Tantál és vörösarany
Vagány búváróra az Audemars Piguet műhelyéből
Munkatársunktól    2014.06.04    3 hozzászólás

Az Audemars Piguet hallgatott egyre népesebb táborára és megjelentetett egy különleges, limitált kiadású Royal Oak Offshore modellt.

 

A világ egyik legnagyobb presztĂ­zzsel bĂ­rĂł Ăłramárkája ezĂşttal a Diver szĂ©riát kedvelőknek nyĂşjt egy az eddigi acĂ©l verziĂłnál látványosabb Ă©s persze drágább tĂ­pust, mely tantál Ă©s 18 karátos vörösarany párosĂ­tásával jött lĂ©tre. A 42mm-es Ăłra vĂ­zállĂłsága 300 mĂ©ter, működĂ©sĂ©t pedig az AP saját fejlesztĂ©sű Calibre 3120 szerkezete biztosĂ­tja. Az Audemars Piguet QEII Cup 2014 Royal Oak Offshore Diver Limited Edition nevet viselő, mindössze 150 pĂ©ldányban megvásárolhatĂł Ăşj modell ára várhatĂłan 24 ezer eurĂł körĂĽl lesz.Michele Reis reklámozza az új
ROO Diver modellt
Michele Reis reklámozza az új ROO Diver modellt
avatar
swissfan
-
2014.07.03. 11:01
3
Marci20: Igen mert a 42mm AP bővített tok miatt inkább 45mm hatású.
avatar
mandark
-
2014.07.02. 22:07
2
jahh, a csajon elég béna, de amúgy nagyon szép (az óra (is) :D )
avatar
Marci20
-
2014.06.06. 00:39
1
Bicolor AP, tantállal. Nem rossz, de a csajszin kicsit furán néz ki, talán a nagy tok miatt.
Tom Ford zakó a YOOX kínálatában
Tom Ford megérkezett a YOOX-ra! Ha már régóta vágysz ruhadarabra a világ jelenleg egyik leginnovatívabb tervezőjétől, akkor most itt a lehetőség...

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.