Keresett kifejezés: elegancia

Sinéquanone 2011, őszi-téli kollekció
Elegancia, kifinomultság, ízlésesség - ezzel áldozik évről évre a Sinéquanone a divat oltárán.

D&G 2011-es őszi bemutató
A D&G idei őszi-téli kollekciója az átmeneti pre-fall daraboktól egészen a leghidegebb napokra tartogatott modellekig mindennel szolgál a kedves közönségnek.

A legújabb kollekcióról és a brand jövőjéről magát a tervezőt kérdeztük
Érzéki csipke, lágyan omló selymek, sejtelmesen áttetsző tüll, finom tapintású plüss és a legtisztább pamut, ez mind a Vivien Vance-től.

Roberto Cavalli 2011 őszi-téli kollekció
Indián lányok, telepes fiúk, már csak a vállon lógó hatalmas puskák és a füstjelek hiányoznak a Roberto Cavalli új kollekciójából.

Moulin Rouge – ahol pár lány álma valóra vált
A Glam Square modellügynökség szépségversenyt hirdetett modellek számára. A győztes lány egy milánói fotózáson vehet részt.

Szavazz a 2012-es kampányfotókra!
Idén sem bízták a véletlenre a luxusmárkák vezetői a reklámfotózásokat. A legjobbakat pedig mint mindig, ezúttal is megtekinthetitek a Trendmagazinon.

Évről évre megrendezik a London Fashion Weeket, idén is a legkülönfélébb kollekciókkal jelentek meg a divattervezők.

Mérföldkő a mechanikus kronográfok történetében
A technológia fejlődésének köszönhetően az órapiacon is napról napra mutatnak be egyre fejlettebb, már-már művészinek nevezhető alkotásokat. Így tett most a Tag Heuer is, világrekorder kronográfjával. 

9 modellt mutattak be a svájci kiállításon
Egy új, és nyolc felfrissített modellel vett részt a Rolex az idei Baselworld óra- és ékszerkiállításon. Csiszoltak a külsőn és fejlesztettek a belsőn, de a szokásos minőség és elegancia megmaradt. 

Náray Tamas bemutatta legújabb kollekcióját
A forró nyári éjszakákra emlékeztető lágy szellő könnyed fuvallatával elérkezett hozzánk a nyári estek túlzás nélkül kedvenc kollekciója.

A Héjja Trend Line 2012-es bemutatóján jártunk
A Héjja két tervezője, Héjja János és lánya Bernadett, évről évre csodásabbnál csodásabb, ámulatba ejtő ruhákkal kedveskednek a házasulandó menyasszonyoknak.

elegancia és luxus 260 négyzetméteren
Londoni székhelyű építészek és designerek csapata, az SHH stúdió befejezte Hyde Park Townhouse nevű projektjét.

2012-es fürdőruha trendek a VVN Vivien Vance Lingerievel
A Vivien Vance legújabb kollekciójáról nem csak a férfiak, hanem mi is szívesen lerántjuk a strandkendőt, hogy megmutassuk a nagyvilágnak, hogyan játszunk mi, édes lányok a színekkel.

Befejeződött az épület átépítése
A napokban fejezték be az ARCO kortárs építészeti iroda által tervezett Sauces House névre hallgató épület felújítását, melyet Mexikóvárosban találhatunk meg.

Mel Gibson is magáénak tudhatta a patinás épületet
A bájos Old Mill nevet viselő kúria a connecticuti építészet egy páratlan gyöngyszeme. A minden kétséget kizáróan időtálló épület és Mel Gibson néhány éve intettek búcsút egymásnak.

Londoni pénzügyi elemzők szerint a brit háztartások gazdagabbak, mint valaha, ám a vagyoneloszlás szinte végletesen egyenlőtlen, ezért a vagyontömeg növekedése várhatóan nem gyakorol jelentősebb felhajtóerőt a fogyasztásra.
A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan előnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates.
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara.
Az Apple vezérigazgatója szerint globális kiterjedésű felvilágosító kampányt kell indítani a közösségi médiafelületeket elöntő álhírek ellen.
Norvégia továbbra is a világ legtökéletesebb demokráciája, az Egyesült Államok azonban már nem tartozik a legdemokratikusabb országok csoportjába az EIU éves felmérése szerint.
Elindult a 2017-es SIHH konferencia, ahol idén is a legkomolyabb óragyártók rukkolnak elő új modelljeikkel. Folyamatosan frissülő cikkünkben beszámolunk a legérdekesebb bejelentésekről. 
Ronna Romney McDaniel személyében új elnököt választottak csütörtökön a Republiknus Párt élére. 
Átadták a forgalomnak a világ legmagasabb függőhídját a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban. Az 1341 méter hosszú Pejpancsiang-híd 565 méterrel magasodik az azonos nevű völgy fölé.
A korábbinál bizakodóbban ítélik meg cégük jövő évi kilátásait a brit vállalatvezetők, hosszabb távra előretekintve azonban kétharmaduk továbbra is borúlátó.
Érezted már magad királyi méltóságnak annak ellenére, hogy egy csepp királyi vér sem folyik az ereidben? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy bepillants ebbe a nem mindennapi felvidéki kastélyba, ami most új tulajdonosát keresi.
A francia tőzsdefelügyelet főtitkára szerint a brit EU-tagság megszűnése miatt több nemzetközi nagybank is vizsgálja annak lehetőségét, hogy egyes szolgáltatásait Londonból Párizsba telepítse át.
Dubai legújabb fejlesztése a  Rosemont Hotel & Residences, melynek legnagyobb különlegessége, hogy egy 6900 négyzetméternyi beltéri dzsungelt kap.
A Twilight sikere nyomán pillanatok alatt világsztár lett, sokan Hollywood új üdvöskéjét látták benne. Aztán szép lassan eltűnt, új filmjei sem váltották be a reményeket. Vajon mi történhetett? És van még s
A Tesla Motors megvásárolta a gyártásautomatizálási rendszerekre szakosodott német Grohmann Engineering vállalatot.
IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.