eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Elegáns Prada cipő

A YOOX feltöltötte az új őszi/téli kollekciójának legelső darabjait webáruházába, ezekből mutatok be néhány igazán remek modellt. Kezdjük rögtön ezzel a fekete színű, minőségi bőrből készült, duplacsatos Prada cipővel, ami nagyon jól passzolhat öltönyökhöz, zakókhoz, az elegánsabb napokra.

320 EUR
Csíkos Tommy Hilfiger ing

Ha beszereztĂĽnk egy kĂ©nyelmes mokaszint Ă©s fehĂ©r nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk. A nyári melegben sokkal jobb választás egy ilyen lezserebb anyagĂş modell, mint a tanácsadĂłban már korábban többször bemutatott luxuskategĂłriás márkák elegánsabb termĂ©kei. Ezekben a hĂłnapokban a sima fehĂ©r szĂ­n mellett a kĂ©k, barna Ă©s ezeknek árnyalatai remekĂĽl használhatĂłk, Ă­gy ez a fehĂ©r/piros csĂ­kos, normál szabásĂş Hilfiger ing is.

18.900 HUF (-37% sale)
Modern Bikkembergs öltöny

A belga divatguru, Dirk Bikkembergs nevével fémjelzett Bikkembergs nem tartozik azon márkák közé, amiket figyelemmel kísérek, bár az utóbbi kollekcióik egyre jobbak. Node az itt látható kreáció mindenképpen jó választás lehet ár/érték szempontból mindazoknak, akik egy jó minőségű, de mégsem hivalkodó megjelenéssel bíró öltönyt keresnek maguknak. A 100% gyapjúból készült, acélszürke modellt a remek szabásvonal, a fiatalos egygombos megoldás és a szövetben halványan megjelenő kockák teszik igazán egyedivé.

425 EUR
Bőrből készült Afrango mokaszin

Beköszöntött a jó idő! Mire lesz szüksége a nyár folyamán egy elegáns úriembernek? Mokaszinra! A YOOX jóvoltából az általam nagyon kedvelt Afrango márka számtalan színű és anyagú mokaszinja közül válogathatunk az idei szezonban. Szerintem mindenképpen egy bőrből készült, barna színű modellt érdemes vásárolni, hiszen például a képen látható cipőt szinte minden olyan ruhával viselhetjük, ami a nyáron előkerül a szekrényből (a kék farmertől kezdve a fehér nadrágig bezárólag).

208 EUR
Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny

A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkárĂłl van szĂł? TermĂ©szetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjĂşbĂłl kĂ©szĂĽlt, nagyon fĂ©nyes kĂ©k öltönyt. Ehhez a modellhez fekete lakkcipőt Ă©s elegáns fehĂ©r inget ajánlok.

Elefántcsont színű Tonello zakó

A YOOX a napokban egy egész üzletnyi Tonello ruhát pakolt fel a webáruházába, amik között számos remek vételt lehet találni. Ez az elefántcsont színű, nagy hajtókás, egy gombos zakó tökéletes választás lehet mindazoknak, akik a tavaszi/nyári időszakban is elegánsak kívánnak maradni.

369 EUR
Barna D&G nyakkendő

Ugyan a Dress for Less nem Ă©ppen a legmegfelelőbb hely, ha Dolce&Gabbana cuccokat keresĂĽnk, de azĂ©rt nĂ©ha mĂ©g ott is felbukkan nĂ©hány Ă©rdekes darab. Ilyen ez a barna szĂ­nű csĂ­kos nyakkendő is, amit sok-sok közepes mĂ©retű DG felirattal bolondĂ­tottak meg. Barna nyakkendőt nem csak barna öltönyhöz viselhetĂĽnk, ne feledjĂĽk, hogy egy ilyen kiegĂ©szĂ­tő nagyon hasznos lehet akár kĂ©k, fehĂ©r vagy bĂ©zs szĂ­nű nyári zakĂłkhoz is, amiket barna cipővel viselhetĂĽnk.

11070 HUF (-70% sale)
Dior Homme öltöny

A YOOX egyik legdrágább Ă©s legjobb öltönyĂ©t ezĂşttal a Dior Homme hozta el nekĂĽnk. A kĂ©tgombos, karcsĂşsĂ­tott szabásĂş kreáciĂł remek választás lehet azoknak, akik egy prĂ©mium minősĂ©gű, de nem tĂşlságosan feltűnő öltönyt szeretnĂ©nek maguknak. A 100% gyapjĂşbĂłl kĂ©szĂĽlt, anyagában csĂ­kos acĂ©lszĂĽrke modellhez fehĂ©r, kĂ©k illetve rĂłzsaszĂ­n ingeket Ă©s számtalan fĂ©le nyakkendőt választhatunk.

950 EUR
Tommy Hilfiger Cricket pulóver

Ugyan gondolom sokan mĂ©g nem tudjátok, de most már hazánkbĂłl is fogad megrendelĂ©seket a Tommy Hilfiger hivatalos webáruháza. Lehet hogy az árak picit magasnak tűnnek majd azoknak, akik a Dress for Less Ă©s más outletek összegeihez szoktak, de cserĂ©be innen olyan ruhákat is megvehetĂĽnk, amiket máshol nem kapnánk meg. Ilyen ez a 100% pamutbĂłl kĂ©szĂĽlt hĂłfehĂ©r pulĂłver is, amit a nagy V-nyak Ă©s a krikettpulcsik sajátos varrásmintája mellett a piros szĂ­nű, meglehetősen vastag csĂ­kok tesznek mĂ©g látványosabbá. A mellrĂ©szĂ©n lĂ©vő dĂ­szĂ­tĂ©s a nyolcassal Ă©s a koronával pedig már csak ráadás.

Alkalmi D&G öltöny

Remek vĂ©tel az IOS kifutĂł kollekciĂłjában találhatĂł D&G öltöny, ami most akciĂłs áron vihető. A kĂ©k szĂ­nű gyapjĂş anyagot kontrasztos szatĂ©n gallĂ©rral dĂ­szĂ­tettĂ©k, ugyanez az anyag fut vĂ©gig a nadrág oldalán is. Ettől válik igazán alkalmivá, de a kĂ©k szĂ­n miatt mĂ©gis vagány Ă©s fiatalos a vĂ©geredmĂ©ny, ahogy a D&G-től megszokhattuk. Egy ilyen öltönyt azonban viselni is tudni kell: nem veszĂĽnk fel hozzá hivalkodĂłan csĂ­kos Ă©s mini gallĂ©ros inget sem (ezĂ©rt a D&G ingjeit ehhez nem ajánlom), inkább egy kemĂ©ny anyagĂş "italian collar" változatot, abbĂłl is szigorĂşan egyszĂ­nűt, lehetőleg fehĂ©ret, kĂ©ket, vagy feketĂ©t. ĂŤgy remek összeállĂ­tás lesz.

557.20 EUR (-30% sale)
Aviator stílusú Gucci napszemüveg

Szerintem egy barna lencsĂ©s aviator stĂ­lusĂş napszemĂĽveg egyetlen fĂ©rfi kellĂ©ktárábĂłl sem hiányozhat. Persze sokszor ez a tĂ­pus a hozzá egyĂ©bkĂ©nt nagyon illő aranykerettel kĂ©szĂĽl, ami nem mindenkinek áll jĂłl. Nekik tökĂ©letes választás ez a Gucci modell, ami a YOOX jĂłvoltábĂłl igen jutányos áron vásárolhatĂł meg.

130 EUR

A Yves Saint Laurent tökĂ©letes választás azoknak, akik nĂ©mi fiatalosságot Ă©s egyedisĂ©get szeretnĂ©nek belevinni a ruhatárukba. SzĂł se rĂłla, vannak rendkĂ­vĂĽl feltűnő termĂ©keik, ahogy a most láthatĂł fekete táska is igencsak egyedi a hatalmas márkalogĂł hatására. Az ilyen tĂ­pusĂş, kĂ©zben vihető táskák egyĂ©bkĂ©nt szerintem a legjobbak, hiszen nagyon sokfĂ©le helyre mehetĂĽnk velĂĽk Ă©s viszonylag sok dolgot tudunk bennĂĽk tárolni. Ez a modell most az IOS jĂłvoltábĂłl fĂ©láron vihető.

247.50 EUR (-50% sale)
Kék Just Cavalli pénztárca

Fiatalos pénztárca a Just Cavallitól. A kék szövetet jól látható JC logókkal látták el, belül pedig kártyáknak, fémpénznek és papírpénznek is van helye. Remek ajándék!

72 EUR
Cápagalléros Just Cavalli ing

Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető, öltönytől kezdve a lezserebb farmeres változatig.

96 EUR
Fekete Tommy Hilfiger sneaker

A fiatalabb korosztály tagjai nincsenek könnyű helyzetben, amikor minősĂ©gi utcai cipőt keresnek maguknak. A hazai viszonyok mellett, egy átlagos tizenĂ©vesnek nagyjábĂłl 20-25 ezer forint áll rendelkezĂ©sre ilyen cĂ©lra. A felső-közĂ©pkategĂłriás márkáknál azonban az ilyen tĂ­pusĂş cipők többsĂ©ge 40-50 ezer forint körĂĽl vihető el. EzĂ©rt kell internetről vásárolni! A Dress for LessnĂ©l a Tommy Hilfiger egyik fekete szĂ­nű, utcai sneakere majdnem fĂ©láron vihető.

21.900 HUF (-41% sale)

Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás