Az olasz rock királynőjének ügyvédje tagadja a csalás vádját
Viszi az adóhatóság az olasz sztár villáját
0 hozzászólás
MTI/TM    2014.04.07

Lefoglalta az olasz pĂ©nzĂĽgyőrsĂ©g Gianna Nannini olasz rocksztár egyik toszkánai villáját Ă©s lovardáját, mert az adĂłhivatal 3,7 milliĂł eurĂłnyi (1,13 milliárd forintnyi) adĂł elcsalásával vádolja.


A Corriere della Sera cĂ­mű olasz lap hĂ©tvĂ©gi Ă©rtesĂĽlĂ©se szerint az olasz rock királynőjekĂ©nt emlegetett 59 Ă©ves Ă©nekesnő kĂĽlföldön - Hollandiában Ă©s ĂŤrországban - jegyeztetett be cĂ©geket, hogy ne kelljen adĂłt fizetnie koncert- Ă©s lemezbevĂ©telei után.


A 2007 Ă©s 2012 között ily mĂłdon elcsalt adĂłbĂłl a rekedtes hangĂş Ă©nekes-dalszerző egyebek közt lakást vásárolt South Kensington előkelő londoni negyedben. Gianna Nannini ĂĽgyvĂ©dje tagadja a csalás vádját, szerinte az adĂłellenőrök hibát hibára halmoztak az iratok átvizsgálásakor. A villa lefoglalása ellen fellebbezĂ©st nyĂşjtanak be. A Nannini családnak van egy másik nagy birtoka is Toszkánában.

Alkalmi Roberto Cavalli nadrág
Ezt az elegáns nadrágot a különleges alkalmak megkoronázására találták ki.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.