Tavasszal indul a sztár e-shopja
Victoria Beckham online boltot nyit
1 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.01.06

Victoria Beckham új online üzlete szemüvegeket, farmereket és minden egyéb Victoria Beckham által tervezett divatholmit kínál majd a stílus rajongóinak.

Victoria Beckham 2004-ben egy farmer kreáciĂłval lĂ©pett a divatvilág szĂ­npadára, majd 2006-ban mutatta be saját márkáját, az első teljesen saját divatkollekciĂłjárĂłl pedig a 2008-as New Yorki DivathĂ©ten rántotta le a leplet. 2011-ben a popsztár megnyerte az Ă©v tervezője cĂ­met a 2011-es British Fashion Awardson is Ă©s számos más elismerĂ©sben volt rĂ©sze, brandje azĂłta is töretlenĂĽl emelkedik. Ezt a növekedĂ©st kĂ­vánja mĂ©g erőteljesebbĂ© tenni az Ăşj portál, melyet a A King and Partners kreatĂ­v ĂĽgynöksĂ©g fog irányĂ­tani.


„A weboldalam már nagyon rĂ©gĂłta kĂ©szĂĽl” – mondta Victoria. – „Nagyon fontos, hogy az oldal dizájnja, kinĂ©zete tĂĽkrözze a stĂ­lusomat, Ă©s a vásárlási Ă©lmĂ©ny a vevőim számára a lehető legjobb legyen.”

A weboldal folyamatosan frissülni fog és soha nem látott bepillantást nyújt majd Victoria Beckham világába, továbbá különleges hozzáférést biztosít VB új kreációihoz. Az új portál várhatóan idén tavasszal indul el.

Sötétszürke Emporio Armani napszemüveg
Aki szereti a nagyobb méretű, világosabb lecsével rendelkező napszemüvegeket, azoknak tökéletes választás lesz a képen látható modell.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.