900 négyzetméteres lett a kibővített épület
Viktoriánus birtokból modern villa
Munkatársunktól    2014.03.06    0 hozzászólás

Az angol Ă©pĂ­tĂ©szeti cĂ©g, az SHH tervezte az Addison Road House­ elnevezĂ©sű Ă©pĂĽletet mĂ©g 2012­-ben. A kreatĂ­v csapat a kivitelezĂ©s során megtartotta a rĂ©gi ház első homlokzatát, majd kibővĂ­tettĂ©k az egĂ©szet további helyisĂ©gekkel, Ă­gy vĂ©gĂĽl egy 5 szintes, 900 nĂ©gyzetmĂ©teres ingatlan jött lĂ©tre. Az Addison Road London nyugati rĂ©szĂ©n találhatĂł, itt árválkodott az eredetileg viktoriánus birtok, melyre mĂ©g a világháborĂş előtti időkben Ă©pĂ­tettĂ©k fel a jelenlegi ház elődjĂ©t, Ă©s a mellette állĂł kisebb házakat. A tulajdonos az idők folyamán egyesĂ©vel vásárolta meg ezeket az egyĂ©bkĂ©nt igen rossz állapotban lĂ©vő Ă©pĂĽleteket, hogy mára egy Ăłriási luxusotthonná alakĂ­thassa át az SHH segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Az Ă©pĂ­tĂ©szeti cĂ©g elkĂ©pzelĂ©se alapján az Ăşj ház magas belterű, Ăłriási nappalikkal Ă©s egy hatalmas belső ĂşszĂłmedencĂ©vel rendelkező otthon lett, pihenő komplexummal ellátva, mely magában foglalja a spa-­t, a szaunát, a gőzszobát, az edzőtermet, egy kisebb bárt, öltözőket, mosdĂłkat, borospincĂ©t, játszĂłszobát Ă©s mozitermet.

Szürke Tommy Hilfiger pulóver
A Tommy Hilfiger pulóverei minőségiek, ugyanakkor mégis hordhatók a "szürke hétköznapokon" is, amikor nem szeretnénk úgy kiöltözni, de mégis sportosan elegáns benyomást szeretnénk elérni az emberekben.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.