A Vineyard Vines tervezte a kollekciót
Vidám ruhák a Kentucky Derby-re
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.05.04

A színes nyakkendőiről és mosolygós, rózsaszín bálnás logójáról elhíresült Vineyard Vines hosszútávú szövetséget kötött az Egyesült Államok egyik legismertebb és legnépszerűbb lóversenyének szervezőjével, a Churchill Downs Racetrack-kel.


A Vineyard Vines testvérpárja, Shep és Ian Murray számos ruhát és kiegészítőt tervezett a neves lóversenyt szervező cég felkérésére, melyek ezentúl a Kentucky Derby hivatalos ruházatává válnak.


A kollekció, melyben sportzakók, ingek, nyakkendők, övek, valamint női topok, sálak és táskák is találhatóak, a lóversenyhez igazodva a következő neveket kapták: Run for the Roses, Lucky Shoes, és Off to the Races. A Vineyard Vines-ra jellemzően ezúttal is élénk, világos színekre és könnyű anyagokra számíthat a vásárló, melyek tökéletesen igazodnak egy igazi lóverseny hangulatához.


Ez az első alkalom, hogy a Churchill Downs egy ruházati céggel lép partneri kapcsolatra. A Kentucky Derby idén május első szombatján nyitja meg a kapuit, az új kollekció pedig már megtekinthető a Vineyard Vines oldalán.

avatar
Zoldalma
-
2011.05.05. 13:34
4
Nagyon jó lett a kollekció!
avatar
greenclub
-
2011.05.04. 21:22
3
Színkavalkád! :D
avatar
Szeki
-
2011.05.04. 17:56
2
Tók jók!
avatar
Nora16
-
2011.05.04. 14:57
1
nagyon nagyon tetszenek!
Gucci pénztárca
Ezzel a bőrből készült Gucci pénztárcával bárhol is legyél, Te leszel a nyerő! A lakkozott Gucci mintás tárcát kifejezetten úriemberek számára készítették.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.