eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Paolo Pecora kabát bőrdíszítéssel

Mindig örĂĽlök, amikor egy Ăşjabb dizájner webshop nyĂ­lik meg, vagy lesz elĂ©rhető számunkra is. Most az In Open Spaceről van szĂł, amely olyan márkákat vonultat fel, mint a D&G, Gucci, vagy Ă©ppen a Dsquared, Ă­gy már előre elnĂ©zĂ©st kĂ©rek mindenkitől, de ismĂ©t lehet kĂ©szĂ­teni a bankkártyákat, mert nagyon cool cuccokat fogok számotokra bemutatni! Az IOS azĂ©rt is jĂł, mert a YOOX-hoz hasonlĂłan itt is megjelennek hazánkban mĂ©g ismeretlen, talán árakban is kedvezőbb divatházak termĂ©kei. Ilyen az itt láthatĂł Paolo Pecora szövetkabát is, ami már első ránĂ©zĂ©sre is magával ragadĂł, hiszen a szĂĽrke szĂ­nt barna bőrdĂ­szĂ­tĂ©sekkel dobták fel a tervezők. A rövid Ă©s karcsĂşsĂ­tott szabásĂş kabátĂ©rt ugyan 100 ezer forint körĂĽli összeget kell fizessĂĽnk, de azt hiszem ennyit megĂ©r egy ilyen egyedi Ă©s hosszĂştávon tartĂłs/divatos darab.

336 EUR
Dolce&Gabbana fekete bőrdzseki

A Dolce&Gabbana már felkĂ©szĂĽlt a hűvösebb napokra is, hiszen megjelentetett nĂ©hány bőrkabátot a legĂşjabb kollekciĂłjában. Én mĂ©gis ezt a textĂşrás bőrből kĂ©szĂĽlt rövid dzsekit ajánlom számotokra, mert szerintem egy ilyet sokkal jobban ki lehet használni mint egy nagyobb Ă©s vastagabb kabátot. A mellrĂ©szĂ©n aranyszĂ­nű Dolce&Gabbana logĂłs dzseki tökĂ©letes lehet mindefĂ©le farmerhez, inghez Ă©s pulĂłverhez egyaránt. Az ár itt is elĂ©g borsos, de vegyĂĽk figyelembe azt is, hogy egy ilyen darabot hosszĂş Ă©veken át hordhatunk...


Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás