A belga színész mutatványával könnyen megérthetjük a fejlesztések jelentőségét
Van Damme a Volvo új reklámarca
5 hozzászólás
Oroszvári Péter    2013.11.14

A belga születésű színész és harcművész nemrég múlt el 53 éves, de még mindig fiatalkorára jellemző nyúlánksággal és vakmerőséggel bír - mindezt két Volvo teherautó segítségével mutatja be.


A videó az új Volvo FM haszonjárművek két fő újdonságát mutatja be: a továbbfejlesztett menetstabilitást, illetve a dinamikus kormányzást, ami a szervónál is jobban, 85%-kal csökkenti a szükséges erőkifejtést. Van Damme viszont a régi: továbbra is ugyanúgy spárgázik, mint fénykorában - csak most egy kicsit izgalmasabb környezetben. Nem akarjuk a poént lelőni, nagyon eszement videó (magyar felirat is elérhető), nőnemű olvasóink is nézzék meg bátran, nincs benne unalmas technikai hablaty.

avatar
tSas
-
2013.11.23. 17:21
5
Uhhhh :D Kíváncsi lennék h hogy forgatták ezt le
avatar
Dandy
-
2013.11.19. 22:57
4
Pont a Volvo csinált ilyen videót, meglepődtem!
avatar
donvito
-
2013.11.16. 22:29
3
Ááá ez a video kész :DD
avatar
DrFly
-
2013.11.16. 00:41
2
not bad!
avatar
gery
-
2013.11.15. 19:40
1
Rohadt jó lett :D
Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.