eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Alkalmi Roberto Cavalli nadrág

Ezt az elegáns nadrágot a kĂĽlönleges alkalmak megkoronázására találták ki. Amikor jön a nyár Ă©s el kell menned egy exkluzĂ­v rendezvĂ©nyre, ahová a forrĂłság miatt csupán egy inget veszel fel, akkor bizony rendkĂ­vĂĽl jĂłl fog jönni egy lenvászon Ă©s selyem keverĂ©kĂ©ből, jacquard szövĂ©ssel megalkotott nadrág. MĂ­g mindenki fekete gyapjĂşnadrágokban fog szenvedni, addig Te röpke divatbemutatĂłt tarthatsz ebben az Ă©jkĂ©k alapon hullámos mintájĂş Cavalli modellben.

490 EUR
Dolce&Gabbana kék farmer

A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsĂ©re találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciĂłjában. Ezt a kĂ©k egyenes szárĂş farmert inghez, zakĂłhoz, elegáns bőrcipőhöz is nyugodtan felvehetjĂĽk, hátul pedig a jĂłl ismert márkalogĂł fog minden mögöttĂĽnk haladĂłt emlĂ©keztetni arra, hogy ez bizony egy márkás ruhadarab. A Dolce&Gabbana hĂ­res a jĂł minősĂ©gű farmernadrágairĂłl, Ă­gy ha beruházunk egy ilyenbe, akkor az garantáltan jĂł ár/Ă©rtĂ©k arányt fog jelenteni számunkra, a szuper megjelenĂ©sről már nem is beszĂ©lve!

Tommy Hilfiger 'Ryder F09' farmer

A Tommy Hilfiger ezen farmere tökĂ©letes választás a hĂ©tköznapokra. SötĂ©tkĂ©k szĂ­ne miatt szinte mindenhez viselhető, legyen az pulĂłver, pĂłlĂł vagy Ă©ppen ing. KĂĽlönösen nagy előny, hogy a Dress for Less rendszerint nagyon szĂ©les mĂ©retskálát rendel be, Ă­gy komoly esĂ©ly van rá, hogy a nekĂĽnk megfelelő mĂ©retre le tudunk csapni.

15.900 HUF (-39% sale)

Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás