500 millió dollárból jön létre
Barack Obama személyesen mutatta be a nevével fémjelzett Obama Presidential Center első látványtervét Chicagóban.
A leggazdagabb 10% kezÊben van a vagyon 76%-a az Egyesßlt Államokban - kÜzÜlte a legújabb adatot a Kongresszusi KÜltsÊgvetÊsi Hivatal.
Mr. Manhattant elkĂŠpesztő arĂĄnyban veri Hillary Clinton a legĂşjabb kĂśzvĂŠlemĂŠny-kutatĂĄsok szerint. A republikĂĄnusok orszĂĄgszerte zsugorodnak.
Átlagosan havi nĂŠgyezer forint zsebpĂŠnzből gazdĂĄlkodnak a magyar gyerekek, mĂ­g a nĂŠmetek ennek tĂśbb mint kĂŠtszeresĂŠt, az angol gyerekek pedig hĂĄromszorosĂĄt is megkaphatjĂĄk.
A Fox News legĂşjabb felmĂŠrĂŠse durva pofont jelent a republikĂĄnusok szĂĄmĂĄra, akiknek elnĂśkjelĂśltje az utĂłbbi kĂŠt hĂŠtben sorozatos botrĂĄnyokba keveredett, lerontva ezzel az egĂŠsz pĂĄrt vĂĄlasztĂĄsi esĂŠlyeit.
A Ferrari bemutatta a 2015-ös tavaszi/nyári kollekciójának darabjait, melyben egyaránt találhatóak ruhadarabok, kiegészítők, és egy rendkívüli bőrönd is.
A fejlett európai országokban már több évtizedes tradíciója van a méretre készített alkalmi és hétköznapi ruháknak, de Magyarországon is egyre többen választják ezt a megoldást. Angelusz Katalinnal, a Gardrob Testreszabva vezetőjével beszélgettünk.
Karl Largerfeld megbízta Anya Gallaccio­ csokoládéművészt, hogy életnagyságú csokoládészobrot készítsen Baptiste Giabiconi­ról, aki korábban a Chanel arca volt.
Az okostelefonok vilĂĄgpiaci forgalma nem nőtt lĂŠnyegesen az idei mĂĄsodik negyedĂŠvben sem.
MiutĂĄn az idei Democratic National Convention szĂ­npadĂĄn az EgyesĂźlt Államok lekĂśszĂśnő elnĂśke elmondta beszĂŠdĂŠt, nem vĂĄrt helyről kapott dicsĂŠretet.
Hillary Clinton gazdasågi programja felgyorsítanå a nÜvekedÊst Ês 10 millió új munkahelyet teremtene az Egyesßlt Államokban a Moody's most nyilvånossågra hozott elemzÊse alapjån.
Az Obama Foundation bejelentette, hogy az elnĂśk ĂśrĂśksĂŠgĂŠt jelkĂŠpező kĂśzpontot Chicago dĂŠli rĂŠszĂŠn, a Jackson Parkban fogjĂĄk felĂŠpĂ­teni.
TĂśbb mint szĂĄz amerikai hĂ­ressĂŠg kĂśtĂśtt szĂśvetsĂŠget egymĂĄssal, hogy egysĂŠgesen kiĂĄlljanak Hillany Clinton mellett az elnĂśkvĂĄlasztĂĄsi kampĂĄnyban.
A gyűlĂśletkeltő bejegyzĂŠsekkel szemben passzĂ­vak az internetes kĂśzĂśssĂŠgi oldalak - ĂĄllĂ­tja egy nemzetkĂśzi tanulmĂĄny.
Mi a kĂśzĂśs a bejĂĄrati ajtĂłban, a konyhĂĄban, ĂŠs a hĂĄlĂłszobĂĄban? Ha a lakĂĄsban lĂŠvő energiaĂĄramlĂĄst vesszĂźk figyelembe, akkor ezekre a terĂźletekre kell a legjobban ĂśsszpontosĂ­tanunk.
Hillary Clinton nagysĂĄgrendekkel tĂśbb pĂŠnzt gyűjtĂśtt be a Wall Streeti bankĂĄroktĂłl, mint republikĂĄnus ellenfele.
Soros szerint az Európai Unió tÜkÊletlen ÊpítmÊny, de akik hisznek azokban az ÊrtÊkekben Ês elvekben, amelyeknek a fenntartåsåra az uniót terveztÊk, Üssze kell ållniuk, hogy az Európai Uniót megmentsÊk. 
A vilĂĄg hatodik legnagyobb gazdasĂĄgĂĄvĂĄ vĂĄlt az USA egyik ĂĄllama, lehagyva ezzel FranciaorszĂĄgot. A siker a munkahelyteremtĂŠsben ĂŠs az erős dollĂĄrban keresendő.
A Jean Nouvel ĂĄltal tervezett MoMA torony alig lett befejezve, de mĂĄris a New York-i milliomosok Ăşj kedvencĂŠvĂŠ vĂĄlt. A nem mindennapi lĂĄtvĂĄnyt nyĂşjtĂł ĂŠpĂźletben egy egyszobĂĄs garzon mintegy 3,17 milliĂł dollĂĄrba kerĂźl.
Cate Blanchett Ăşgy dĂśntĂśtt, hogy megvĂĄlik a csodĂĄlatos ausztrĂĄliai vĂ­zparti hĂĄzĂĄtĂłl, ami 14 milliĂł dollĂĄros ĂĄrcĂŠdulĂĄjĂĄval a kĂśrnyĂŠk legdrĂĄgĂĄbb ingatlanjĂĄnak szĂĄmĂ­t.
Pilar Rubio és Sergio Ramos hűséges követői a kosárlabdának, így még Pilar terhessége alatt is ellátogatnak a meccsekre. A pár összebújva figyelte a meccset, miközben Sergio mindig figyelt arra, hogy Pilar pocakja is biztonságban ...
Alex Gerrard futva érkezett meg kocsijához, hiszen nyilván szerette volna elkerülni, hogy frissen vá...
Abbey Crouchnak bizonyára elege volt már a ködös és nyirkos téli időből, ezért úgy döntött, hogy lán...
Jelentősen emelkedik majd a globĂĄlis GDP 2030-­ra, de a kĂźlĂśnbsĂŠg a gazdagabb ĂŠs a szegĂŠnyebb orszĂĄgok kĂśzĂśtt tovĂĄbbra is megmarad.
NĂŠmetorszĂĄgnak nagyobb szerepet kell vĂĄllalnia a globĂĄlis biztonsĂĄgpolitikai folyamatok alakĂ­tĂĄsĂĄban a kormĂĄny formĂĄlĂłdĂł Ăşj stratĂŠgiĂĄja szerint.
Az Egyesßlt Államok legnevesebb írói, kÜztßk Stephen King, Jennifer Egan, Junot Diaz Ês Tobias Wolff nyílt levÊlben tiltakozott Donald Trump elnÜkjelÜlti ambíciói ellen.
Az orosz kĂśltsĂŠgvetĂŠsben 4,7 szĂĄzalĂŠkos GDP-arĂĄnyos hiĂĄny keletkezett az idei első nĂŠgy hĂłnapban.
William Bradley „Brad” Pitt 1963. december 18-ĂĄn szĂźletett AmerikĂĄban. Szerepelt a Dallas cĂ­mű sorozatban, majd első filmjeinek egyike volt a Thelma ĂŠs Louise, a FolyĂł szeli kettĂŠ ĂŠs az InterjĂş a vĂĄmpĂ­rral is.
Tommy Hilfiger Cricket pulóver
A nagy V-nyak és a krikettpulcsik sajátos varrásmintája mellett a piros színű, meglehetősen vastag csíkok tesznek még látványosabbá a Hilfiger pulóverét.
Halszálkamintás Thomas Pink ing
Van két olyan márka, mely szerintem a legjobb minőségben, a leginnovatívabb módon készít elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MiutĂĄn a hatvanas-hetvenes ĂŠvekben ugrĂĄsszerűen nőtt a TV-kĂŠszĂźlĂŠkek szĂĄma a hĂĄztartĂĄsokban vilĂĄgszerte, egyre nagyobb hatĂĄst gyakoroltak az emberek ĂŠletĂŠre a kĂźlĂśnbĂśző Tv-sorozatok.
A nyolcvanas ĂŠvek derekĂĄn tĂśbb terror tĂĄmadĂĄs is tĂśrtĂŠnt, de elindult a vilĂĄgsztĂĄrokat tĂśmĂśrĂ­tő USA for Africa project is.