eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Virágmintás Robert Graham ing

A Robert Graham az ingek királya - legalábbis szerintem. Az igencsak merĂ©sz ĂşjĂ­tásokkal előrukkolĂł divatcĂ©g kifejezetten ingekre specializálĂłdott. TermĂ©kei a legmagasabb minősĂ©get kĂ©pviselik, Ă©s tökĂ©letesen megfelelnek az aktuális kor stĂ­lusának. A szolidan virágmintás, szövött anyag Ă©s a kontrasztos gallĂ©r rendkĂ­vĂĽl feltűnővĂ© teszi az inget, amit kifejezetten elegáns ruhákhoz ajánlok.

39.452 HUF
Salvatore Ferragamo 'Boston' utazótáska

A Salvatore Ferragamo márka talán nem tĂşlzottan ismert hazánkban, ám nyugodt szĂ­vvel ajánlom termĂ©keiket. Az itt láthatĂł utazĂłtáska kiválĂł minősĂ©gű bőrből, első osztályĂş minősĂ©gben kĂ©szĂĽlt. Ugyan megvásárolhatĂł fekete szĂ­nben is, de Ă©n inkább a kĂ©pen is megtekinthető kĂ©k verziĂłt tartom igazán jĂł választásnak, hiszen a szĂ­ne miatt egyaránt megjelenhetĂĽnk vele elegáns öltönyben, mint lazább, világosabb szerelĂ©sben is.


Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás