eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
'Nézd-a-hátam' HUMÖR kardigán

Valami ultra-kĂĽlönleges pulcsira vágysz? SzeretnĂ©d, ha mindenki megbámulna, mĂ©g akkor is, ha háttal állsz nekik? Nos, akkor számodra talán beválhat a HUMĂ–R egyik igen Ă©rdekes kardigánja, melyhez a YOOX segĂ­tsĂ©gĂ©vel hozzájuthatsz. A vĂ©kony pamutbĂłl kĂ©szĂĽlt, elefántcsontszĂ­nű modell szemből nĂ©zve csupán a hatalmas Ă©s ferde dĂ­szzsebe miatt válik mutatĂłssá, ám amint hátat fordulsz az embereknek, garantáltan minden szempár rád fog szegeződni. Hogy ez jĂł vagy sem, döntsd el Te! Egy biztos: az elĂ©rhető mĂ©retek villámgyorsan fogynak.

78 EUR
Csíkos Diesel garbó

Bizonyára sokan meglepődtök, de a YOOX új kínálatának eddigi legütősebb garbóját a Diesel hozta! Pontosabban a Diesel Black Gold kollekcióból való ez a remek csíkos garbó, ami elérhető piros/kék és fekete/kék színben is. A pamutból készült ruhát számtalan módon hordhatjuk, ezért igazán jó választás lehet. Én a piros verzióra szavazok...

115 EUR
Bézs színű Mishumo pulcsi

Remek pulóvert kínál a hűvösebb hónapokra a Mishumo, mely a Dress for Less webáruháznak hála számunkra is elérhető. A bézs színű, karcsúsított szabású, zippzáras pulcsi vékony gyapjúból készült, farmerhez tökéletes párosítás a hétköznapokon. A Mishumo márkajelzés és a tőlük szokott extrém díszítések itt sem maradnak el.

12.900 HUF (-41% sale)
Modern Armani Collezioni pulcsi

Itt az idő, hogy felkĂ©szĂĽljĂĽnk a következő Ă©vszakokra! Az Armani Collezioni egyik dizájner pulĂłverĂ©t vásárolhatjuk meg a YOOX jĂłvoltábĂłl, amivel minden bizonnyal ki fogunk tűnni a többiek közĂĽl. A szĂĽrke alapon sötĂ©tkĂ©k mintás modellt remekĂĽl hozzácsaphatjuk az elegánsabb ruhatárunkhoz: viselhetjĂĽk fĂ©nyes farmerrel, fekete bőrdzsekivel, de akár mĂ©g egy fiatalos zakĂłhoz párosĂ­tva is.

86 EUR
Tommy Hilfiger Cricket pulóver

Ugyan gondolom sokan mĂ©g nem tudjátok, de most már hazánkbĂłl is fogad megrendelĂ©seket a Tommy Hilfiger hivatalos webáruháza. Lehet hogy az árak picit magasnak tűnnek majd azoknak, akik a Dress for Less Ă©s más outletek összegeihez szoktak, de cserĂ©be innen olyan ruhákat is megvehetĂĽnk, amiket máshol nem kapnánk meg. Ilyen ez a 100% pamutbĂłl kĂ©szĂĽlt hĂłfehĂ©r pulĂłver is, amit a nagy V-nyak Ă©s a krikettpulcsik sajátos varrásmintája mellett a piros szĂ­nű, meglehetősen vastag csĂ­kok tesznek mĂ©g látványosabbá. A mellrĂ©szĂ©n lĂ©vő dĂ­szĂ­tĂ©s a nyolcassal Ă©s a koronával pedig már csak ráadás.

Címeres Key Largo pulcsi

MiĂ©rt Ă©rdemes a nĂ©met Key Largo termĂ©keit választani? Mert fiatalosak, trendik Ă©s mĂ©rsĂ©kelt árakkal jönnek piacra. A Key Largo tehát jĂł választás, főleg ha a Dress for Less kĂ­nálatában, akciĂłs áron juthatunk hozzá egy szĂĽrke/zöld csĂ­kos pulcsihoz, ami karcsĂşsĂ­tott szabásával Ă©s a több helyen elhelyezett dombornyomásĂş mintázatával a Ralph Laurenre hajaz. a Miami Football Club cĂ­mereivel Ă©s az 53-as sorszámmal dĂ­szĂ­tett pulĂłvert fehĂ©r inggel párosĂ­tanám. KiválĂł Ă©s egyedi viselet a hĂ©tköznapokra.

9.290 HUF (-33% sale)
Ralph Lauren pólók többféle színben

Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja. A Nordstrom ugyanis elhozza számunkra a legújabb Ralph Lauren pólók egész kollekcióját, ahol megfelelő méretet és színt is tudunk választani a nagynevű márka legújabb fejlesztésű galléros pólóiból, melyekre a lovas logót színes változatban helyezték el. A fekete, sárga, kék, piros, fehér, rózsaszín és zöld pólók rendelésénél ügyeljünk arra a tényre, hogy itt bizony 'comfortable fit' címszóval jelölik a ruhákat, ami a klasszikus, bővebb, egyenes szabást jelenti. Ezért én azt javaslom, hogy a saját méretednél eggyel kisebbet válassz.

21.995 HUF
Kétrétegű Energie pulcsi

Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat. Az Energie jóvoltából most a tiéd lehet egy matt fehér, V-nyakú ujjatlan pulóver, mely alatt egy szürke kereknyakú póló rejtőzik. A "vitorlás fehér" színnel és a baloldalon található Energie feliratú 2-essel is a hajós versenyeket kívánták szimbolizálni a tervezők.

7.990 HUF (-50% sale)
Elegáns Yoon garbó

A Yoon tervezői elkĂ©szĂ­tettĂ©k az idei Ă©v egyik legmenőbb garbĂłját. EnnĂ©l a modellnĂ©l minden stimmel, hiszen a karcsĂşsĂ­tott szabásvonal mellett a szĂ­nvilág is rendkĂ­vĂĽl előkelő hatást nyĂşjt. Ehhez a 100% szűzgyapjĂşbĂłl kĂ©szĂĽlt garbĂłhoz mindenkĂ©ppen elegáns, fĂ©nyes fekete farmert Ă©s lakkcipőt ajánlok. Nagyon ĂĽtős darab. Fogynak is az elĂ©rhető mĂ©retek.

115 EUR
Szürke Calvin Klein pulóver

A Calvin Klein ismĂ©t egy remek pulĂłverrel jelentkezett, amit a Dress for Lessnek hála most mi is megvásárolhatunk. A rendkĂ­vĂĽl könnyű, aprĂłmintás anyagĂş pulcsi a kĂ©k Ă©s halványszĂĽrke dĂ­szĂ­tĂ©seknek köszönhetően nagyon jĂłl viselhető egyszĂ­nű ingekkel Ă©s elegáns farmerrel illetve fekete bőrcipővel.

18.900 HUF (-46% sale)
Kék Mishumo kardigán

A Mishumo egy feltörekvő márka, mely elsősorban a sportosan elegáns fiatalokat kĂ­vánja megcĂ©lozni. KiválĂł anyagválasztás Ă©s a szĂ­nek megfelelő variálása a márka fő ismertetőjele - na Ă©s persze a több helyen is elhelyezett logĂł. Ezt a karcsĂşsĂ­tott szabásĂş, kĂ©k szĂ­nű kardigánt egy enyhĂ©n koptatott farmerrel Ă©s egy hosszĂş ujjĂş fehĂ©r inggel tudom elkĂ©pzelni.

9.290 HUF (-51% sale)
Szürke Tommy Hilfiger pulóver

A Tommy Hilfiger pulĂłverei minősĂ©giek, ugyanakkor mĂ©gis hordhatĂłk a "szĂĽrke hĂ©tköznapokon" is, amikor nem szeretnĂ©nk Ăşgy kiöltözni, de mĂ©gis sportosan elegáns benyomást szeretnĂ©nk elĂ©rni az emberekben. Erre ez a szĂĽrke alapon kĂ©k Ă©s fekete kárĂłmintás, kereknyakĂş pulĂłver tökĂ©letes választás lehet, amihez viselhetĂĽnk fehĂ©r Ă©s kĂ©k szĂ­nű inget is.

15.900 HUF (-43% sale)
Nike 'FC Barcelona' galléros póló

A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is. A pólóra a szokásos Nike logó mellett felkerült a Barcelona címer is.

Lila Versace pulóver

Egy elegáns Ăşriember gardrĂłbjábĂłl sem hiányozhat a lila szĂ­n, ami ugyan legtöbbször kiegĂ©szĂ­tőkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendőkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen szĂ­nben. A Versace idei kollekciĂłjában megtaláljuk a következő hĂłnapok tökĂ©letes választását: a sötĂ©tlila V-nyakĂş pulĂłvert. A V-nyakkal rendelkező pulĂłver egyĂ©bkĂ©nt kifejezetten jĂłl mutat abban az esetben, ha inget veszĂĽnk alá. Ez a modell pedig rendkĂ­vĂĽl jĂłl kihasználhatĂł, hiszen egyszĂ­nű, Ă­gy nagyon sokfĂ©le inggel viselhetjĂĽk. A Versace igazi olasz szabásĂş, gyapjĂşbĂłl kĂ©szĂĽlt pulĂłverĂ©t, mely a nyakvonalnál Ă©s a gallĂ©roknál kontrasztos dĂ­szĂ­tĂ©ssel is rendelkezik, bátran ajánlom mindenkinek a tĂ©li hĂłnapokra, amikor a nagy szĂĽrkesĂ©gben jĂłl jön egy feltűnő, de mĂ©gis időjáráshoz is illő pulĂłver.

61.637 HUF

Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás