eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Csíkos Tommy Hilfiger ing

Ha beszereztĂĽnk egy kĂ©nyelmes mokaszint Ă©s fehĂ©r nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk. A nyári melegben sokkal jobb választás egy ilyen lezserebb anyagĂş modell, mint a tanácsadĂłban már korábban többször bemutatott luxuskategĂłriás márkák elegánsabb termĂ©kei. Ezekben a hĂłnapokban a sima fehĂ©r szĂ­n mellett a kĂ©k, barna Ă©s ezeknek árnyalatai remekĂĽl használhatĂłk, Ă­gy ez a fehĂ©r/piros csĂ­kos, normál szabásĂş Hilfiger ing is.

18.900 HUF (-37% sale)
Cápagalléros Just Cavalli ing

Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető, öltönytől kezdve a lezserebb farmeres változatig.

96 EUR
Halszálkamintás Thomas Pink ing

Van kĂ©t olyan márka, mely szerintem a legjobb minősĂ©gben, a leginnovatĂ­vabb mĂłdon kĂ©szĂ­t elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink. Ezen ingek az abszolĂşt luxuskategĂłriát kĂ©pviselik, ahogy az itt láthatĂł "Prestige" kollekciĂł egyik halszálkamintás, vastag szövĂ©sű, mandzsettás modellje is. Igaz, hogy egy magas árĂş ingről beszĂ©lĂĽnk, de meg kell Ă©rteni, hogy ebben a kategĂłriában hasonlĂł minősĂ©get csak drágábban vásárolhatunk.

46.618 HUF
Versace ingek félár alatt

A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól. A méltán híres olasz brand az elegáns férfiruhákban mindig is erős volt, ezek az ingek is nagyszerűek. Különösen az egyszínű vagy a csíkos feketét ajánlom, de ilyen akciónál nem árt sietni...

28.900 HUF (-54% sale)
Modern Ungaro Homme ing

Remek döntĂ©s volt a YOOX rĂ©szĂ©ről, hogy az Emanuel Ungaro által alapĂ­tott Ungaro Homme márkát is elĂ©rhetővĂ© tette a kĂ­nálatában. TĂşlzás nĂ©lkĂĽl mondhatom, hogy a nĂ©hány napja elĂ©rhető, 2012 spring/summer kollekciĂłk egyik legszebb ingjĂ©t mutatom be számotokra. A nyomott szövĂ©ssel kĂ©szĂĽlt, metálkĂ©k inget a fehĂ©r gallĂ©r Ă©s a gombok, valamint a vállrĂ©sz mentĂ©n vĂ©gigfutĂł fehĂ©r varrás teszik igazán Ă©rdekessĂ©. Nyáron fehĂ©r nadrággal, bármikor máskor pedig elegáns farmerrel Ă©s fekete alkalmi cipővel ajánlom. Ilyen nem fog szembejönni az utcán.

120 EUR
Boss Black csíkos ing

A Nordstrom is kĂ©szĂĽl már az Ă©v vĂ©gĂ©re, Ă­gy egyre több termĂ©kĂĽk jelenik meg akciĂłs áron, ahogy az itt láthatĂł Hugo Boss Black ing is. SzĂĽrke/kĂ©k csĂ­kok, a nĂ©met márkátĂłl megszokott karcsĂşsĂ­tott kialakĂ­tás Ă©s remek anyagminősĂ©g jellemzi ezt az inget, amit nagyon jĂłl használhatunk egĂ©sz Ă©vben, most tĂ©len pedig kĂĽlönösen ajánlott, hiszen remekĂĽl passzolhat a sötĂ©tebb darabokbĂłl állĂł ruhatárunkhoz.

24.060 HUF (-33% sale)
Dockers kockás ing

A Dockers sem túl ismert brand hazánkban, pedig a tengeren túl nagy népszerűségnek örvend. A Levi Strauss & Co tulajdonában álló márkát előszeretettel hordják olyan sztárok is, mint Kristen Stewart vagy Robert Pattinson. Mi a Dockers fő üzenete? Öltözz kényelmesen, lazán és használd a földszíneket! Aki ezzel a szemlélettel tud azonosulni, annak kiváló választás lesz az itt látható, narancs/kék kockás ing is, aminek ujjait nem csupán felgyűrhetjük, de be is gombolhatjuk, ezzel is mutatva önfeledt lazaságunkat. Kék farmerrel és barna cipővel az igazi.

10.500 HUF (-34% sale)
Thomas Pink csíkos ing

A Thomas Pink ugyan hazánkban nem ismert, de bátran állĂ­thatom hogy az egyik legminősĂ©gibb márka az ingek gyártásában. Az itt láthatĂł modell a "Slim Fit" családba tartozik, itt ugyanis ez a nĂ©v nem csupán arra utal, hogy karcsĂşsĂ­tott a szabásvonal, hanem ezzel jelzik a kĂ©szĂ­tők a második kategĂłriába valĂł besorolást. Ugyanis az első kategĂłria a TP-nĂ©l a "Prestige" kollekciĂł, ami a hagyományos szabást, a több rĂ©tegű, szövött anyagot Ă©s a nĂ©vből is kitalálhatĂł alkalmi megjelenĂ©st jelenti. Ez a vastagon kĂ©k-fehĂ©r csĂ­kos ing pedig valahol a kettő között helyezhető el. Nagyon elegáns, de már nem alkalmi, mandzsettás de mĂ©gsem viselhető nyakkendővel... Viszont egy elegáns farmerrel Ă©s egy fĂ©nyes bőrcipővel, akár egy sportzakĂłval nagyon jĂł választás lehet - már csak a bevágott cápagallĂ©r miatt is!

37.816 HUF
Gyémántmintás Dolce&Gabbana ing

"A fekete mindig menő" - nem csak Ăłrákra igaz ez az állĂ­tás, hanem ingekre is. Talán ez az a szĂ­n, amitől már önmagában is elegánsak lesznek a fĂ©rfiak, ám sokan mĂ©gs Ăłdzkodnak tőle. Igen, mindannyian találkoztunk már olyan fekete ruhákkal, amikre minden rátapadt Ă©s ettől kezelhetetlennĂ© váltak. Nos, a Dolce&Gabbanában bĂ­zhatunk, hiszen olyan anyagokat Ă©s szövĂ©smintát használnak, amik csökkentik a kĂĽlönfĂ©le szöszök rátapadását a ruhára. Ez a gyĂ©mántmintás modell a márka exkluzĂ­v "Martini" vonalának a termĂ©ke, ami ugyan elĂ©ggĂ© borsos áron vásárolhatĂł meg, de akinek ilyen ing kell, annak ez lesz az utolsĂł szempont.

65.411 HUF
Virágmintás Robert Graham ing

A Robert Graham az ingek királya - legalábbis szerintem. Az igencsak merĂ©sz ĂşjĂ­tásokkal előrukkolĂł divatcĂ©g kifejezetten ingekre specializálĂłdott. TermĂ©kei a legmagasabb minősĂ©get kĂ©pviselik, Ă©s tökĂ©letesen megfelelnek az aktuális kor stĂ­lusának. A szolidan virágmintás, szövött anyag Ă©s a kontrasztos gallĂ©r rendkĂ­vĂĽl feltűnővĂ© teszi az inget, amit kifejezetten elegáns ruhákhoz ajánlok.

39.452 HUF

Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás