A Vineyard Vines tervezte a kollekciót
Vidám ruhák a Kentucky Derby-re
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.05.04

A szĂ­nes nyakkendőiről ĂŠs mosolygĂłs, rĂłzsaszĂ­n bĂĄlnĂĄs logĂłjĂĄrĂłl elhĂ­resĂźlt Vineyard Vines hosszĂştĂĄvĂş szĂśvetsĂŠget kĂśtĂśtt az EgyesĂźlt Államok egyik legismertebb ĂŠs legnĂŠpszerűbb lĂłversenyĂŠnek szervezőjĂŠvel, a Churchill Downs Racetrack-kel.


A Vineyard Vines testvĂŠrpĂĄrja, Shep ĂŠs Ian Murray szĂĄmos ruhĂĄt ĂŠs kiegĂŠszĂ­tőt tervezett a neves lĂłversenyt szervező cĂŠg felkĂŠrĂŠsĂŠre, melyek ezentĂşl a Kentucky Derby hivatalos ruhĂĄzatĂĄvĂĄ vĂĄlnak.


A kollekciĂł, melyben sportzakĂłk, ingek, nyakkendők, Ăśvek, valamint női topok, sĂĄlak ĂŠs tĂĄskĂĄk is talĂĄlhatĂłak, a lĂłversenyhez igazodva a kĂśvetkező neveket kaptĂĄk: Run for the Roses, Lucky Shoes, ĂŠs Off to the Races. A Vineyard Vines-ra jellemzően ezĂşttal is ĂŠlĂŠnk, vilĂĄgos szĂ­nekre ĂŠs kĂśnnyű anyagokra szĂĄmĂ­that a vĂĄsĂĄrlĂł, melyek tĂśkĂŠletesen igazodnak egy igazi lĂłverseny hangulatĂĄhoz.


Ez az első alkalom, hogy a Churchill Downs egy ruhĂĄzati cĂŠggel lĂŠp partneri kapcsolatra. A Kentucky Derby idĂŠn mĂĄjus első szombatjĂĄn nyitja meg a kapuit, az Ăşj kollekciĂł pedig mĂĄr megtekinthető a Vineyard Vines oldalĂĄn.

avatar
Zoldalma
-
2011.05.05. 13:34
4
Nagyon jó lett a kollekció!
avatar
greenclub
-
2011.05.04. 21:22
3
Színkavalkád! :D
avatar
Szeki
-
2011.05.04. 17:56
2
Tók jók!
avatar
Nora16
-
2011.05.04. 14:57
1
nagyon nagyon tetszenek!
Paul Smith 'Las Vegas' válltáska
A tavalyi nagy sikert aratott "Mini" kollekció után idén is egy újabb limitált szériával rukkolt elő a Paul Smith, ezúttal Las Vegasra épült fel egy kollekció.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A nyolcvanas ĂŠvek derekĂĄn a vilĂĄg orszĂĄgai fokozatosan demokratizĂĄlĂłdtak: Brunei elnyerte fĂźggetlensĂŠgĂŠt, ĂŠs Uruguay-ban is demokrĂĄciĂĄt kiĂĄltottak ki a diktatĂşra helyett.