eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Tom Ford zakó a YOOX kínálatában

Tom Ford megérkezett a YOOX-ra! Ha már régóta vágysz ruhadarabra a világ jelenleg egyik leginnovatívabb tervezőjétől, akkor most itt a lehetőség... Gyapjú, lenvászon és selyem keverékénől jött létre ennek a fekete zakónak a szövete, mely kifejezetten a tavaszi/nyári szezonra lett megálmodva. Egy szép ing és egy fehér nadrág, valamint egy bőr mokaszin hiányzik a tökéletes outfithez.

1186 EUR
Alkalmi Dsquared2 zakó

A YOOX legĂşjabb 2013 spring/summer szezonjának legmenőbb zakĂłját egyĂ©rtelműen a Dsquared2 hozta el. A kanadai brand látványos, alkalmi fĂ©rfiblĂ©zere 100% selyemből kĂ©szĂĽlt, az anyag fekete-piros kockákat kapott, amit megfejeltek egy szatĂ©n alkalmi gallĂ©rral. A lazán illeszkedő egyedi gomb Ă©s a jelzett fehĂ©r dĂ­szzsebkendő már csak ráadás... Fekete, vagy fehĂ©r inggel, sötĂ©t nadrággal Ă©s lakkcipővel az igazi.

1288 EUR
Dolce&Gabbana 'Martini' öltöny

Mi lehet jobb egy Dolce&Gabbana öltönynĂ©l? Egy Dolce&Gabbana Martini öltöny! Ez az a rĂ©szleg a márkán belĂĽl, ahol Ă©vről Ă©vre a lehető legjobb minősĂ©gű anyagokbĂłl, nagyon fiatalos szabással kĂ©szĂĽlt öltönyök Ă©s egyĂ©b alkalmi ruhák jelennek meg. A legĂşjabb kollekciĂł most elĂ©rhetővĂ© vált, amiben ezĂşttal egy szĂĽrke Ă©s egy fekete fĂ©nyes modell közĂĽl választhatunk.

Nyári D&G szmokingzakó

A YOOX új kollekciójában a D&G egyik legdivatosabb szmokingzakóját is megkaparinthatjuk, ami a nyári időszakban remekül kiegészítheti elegáns ruhatárunkat. A fehér színű, egygombos zakó pamut, poliészter és selyem keveréke, de az igazi erőssége a gallérban rejlik, ami a felső részen kapott egy világoskék árnyalatot. A D&G tervezői ezzel is a nyárra és a sportosan elegáns stílusra utaltak, hiszen ezt a zakót nyugodtan felvehetjük farmerrel és kék ingekkel is.

369 EUR
Modern Bikkembergs öltöny

A belga divatguru, Dirk Bikkembergs nevével fémjelzett Bikkembergs nem tartozik azon márkák közé, amiket figyelemmel kísérek, bár az utóbbi kollekcióik egyre jobbak. Node az itt látható kreáció mindenképpen jó választás lehet ár/érték szempontból mindazoknak, akik egy jó minőségű, de mégsem hivalkodó megjelenéssel bíró öltönyt keresnek maguknak. A 100% gyapjúból készült, acélszürke modellt a remek szabásvonal, a fiatalos egygombos megoldás és a szövetben halványan megjelenő kockák teszik igazán egyedivé.

425 EUR
Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny

A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkárĂłl van szĂł? TermĂ©szetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjĂşbĂłl kĂ©szĂĽlt, nagyon fĂ©nyes kĂ©k öltönyt. Ehhez a modellhez fekete lakkcipőt Ă©s elegáns fehĂ©r inget ajánlok.

Elefántcsont színű Tonello zakó

A YOOX a napokban egy egész üzletnyi Tonello ruhát pakolt fel a webáruházába, amik között számos remek vételt lehet találni. Ez az elefántcsont színű, nagy hajtókás, egy gombos zakó tökéletes választás lehet mindazoknak, akik a tavaszi/nyári időszakban is elegánsak kívánnak maradni.

369 EUR
Dior Homme öltöny

A YOOX egyik legdrágább Ă©s legjobb öltönyĂ©t ezĂşttal a Dior Homme hozta el nekĂĽnk. A kĂ©tgombos, karcsĂşsĂ­tott szabásĂş kreáciĂł remek választás lehet azoknak, akik egy prĂ©mium minősĂ©gű, de nem tĂşlságosan feltűnő öltönyt szeretnĂ©nek maguknak. A 100% gyapjĂşbĂłl kĂ©szĂĽlt, anyagában csĂ­kos acĂ©lszĂĽrke modellhez fehĂ©r, kĂ©k illetve rĂłzsaszĂ­n ingeket Ă©s számtalan fĂ©le nyakkendőt választhatunk.

950 EUR
Alkalmi D&G öltöny

Remek vĂ©tel az IOS kifutĂł kollekciĂłjában találhatĂł D&G öltöny, ami most akciĂłs áron vihető. A kĂ©k szĂ­nű gyapjĂş anyagot kontrasztos szatĂ©n gallĂ©rral dĂ­szĂ­tettĂ©k, ugyanez az anyag fut vĂ©gig a nadrág oldalán is. Ettől válik igazán alkalmivá, de a kĂ©k szĂ­n miatt mĂ©gis vagány Ă©s fiatalos a vĂ©geredmĂ©ny, ahogy a D&G-től megszokhattuk. Egy ilyen öltönyt azonban viselni is tudni kell: nem veszĂĽnk fel hozzá hivalkodĂłan csĂ­kos Ă©s mini gallĂ©ros inget sem (ezĂ©rt a D&G ingjeit ehhez nem ajánlom), inkább egy kemĂ©ny anyagĂş "italian collar" változatot, abbĂłl is szigorĂşan egyszĂ­nűt, lehetőleg fehĂ©ret, kĂ©ket, vagy feketĂ©t. ĂŤgy remek összeállĂ­tás lesz.

557.20 EUR (-30% sale)
Sálgalléros Tommy Hilfiger zakó

A Tommy Hilfigertől nem megszokott zakĂłt vásárolhatunk meg a Dress for Less kĂ­nálatában. Az egygombos, sálgallĂ©ros blĂ©zer remek vĂ©tel ezen az áron. A lenvásznat annyira nem preferálom, mert elĂ©ggĂ© gyűrődős, de ettől fĂĽggetlenĂĽl mĂ©g mindig a legkedveltebb nyárias anyagnak számĂ­t.

67.900 HUF (-41% sale)
Prémium Dolce&Gabbana blézer

A YOOX Ăşj kollekciĂłinak a legĂĽtősebb Ă©s legegyedibb zakĂłját ezĂşttal is a Dolce&Gabbana hozza. Ezek azok a termĂ©kek, amik nĂ©hány nap alatt köddĂ© válnak, mert az összes mĂ©retet elkapkodják a vásárlĂłk. A vĂ©kony poliĂ©szter anyagnak kĂ©t nagy előnye van: egyrĂ©szt lehetővĂ© válik, hogy mindenfĂ©le extrĂ©m minta kerĂĽljön a zakĂłra, másrĂ©szt pedig nagyon strapabĂ­rĂł, nem gyűrődik. Kinek, hova ajánlom? Ez már nyilvánvalĂłan a prĂ©mium kategĂłria, árban Ă©s minősĂ©gben is, Ă­gy legfőkĂ©ppen azoknak, akik gyakrabban jelennek meg ĂĽzleti party-n, előadáson vagy hasonlĂł rendezvĂ©nyen Ă©s ki akarnak tűnni a sok egyszĂ­nű öltöny közĂĽl. Nekik fĂ©nyes fekete farmerrel vagy öltönynadrággal Ă©s hozzá lakkcipővel remek választás lesz.

800 EUR

A sok fényes, feltűnő dizájnerzakó között szükségünk lehet visszafogottabb darabokra is, amiket sokféle ruhával párosíthatunk. Ilyen ez a sötétkék D&G sportzakó is, ami ráadásul most akciós áron vihető. Ehhez számtalan ing, póló, garbó viselhető, így a fiataloknak kitűnő lehet a mindennapokra is.

297 EUR (-40% sale)
Alkalmi, feltűnő D&G zakó

MiĂ©rt olyan nĂ©pszerű világszerte a D&G? Mert a sok átlagos, a nagytestvĂ©r árnyĂ©ka alatt futĂł termĂ©kĂĽk mellett minden kollekciĂłban megjelenik nĂ©hány elkĂ©pesztően minősĂ©gi ruha, ami mellett nem lehet szĂł nĂ©lkĂĽl elmenni. Persze egy ilyen extravagáns, pöttyös zakĂł egyeseknek már kicsit sok lehet, de egy biztos: egy adott rendezvĂ©nyen az fog kitűnni a sok egyenöltönyös fickĂł közĂĽl, aki valami hasonlĂłban jelenik meg. Fekete szövetnadrággal vagy farmerrel Ă©s szigorĂşan egyszĂ­nű fekete vagy fehĂ©r inggel/garbĂłval viselendő. A kĂ©pen láthatĂł ing is szuper, de ehhez a zakĂłhoz felejtsĂ©tek el.

A.P.C. kockás zakó

Az A.P.C. Ăşj kollekciĂłjának egyik legmodernebb Ă©s legfiatalosabb zakĂłja most megvásárolhatĂł a Saks Fifth Avenue segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Az antracit szĂ­nű, egygombos blĂ©zert a kockás szövet Ă©s a karcsĂşsĂ­tott szabásvonal teszi ellenálhatatlanul egyedivĂ©. Fekete Ă©s kĂ©k farmerrel, szigorĂşan egyszĂ­nű ingekkel vagy garbĂłkkal tökĂ©letes egy elegáns fiatalember számára.

124.969 HUF
Anyagában kockás D&G zakó

Az itt láthatĂł fekete modell talán az idei D&G kollekciĂłk eddigi legjobb ár/Ă©rtĂ©k aránnyal rendelkező zakĂłja. MiĂ©rt mondom ezt? A fekete szĂ­nű, anyagában enyhĂ©n kockás blĂ©zer szinte minden mĂłdon viselhető. Felvehetik azok is, akik fĂ©nyes fekete nadrággal, lakkcipővel Ă©s elegáns inggel kĂ©pzelik el, de egy sötĂ©tszĂĽrke vagy Ă©ppen bordĂł garbĂłval Ă©s kĂ©k farmerrel is tökĂ©letes megjelenĂ©st biztosĂ­t, hála a tuxedo stĂ­lusĂş gallĂ©rnak Ă©s gomboknak, valamint a remek "matt" anyagnak.


Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
8 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
8 éve
- 10 hozzászólás