyre népesebb táborára és megjelentetett egy különleges, limitált kiadású Royal Oak Offshore modellt.

 

A világ egyik legnagyobb presztízzsel bíró óramárkája ezúttal a Diver szériát kedvelőknek nyújt egy az eddigi acél verziónál látványosabb és persze drágább típust, mely tantál és 18 karátos vörösarany párosításával jött létre. A 42mm-es óra vízállósága 300 méter, működését pedig az AP saját fejlesztésű Calibre 3120 szerkezete biztosítja. Az Audemars Piguet QEII Cup 2014 Royal Oak Offshore Diver Limited Edition nevet viselő, mindössze 150 példányban megvásárolható új modell ára várhatóan 24 ezer euró körül lesz.Michele Reis reklámozza az új
ROO Diver modellt
Michele Reis reklámozza az új ROO Diver modellt
avatar
swissfan
-
2014.07.03. 11:01
3
Marci20: Igen mert a 42mm AP bővített tok miatt inkább 45mm hatású.
avatar
mandark
-
2014.07.02. 22:07
2
jahh, a csajon elég béna, de amúgy nagyon szép (az óra (is) :D )
avatar
Marci20
-
2014.06.06. 00:39
1
Bicolor AP, tantállal. Nem rossz, de a csajszin kicsit furán néz ki, talán a nagy tok miatt.
Cápagalléros Just Cavalli ing
Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.