eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Sálgalléros Tommy Hilfiger zakó

A Tommy Hilfigertől nem megszokott zakĂłt vásárolhatunk meg a Dress for Less kĂ­nálatában. Az egygombos, sálgallĂ©ros blĂ©zer remek vĂ©tel ezen az áron. A lenvásznat annyira nem preferálom, mert elĂ©ggĂ© gyűrődős, de ettől fĂĽggetlenĂĽl mĂ©g mindig a legkedveltebb nyárias anyagnak számĂ­t.

67.900 HUF (-41% sale)
Prémium Dolce&Gabbana blézer

A YOOX Ăşj kollekciĂłinak a legĂĽtősebb Ă©s legegyedibb zakĂłját ezĂşttal is a Dolce&Gabbana hozza. Ezek azok a termĂ©kek, amik nĂ©hány nap alatt köddĂ© válnak, mert az összes mĂ©retet elkapkodják a vásárlĂłk. A vĂ©kony poliĂ©szter anyagnak kĂ©t nagy előnye van: egyrĂ©szt lehetővĂ© válik, hogy mindenfĂ©le extrĂ©m minta kerĂĽljön a zakĂłra, másrĂ©szt pedig nagyon strapabĂ­rĂł, nem gyűrődik. Kinek, hova ajánlom? Ez már nyilvánvalĂłan a prĂ©mium kategĂłria, árban Ă©s minősĂ©gben is, Ă­gy legfőkĂ©ppen azoknak, akik gyakrabban jelennek meg ĂĽzleti party-n, előadáson vagy hasonlĂł rendezvĂ©nyen Ă©s ki akarnak tűnni a sok egyszĂ­nű öltöny közĂĽl. Nekik fĂ©nyes fekete farmerrel vagy öltönynadrággal Ă©s hozzá lakkcipővel remek választás lesz.

800 EUR
Jimmy Choo 'Holborn' bőrcipő

A Jimmy Choo mostanság már az elegáns férfiak számára is ajánl minőségi, alkalmi cipőket. Ilyen az itt látható fekete bőrcipő is, amit a mostanában a luxusmárkáknál visszatérő csatos megoldással láttak el. Az elegáns cipők egyik legjobb modellje a piacon.

385 EUR (-30% sale)

A sok fényes, feltűnő dizájnerzakó között szükségünk lehet visszafogottabb darabokra is, amiket sokféle ruhával párosíthatunk. Ilyen ez a sötétkék D&G sportzakó is, ami ráadásul most akciós áron vihető. Ehhez számtalan ing, póló, garbó viselhető, így a fiataloknak kitűnő lehet a mindennapokra is.

297 EUR (-40% sale)
Halszálkamintás Thomas Pink ing

Van kĂ©t olyan márka, mely szerintem a legjobb minősĂ©gben, a leginnovatĂ­vabb mĂłdon kĂ©szĂ­t elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink. Ezen ingek az abszolĂşt luxuskategĂłriát kĂ©pviselik, ahogy az itt láthatĂł "Prestige" kollekciĂł egyik halszálkamintás, vastag szövĂ©sű, mandzsettás modellje is. Igaz, hogy egy magas árĂş ingről beszĂ©lĂĽnk, de meg kell Ă©rteni, hogy ebben a kategĂłriában hasonlĂł minősĂ©get csak drágábban vásárolhatunk.

46.618 HUF
Alkalmi, feltűnő D&G zakó

MiĂ©rt olyan nĂ©pszerű világszerte a D&G? Mert a sok átlagos, a nagytestvĂ©r árnyĂ©ka alatt futĂł termĂ©kĂĽk mellett minden kollekciĂłban megjelenik nĂ©hány elkĂ©pesztően minősĂ©gi ruha, ami mellett nem lehet szĂł nĂ©lkĂĽl elmenni. Persze egy ilyen extravagáns, pöttyös zakĂł egyeseknek már kicsit sok lehet, de egy biztos: egy adott rendezvĂ©nyen az fog kitűnni a sok egyenöltönyös fickĂł közĂĽl, aki valami hasonlĂłban jelenik meg. Fekete szövetnadrággal vagy farmerrel Ă©s szigorĂşan egyszĂ­nű fekete vagy fehĂ©r inggel/garbĂłval viselendő. A kĂ©pen láthatĂł ing is szuper, de ehhez a zakĂłhoz felejtsĂ©tek el.

Pöttyös D&G nyakkendő

Nagyon divatba jött manapság a vĂ©kony, fekete szĂ­nű nyakkendő. Érthető, hiszen fiatalos, laza Ă©s mĂ©gis elegáns megjelenĂ©st kölcsönöz viselőjĂ©nek. Egy gond van csupán: a legtöbb ilyen nyakkendő vagy gyűrődős, vagy rátapad minden. EzĂ©rt ajánlom ezt a kĂĽlönfĂ©le mĂ©retű fehĂ©r pöttyökkel dĂ­szĂ­tett nyakkendőt, ami 100%-ban selyemből kĂ©szĂĽlt, az anyaga pedig aprĂłn bordázott, ezáltal sokkal stabilabb is. FehĂ©r inghez tökĂ©letes.

A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt. A masszív, minőségi bőrből készült sneaker oldalára diszkrét D&G logót nyomtak, de semmi más csiricsáréval nem látták el és pont ez benne a jó. Hordható szinte bármivel, én mindenképp beszereznék mellé egy sötét farmert és néhány sötétebb pulcsit.

Barna Fendi sál

TĂ©len nagy problĂ©mát okozhat az, hogy mi mĂłdon öltözködjĂĽk változatosan. SzemĂ©ly szerint azt tanácsolom, hogy prĂłbáljunk meg minĂ©l többfĂ©le kiegĂ©szĂ­tőt vásárolni, amikkel aztán feldobhatjuk megjelenĂ©sĂĽnket. Az egyik segĂ­tsĂ©g ilyenkor a sál lehet, amiből Ă©rdemes beszerezni nĂ©hány változatot. Az itt láthatĂł Fendi sálat viselhetjĂĽk szinte bármivel. Világosabb ruhákhoz is kiválĂł, de egy sötĂ©tebb, elegánsabb összeállĂ­tást is kĂ©pes feldobni.

135 EUR
Versace ingek félár alatt

A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól. A méltán híres olasz brand az elegáns férfiruhákban mindig is erős volt, ezek az ingek is nagyszerűek. Különösen az egyszínű vagy a csíkos feketét ajánlom, de ilyen akciónál nem árt sietni...

28.900 HUF (-54% sale)
Paolo Pecora kabát bőrdíszítéssel

Mindig örĂĽlök, amikor egy Ăşjabb dizájner webshop nyĂ­lik meg, vagy lesz elĂ©rhető számunkra is. Most az In Open Spaceről van szĂł, amely olyan márkákat vonultat fel, mint a D&G, Gucci, vagy Ă©ppen a Dsquared, Ă­gy már előre elnĂ©zĂ©st kĂ©rek mindenkitől, de ismĂ©t lehet kĂ©szĂ­teni a bankkártyákat, mert nagyon cool cuccokat fogok számotokra bemutatni! Az IOS azĂ©rt is jĂł, mert a YOOX-hoz hasonlĂłan itt is megjelennek hazánkban mĂ©g ismeretlen, talán árakban is kedvezőbb divatházak termĂ©kei. Ilyen az itt láthatĂł Paolo Pecora szövetkabát is, ami már első ránĂ©zĂ©sre is magával ragadĂł, hiszen a szĂĽrke szĂ­nt barna bőrdĂ­szĂ­tĂ©sekkel dobták fel a tervezők. A rövid Ă©s karcsĂşsĂ­tott szabásĂş kabátĂ©rt ugyan 100 ezer forint körĂĽli összeget kell fizessĂĽnk, de azt hiszem ennyit megĂ©r egy ilyen egyedi Ă©s hosszĂştávon tartĂłs/divatos darab.

336 EUR
Modern Ungaro Homme ing

Remek döntĂ©s volt a YOOX rĂ©szĂ©ről, hogy az Emanuel Ungaro által alapĂ­tott Ungaro Homme márkát is elĂ©rhetővĂ© tette a kĂ­nálatában. TĂşlzás nĂ©lkĂĽl mondhatom, hogy a nĂ©hány napja elĂ©rhető, 2012 spring/summer kollekciĂłk egyik legszebb ingjĂ©t mutatom be számotokra. A nyomott szövĂ©ssel kĂ©szĂĽlt, metálkĂ©k inget a fehĂ©r gallĂ©r Ă©s a gombok, valamint a vállrĂ©sz mentĂ©n vĂ©gigfutĂł fehĂ©r varrás teszik igazán Ă©rdekessĂ©. Nyáron fehĂ©r nadrággal, bármikor máskor pedig elegáns farmerrel Ă©s fekete alkalmi cipővel ajánlom. Ilyen nem fog szembejönni az utcán.

120 EUR
Fekete Emporio Armani gyűrű

Folytatva az előbbi ajánlást, íme az Emporio Armani másik, szerintem még menőbb gyűrűje. Szintén rozsdamentes acélból készült, de a fekete szín és a gravírozott Armani logó miatt válik igazán érdekessé. Már csak egy fekete kaucsukszíjas óra hiányzik, nemde?

18.622 HUF
Emporio Armani gyűrű

Lányok! Nem tudjátok mit vegyetek a párotoknak karácsonyra? Mutatok nĂ©hány lehetősĂ©get, rögtön itt is van egy rozsdamentes acĂ©lbĂłl kĂ©szĂĽlt, durván bordázott, Armani logĂłs gyűrű. Csak a mĂ©retre kell figyelni.

14.128 HUF (-33% sale)
Boss Black csíkos ing

A Nordstrom is kĂ©szĂĽl már az Ă©v vĂ©gĂ©re, Ă­gy egyre több termĂ©kĂĽk jelenik meg akciĂłs áron, ahogy az itt láthatĂł Hugo Boss Black ing is. SzĂĽrke/kĂ©k csĂ­kok, a nĂ©met márkátĂłl megszokott karcsĂşsĂ­tott kialakĂ­tás Ă©s remek anyagminősĂ©g jellemzi ezt az inget, amit nagyon jĂłl használhatunk egĂ©sz Ă©vben, most tĂ©len pedig kĂĽlönösen ajánlott, hiszen remekĂĽl passzolhat a sötĂ©tebb darabokbĂłl állĂł ruhatárunkhoz.

24.060 HUF (-33% sale)

Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás