eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
A.P.C. kockás zakó

Az A.P.C. Ăşj kollekciĂłjának egyik legmodernebb Ă©s legfiatalosabb zakĂłja most megvásárolhatĂł a Saks Fifth Avenue segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Az antracit szĂ­nű, egygombos blĂ©zert a kockás szövet Ă©s a karcsĂşsĂ­tott szabásvonal teszi ellenálhatatlanul egyedivĂ©. Fekete Ă©s kĂ©k farmerrel, szigorĂşan egyszĂ­nű ingekkel vagy garbĂłkkal tökĂ©letes egy elegáns fiatalember számára.

124.969 HUF
Dockers kockás ing

A Dockers sem túl ismert brand hazánkban, pedig a tengeren túl nagy népszerűségnek örvend. A Levi Strauss & Co tulajdonában álló márkát előszeretettel hordják olyan sztárok is, mint Kristen Stewart vagy Robert Pattinson. Mi a Dockers fő üzenete? Öltözz kényelmesen, lazán és használd a földszíneket! Aki ezzel a szemlélettel tud azonosulni, annak kiváló választás lesz az itt látható, narancs/kék kockás ing is, aminek ujjait nem csupán felgyűrhetjük, de be is gombolhatjuk, ezzel is mutatva önfeledt lazaságunkat. Kék farmerrel és barna cipővel az igazi.

10.500 HUF (-34% sale)
Címeres Key Largo pulcsi

MiĂ©rt Ă©rdemes a nĂ©met Key Largo termĂ©keit választani? Mert fiatalosak, trendik Ă©s mĂ©rsĂ©kelt árakkal jönnek piacra. A Key Largo tehát jĂł választás, főleg ha a Dress for Less kĂ­nálatában, akciĂłs áron juthatunk hozzá egy szĂĽrke/zöld csĂ­kos pulcsihoz, ami karcsĂşsĂ­tott szabásával Ă©s a több helyen elhelyezett dombornyomásĂş mintázatával a Ralph Laurenre hajaz. a Miami Football Club cĂ­mereivel Ă©s az 53-as sorszámmal dĂ­szĂ­tett pulĂłvert fehĂ©r inggel párosĂ­tanám. KiválĂł Ă©s egyedi viselet a hĂ©tköznapokra.

9.290 HUF (-33% sale)
Ralph Lauren pólók többféle színben

Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja. A Nordstrom ugyanis elhozza számunkra a legújabb Ralph Lauren pólók egész kollekcióját, ahol megfelelő méretet és színt is tudunk választani a nagynevű márka legújabb fejlesztésű galléros pólóiból, melyekre a lovas logót színes változatban helyezték el. A fekete, sárga, kék, piros, fehér, rózsaszín és zöld pólók rendelésénél ügyeljünk arra a tényre, hogy itt bizony 'comfortable fit' címszóval jelölik a ruhákat, ami a klasszikus, bővebb, egyenes szabást jelenti. Ezért én azt javaslom, hogy a saját méretednél eggyel kisebbet válassz.

21.995 HUF
Peek Performance sneaker

A Peek Performance ideális választás lehet azok számára, akik minősĂ©gi, bőrből kĂ©szĂĽlt sneakert keresnek Ă©s mĂ©gis egyediek szeretnĂ©nek maradni. A PP kollekciĂłjában több szĂ­nben is elĂ©rhetők a fiatalok által olyannyira kedvelt hĂ©tköznapi modellek, amiknek oldalára jĂłl láthatĂł, dizájnos márkajelzĂ©s kerĂĽlt.

15.900 HUF (-43% sale)
Paul Smith 'Las Vegas' válltáska

A tavalyi nagy sikert aratott "Mini" kollekció után idén is egy újabb limitált szériával rukkolt elő a Paul Smith, ezúttal Las Vegasra épült fel egy kollekció. A hírről ugyan külön nem írtunk, mivel megbízható információkat kaptam arról, hogy egyes modellek elérhetők lesznek a magyar vásárlók számára is. Ez meg is történt, íme a kollekció egyike: egy poliészter válltáska barna bőr vállszíjjal. A hétköznapi viselethez illő táskával garantáltan felhívjuk magunkra a figyelmet, bárhol is vagyunk éppen!

285 EUR
Kétrétegű Energie pulcsi

Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat. Az Energie jóvoltából most a tiéd lehet egy matt fehér, V-nyakú ujjatlan pulóver, mely alatt egy szürke kereknyakú póló rejtőzik. A "vitorlás fehér" színnel és a baloldalon található Energie feliratú 2-essel is a hajós versenyeket kívánták szimbolizálni a tervezők.

7.990 HUF (-50% sale)
Barna Emporio Armani csizma

Aki kedveli a barna szĂ­nt Ă©s ruhatárához ez alapján keres cipőket, az általában bajban van. Itthon ugyanis már annak is örĂĽlhetĂĽnk, ha a tĂ©li kollekciĂłk fekete bőrcipői megjelennek az ĂĽzletekben, de a barna szĂ­nt favorizálĂłk rendszerint hoppon maradnak. EzĂ©rt kell minket olvasni Ă©s innen vásárolni. A Farfetch kĂ­nálatában ugyanis megtalálhatĂł egy minden szempontbĂłl tökĂ©letes csizma, amit egy csattal Ă©s egy márkalogĂłval is elláttak. A sötĂ©tbarna szĂ­nű, minősĂ©gi bőrből kĂ©szĂĽlt, enyhĂ©n koptatott modellt az Emporio Armani jelentette meg. Egy sötĂ©tkĂ©k farmerrel Ă©s egy barna bőrdzsekivel párosĂ­tva tökĂ©letes választás lehet a mindennapokra.

373 EUR
Elegáns Yoon garbó

A Yoon tervezői elkĂ©szĂ­tettĂ©k az idei Ă©v egyik legmenőbb garbĂłját. EnnĂ©l a modellnĂ©l minden stimmel, hiszen a karcsĂşsĂ­tott szabásvonal mellett a szĂ­nvilág is rendkĂ­vĂĽl előkelő hatást nyĂşjt. Ehhez a 100% szűzgyapjĂşbĂłl kĂ©szĂĽlt garbĂłhoz mindenkĂ©ppen elegáns, fĂ©nyes fekete farmert Ă©s lakkcipőt ajánlok. Nagyon ĂĽtős darab. Fogynak is az elĂ©rhető mĂ©retek.

115 EUR
Szürke Calvin Klein pulóver

A Calvin Klein ismĂ©t egy remek pulĂłverrel jelentkezett, amit a Dress for Lessnek hála most mi is megvásárolhatunk. A rendkĂ­vĂĽl könnyű, aprĂłmintás anyagĂş pulcsi a kĂ©k Ă©s halványszĂĽrke dĂ­szĂ­tĂ©seknek köszönhetően nagyon jĂłl viselhető egyszĂ­nű ingekkel Ă©s elegáns farmerrel illetve fekete bőrcipővel.

18.900 HUF (-46% sale)
Kris Van Assche sneaker

Gyakori problĂ©ma a fiataloknál, hogy a mostanság divatos sportosan elegáns, feketĂ©t a fehĂ©rrel kombinálĂł stĂ­lushoz nem találnak megfelelő cipőt. A tĂ©vĂ©ben sokszor látott feltörekvő zenĂ©szek, valĂłságshow szereplők Ă©s egyĂ©b hasonlĂłan rangos szemĂ©lyek gyakran viselnek fekete dzsekit/bőrkabátot fehĂ©r pĂłlĂłval Ă©s kĂ©k farmerrel, amihez - jobb hĂ­ján - Converse tornacipőt vesznek fel. Nos, akik ezt a stĂ­lust kĂ©pviselik, de mĂ©gis szeretnĂ©nek stĂ­lusosabbak lenni, azok mindenkĂ©ppen olyan cipőt keresnek, ami lehetőleg magasszárĂş Ă©s mindenkĂ©ppen bőrből kĂ©szĂĽlt. A Kris Van Assche megalkotta számukra a tökĂ©letes modellt, mely fekete bőrből kĂ©szĂĽlt, a talpa pedig fehĂ©r szĂ­nű.

315 EUR
Anyagában kockás D&G zakó

Az itt láthatĂł fekete modell talán az idei D&G kollekciĂłk eddigi legjobb ár/Ă©rtĂ©k aránnyal rendelkező zakĂłja. MiĂ©rt mondom ezt? A fekete szĂ­nű, anyagában enyhĂ©n kockás blĂ©zer szinte minden mĂłdon viselhető. Felvehetik azok is, akik fĂ©nyes fekete nadrággal, lakkcipővel Ă©s elegáns inggel kĂ©pzelik el, de egy sötĂ©tszĂĽrke vagy Ă©ppen bordĂł garbĂłval Ă©s kĂ©k farmerrel is tökĂ©letes megjelenĂ©st biztosĂ­t, hála a tuxedo stĂ­lusĂş gallĂ©rnak Ă©s gomboknak, valamint a remek "matt" anyagnak.

Elegáns Hugo Boss csizma

A Hugo Boss minden szezonban cipők szĂ©les skáláját dobja piacra, mĂ©g ha ez a hazai kĂ­nálatbĂłl nem is derĂĽlne ki számunkra. Azonban a Saks Fifth Avenue-nak hála idĂ©n ősszel is találunk egy rendkĂ­vĂĽl masszĂ­v, ugyanakkor mĂ©gsem alkalmi fekete csizmát, ami az elegáns farmer tökĂ©letes kiegĂ©szĂ­tője lehet a hidegebb napokon.

61.350 HUF
Dolce&Gabbana sneaker

Vannak olyan termĂ©kei a Dolce&Gabbanának, amit azoknak is nyugodt szĂ­vvel ajánlok, akik egyĂ©bkĂ©nt nem engedhetik meg maguknak, hogy tetőtől talpig ennek a márkának a ruháit hordják. Nos, ilyen ez a sneaker is, ami elĂ©rhető fekete Ă©s fehĂ©r szĂ­nben is. A bőrből Ă©s pamutszövetből kĂ©szĂĽlt cipőn ott figyel az ezĂĽst Dolce&Gabbana logĂł is, ami rendkĂ­vĂĽl látványossá teszi. Én mindenkĂ©ppen a fekete verziĂłt ajánlom, hiszen ez pontosan igazodik a tĂ©li ruhatárunkhoz, amiben valĂłszĂ­nűleg a bordĂł, szĂĽrke, kĂ©k Ă©s fekete szĂ­nek dominálnak.

Dolce&Gabbana kék farmer

A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsĂ©re találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciĂłjában. Ezt a kĂ©k egyenes szárĂş farmert inghez, zakĂłhoz, elegáns bőrcipőhöz is nyugodtan felvehetjĂĽk, hátul pedig a jĂłl ismert márkalogĂł fog minden mögöttĂĽnk haladĂłt emlĂ©keztetni arra, hogy ez bizony egy márkás ruhadarab. A Dolce&Gabbana hĂ­res a jĂł minősĂ©gű farmernadrágairĂłl, Ă­gy ha beruházunk egy ilyenbe, akkor az garantáltan jĂł ár/Ă©rtĂ©k arányt fog jelenteni számunkra, a szuper megjelenĂ©sről már nem is beszĂ©lve!


Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás