Trendmagazin

KStew legdurvább pillanatai

kstew4

2012.04.07 | TRENDMAGAZIN

Vicces? Ciki? Kínos? Videók, amiket Kristen is szívesen kitörölne emlékezetéből. A popcorn-díj elejtése, káromkodás egyenes adásban és hasonlók pillanatok.

A Popcorn-díj elejtése



Minden színésznek nagy álma, hogy egy olyan rangos eseményen kimondják a nevét, mint az MTV Movie Awards. Az álom azonban rémálommá válhat, ha valami balul sül el... Kristen életének talán leginkább utált pillanata volt ez 2009-ben, amikor a színpadon kicsúszott a kezéből a díj.

Be healthy and...?



Az Eclipse premierjén az információkra éhes újságírók gyűrűjében arra a roppant egyedi kérdésre, hogy mit üzenne rajongóinak, milyennek kéne lenniük, Kristen egy nem mindennapi választ adott. Miután kicsúszott a száján az ironikus “Be healthy and fuck everyone”, rögtön rájött, hogy ezt talán nem volt szerencsés kamerák kereszttüzében elejteni, így mikor a többi újságíró is elkezdte faggatni, már megpróbált egy ennél szofisztikáltabb választ adni. Mindenesetre a felvétel azóta is KStew egyik legcikibb pillanatai közé tartozik.

Na de milyen márkájú ruha van rajtam?



Kristen vesszőfutása nem ért véget az Eclipse premieren, ugyanis az Access Hollywood riportere rögtön azzal kezdte az interjút, hogy megdícsérte Kristen ruháját, majd megkérdezte hogy milyen márkát visel. Kristennek viszont fogalma sem volt róla, így míg ő diszkréten a sajtósa, Ruth Bernstein után kiabált, addig a riporter élő egyenes adásban kereste Kristen ruhájának belső részén a címkét. Végül kiderült, hogy a csodás dress Elie Saab egyik modellje. Nos ilyen, amikor KStew és a divat találkozik...

Vannak helyzetek, amikor jól jönne a spanyol nyelvtudás



Minden népszerű film nyilvános bemutatója előtt rendeznek sajtóvetítéseket, ahol az újságírók a mozi megtekintése után leülhetnek néhány percig interjúzni a színészekkel. Ezekkel az interjúkkal leginkább az a gond, hogy nagyjából az ötödik újságíró után már nincs új téma, nagyon nehéz egyedi anyagot készíteni. A spanyol magazintól érkező hölgynek mégis sikerült kitörnie ebből a problémából, amikor saját nyelvén kezdte el az interjút.

Amikor a paparazzik egymásban buknak fel



Kristen általában morcos, amikor a különböző reptereken agresszív fotósok gyűrűjében kell áthaladnia a terminálon. Ezen alkalommal azonban láthatóan élvezte, amikor a New Yorki repülőtéren hatalmasat esett az egyik paparazzi. Majd a másik is!

Kalandpark extra



Köztudottan nagyon jó hangulatban telt a Kalandpark című film forgatása, amit jól bizonyít ez a rövid videó is, amit a forgatások szünetében vettek fel a szereplők. A film DVD változatára is felkerülő jelenetben (aminek elején Kristen testvére, Taylor Stewart is feltűnik) Kristen be szeretne menni a filmben is szereplő Razzmatazz nevű szórakozóhelyre, ahová csak egy csel segítségével jut be, majd az éppen nagy munkában lévő rendezőt, Greg Mottolát vicceli meg egy táncos produkcióval.

Beszéd a BAFTA átadásán



Nem a 2009-es MTV Movie Awards volt az egyetlen díjátadó, ami után Kristenről negatív, cikizős kommentek terjedtek az interneten. Nem, a BAFTA 2010-es rendezvényén ismétlődött meg az egy évvel ezelőtti jelenet, a díjat nagy gondossággal, óvatosan helyezte el a pulpitusra és a beszédet is gyorsan letudta.

A gyilkos kombináció: paparazzik + őrült rajongók



Kristen 2010 októberében a Welcome to the Riley's premierjén vett részt, ahol már jelen voltak a lesifotósok, majd miután véget ért a rendezvény, a Nobuba ment vacsorázni, ám a paparazzik mellett néhány túlfűtött rajongó is megjelent az étterem előtt, így Kristennek sietve kellett távoznia a helyszínről.